- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
klarkzone
tag
Sziasztok, 2 hónapos Redmi Note 4-em van, a 2/16-os változat. Szakértő segítségre lenne szükségem.
A probléma a következő: A fő mikrofon tönkrement. Ezt úgy vettem észre, hogy nem hallottak, és a hangrögzítő se vett fel semmit, csak halk zajt. Elkezdtem levelezni az eladóval, aki javasolta, hogy visszaküldés helyett cseréljem ki én a mikrofont. Meg is rendeltem. Persze ez esetben ugrana a garancia...
Míg várok a panelre, rendszeres használat alatt egyszer csak megjavult, és tökéletesen működött a mikrofon. Aztán megint semmi, aztán 1 hét múlva megint... És feltűnt, hogy mindig a szabadban javul meg. Mivel tél van, a hideg időre gyanakodtam.
Indult a kísérlet, mikrofon nem vesz fel semmit, be a hűtőbe, fél óra után tökéletesen működik. Na hagytam, hagy rögzítsen 11 órán keresztül, mikor leállítottam, még mindig tökéletes volt. Aztán mikor azonnal újra felvételt akartam csinálni, megint semmi. Szoba hőmérsékleten egyszerűen nem működik a mikrofon.
És itt az igazi kérdés, valóban a mikrofon a rossz? Neki álljak kicserélni? Küldjem vissza gariztatni?
A garancia érvényesítése lenne a legkényesebb, hiszen vissza kell küldeni Kínába, ott vagy javítják vagy cserélik, de a visszautat is nekem kell fizetnem, ráadásul az eladó riogat 20$-os javítási költséggel, holott a készülék már 1 hónap után hibás volt, sőt valószínűleg már a kezdetektől fogva.
-
klarkzone
tag
Hát az valamilyen feszültség eséstől van, lehet az aksi már nem bír nagyobb áramfelvételt, vagy pont valamely "alkatrész" meghibásodásából adódó zárlat indítja újra a telefont, találkoztam már olyan HTC-vel ami a 2G-3G váltásnál újraindulgatott... Amit csinálni tudsz, hogy kizárod a cserélhető alkatrészek hibásodásának lehetőségét: Aksi, SIM, SD-kártya. Asszem a fejlesztői lehetőségeknél van hibakeresés mód, ahol tudsz manuális hibakeresést végezni, a mobile uncle tools-szal is tudsz tesztelgetni stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged