-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #4577 üzenetére
Visszaraktam a gyári romot, visszatértek vele az IMEI-k is végül (meg a hunglish felület is). Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
viewdetails
addikt
válasz
Keeperv85 #4575 üzenetére
Nagyon köszönöm a tanácsokat! Preloadertől óvakodom, a (kiindulásnak számító) nyelvi problémával nem jutottam végül előre, mert a Gionee angol-t és a hindi 40 nyelvjárását tartalmazza mindösszesen.
Adok neki még egy esélyt egy régebbi verzióval, aztán visszarakom az Allview-t és megnézem, kell-e az IMEI-vel szórakozni. -
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #4564 üzenetére
Na, közben önhatalmúlag úgy döntöttem IMEI-vel egyelőre nem foglalkozom, viszont a nevük alapján biztonságosnak nyilvánítottam a boot, logo, system, cache, userdata fileokat. Kérdés a recovery (factory reset esetén kellhet?) illetve a preloader, lk, secro, tee1 és 2 ?
-
viewdetails
addikt
válasz
cappa72 #4561 üzenetére
Az az igazság, hogy a hülyék vakszerencséjével dolgozom, köszönöm, hogy a tudásod rám pazarlod, de ennek nagy része nem mond sokat. Igazából annyi elég lenne, hogy melyik fájlokat ne tallózzam be, hogy ne csináljak visszafordíthatatlant
Megnéztem, pár bájtnyi különbség van a preloader tartalmak között, ez esetleg adódhat belső verzió eltérésből? -
viewdetails
addikt
válasz
Keeperv85 #4557 üzenetére
Ez egyébként érdekes, mert a preloader fájl teljes neve és mérete ugyanaz a két ROM-ban (valószínűleg az átmatricázás miatt)
Preloaderen kívül van ami még tiltott esetleg? OTA-n adná a Gionee-féle Marshmallow-t, de írja is, hogy csak a 2 és 3 GB RAM-os változatokhoz, szóval nem is töltöm. -
viewdetails
addikt
válasz
Keeperv85 #4552 üzenetére
cappa72 & Keeperv85
Óvatos vagyok, ezért kérdezek inkább először.
ROM egyébként androidmtk.com-ról töltve, komplett csomag Flashtoollal, IMEI íróval, tehát ettől lettem csak bátor.
Viszont.
Kipróbáltam boot és system-el, bootol.Mondjuk az IMEI-t elb@szta, de azt visszaírom, remélem.
Továbbmennék: szerintetek flasheljem a teljes Gionee ROM-ot vagy maradjon öszvér Gionee-Allview? Vagy flasheljem vissza a gyárit és örüljek, hogy nincs nagyobb bajom?
Ha öszvér marad, akkor egy factory reset, vagy OTA update mennyire vághatja haza?Anyósomnak lenne a készülék, ha sikerül valami épkézláb, nem "dual language" ROM-ot varázsolni rá, szóval nem mindig lenne kontroll alatt, mi történik vele.
-
viewdetails
addikt
Sziasztok, kezembe került egy Allview X2 Soul Lite aminek a gyári ROM-ja kétségbeejtő, félig magyar, félig angol... Nem találtam hozzá csak a gyári ROM-ot, ellenben kiderült, hogy a cucc a Gionee F103 átmatricázott változata, amihez viszont nagyobb a support.
Kérdés: honnan tudom eldönteni, hogy az F103-hoz letöltött ROM csomagot SP Toolsal flashelhetem-e Soul Lite-ra? Scatter file-ok adhatnak támpontot?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest