-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Egy samu G900FD telcsire TWRP recovery-vel felraktam egy zipet, amit nem kellett volna. Azóta a Vodás simen nincs mobilnet, a Digin van. Az indiai Vodafone IMS-t szerettem volna rátenni. EFS mentés nincs. Az IMEI számok rendben. Megcsináltam a négyfájlos stock recoverit odinnal, nem javult meg. A Kies nem támogatja. Mit tudok ezzel kezdeni? -
blikkk
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo A7010a48 telefonra szeretnék Lineage OS-t tenni. A gond vele az, hogy szolgáltatós (DIGI). A fastboot oem unlock parancsra hibát ad. A twrp .img formában van meg. Lehet ezzel valamit kezdeni? Öt ilyen "telefon" egyszerre fosta magát össze. Proc izzik, stb, stb. Magyarul használhatatlanok. Az egyikkel már odáig jutottam, hogy alapsáv verziója ismeretlen. Mérgemben egy ROW verziós friss romot raktam rá, azóta ismeretlen. Tudom, mentés... MAC adresseket látja, úgyhogy gondolom nem nagy a baj. Ebben szeretnék segítséget kérni, nem szeretném összebarmolni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest