- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
magmakocka #2564 üzenetére
Ugy latszik eleg ember meg nem szolt: ez a melyviz. A gyerekmedencehez es a kacsausztatohoz tartozo kerdesekkel legy kedves atfaradni az annak megfelelo topikba es ott farasztani a kozonseget.
-
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2467 üzenetére
Rajta van a rendszer img az SD-n, OK.
de mi veszi rá a telót hogy onnan bootoljon?Hat, nalam mivel a simarol nem tudott, gondolom a kenyszer
De ugy remlik, hogy inkabb az a szitu, hogy ha az sd foglalatban talal mukodo cuccot, akkor onnan kezdi, mert relmik, hogy kiprobaltam, hogy a telefonon cwm, az sd-n gyari klon image, es ha bent volt a kartya, akkor meg a gyari recovery jott be. De nem mondom tutira, mert fel eves emlek, reg volt mar...
-
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2462 üzenetére
En irtam a masikban, nekem egyetlen darab tokures 8 gigas fat32-bol allt az EMMC-m, ha egy microsd-re dd-zed a 8 gigas klon image-t, akkor onnan be tudsz recovery-be bootolni, meg gep latja mar a telefont valamennyire (de fel nem allt a telefon vele asszem, reg volt mar), aztan microsd menet kozben kihuz, win alol (mivel linux alol a dd elhasalt 10-20 mega utan) ha ekkor rakuldtem, hogy irja ra a klon image-et, akkor azt popecul felirta az EMMC-re, mas kerdes, hogy a telefon ezutan sem alllt fel (de a particiok letrejottek, es mar volt a microsd nelkul is boot menu). Ahogy en tudom, gyari eszkozzel, mivel nem kerultek ki publikusba a szukseges file-ok (ha jol remlik, itt zte-s alairassal rendelkezo file-ok kellenenek, hogy rairja a telefonra, mas, ugyanilyen SoC file-jaival nem lehet atverni), tehat szerintem nem fogsz menni semmire :/
-
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2412 üzenetére
Keeperv85 azt mondja, hogy csinalj egy hajszalpontosan akkora meretu file-t, mint a data particio, es azzal ird felul a telefonon levo data particiot. De ezt sajna az irasi problema miatt nem fogod tudni megcsinalni :/, mert az a dd ugyanugy elakad majd, mint az elozo.
Amit en csinaltam az tok mas, tekintve, hogy linux alol ugyanigy elakadtam par 10 mega iras utan, win alol meg ugy tunt, hogy hiaba irom ra a teljes 8 gigas image-et, a particios reszt nem irja felul (es az en problemam innen eredeztetheto, hogy ez szallt el, mind az elo, mind a recovery), aszontam win alol, hogy irja szepen teli nullaval a teljes emmc-t, mind a 8 gigat, es majd utana rairom az image file-t, es akkor majd faszasag lesz. No, ilyet ne csinaljon senki soha, inenntol mar csak gyari eszkozzel lehet eletre kelteni, az meg nincs. -
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2409 üzenetére
"dd: írás a következőbe: ”/dev/sdb”: Kimeneti/bemeneti hiba
46137+0 beolvasott rekord
46136+0 kiírt rekord
23621632 bájt (24 MB) másolva, 5,25613 mp, 4,5 MB/s
"Ugyanilyen volt az enyem is, egyet ne csinalj, ne tolj neki fillzero-t
Igy csinaltam total teglat belole
Az a furasag, hogy Linux alol 15-25 megabyte iras utan elhalt, mint itt fenn, ugyanakkor win alol meg halal lazan rairtam egy masfel gigas file-t. Viszont a win aloli image feliras hiaba futott le -mert az ugye tudott irni ra rendesen, nem akadt el-, sajna az sem hozta rendbe
(disclaimer a tobbieknek: ugyanilyen telefonom volt/van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Macbook White 13" unibody
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest