- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #4577 üzenetére
Visszaraktam a gyári romot, visszatértek vele az IMEI-k is végül (meg a hunglish felület is). Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4573 üzenetére
Az utóbbi nem annyira, max nem bootol be vagy nem lesz kép. De a preloadert én nem biztos, hogy kockáztatnám....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4569 üzenetére
recovery > biztosan megy, ha a boot ment
lk > nem lenne kép, ha nem illene a kernel mellé (boot), ugyanakkor ez a másodlagos bootloader....
secro > ezzel olvassa az nvramot
tee1, 2 > ez meg ugyan az a fájl szokott lenni, számomra még nem derült ki miért felelős.preloader: ezzel csak egy próbálkozás lesz, több nem valószínű.... Ha nem megy a másik, nem nagyon lesz alkalmad visszakozni....
-
viewdetails
addikt
válasz
viewdetails #4564 üzenetére
Na, közben önhatalmúlag úgy döntöttem IMEI-vel egyelőre nem foglalkozom, viszont a nevük alapján biztonságosnak nyilvánítottam a boot, logo, system, cache, userdata fileokat. Kérdés a recovery (factory reset esetén kellhet?) illetve a preloader, lk, secro, tee1 és 2 ?
-
válasz
viewdetails #4560 üzenetére
Nem csak a neve és a mérete fontos, hanem a tartalma is.
Egy md5sum vagy egy diff egyezőség után már lehetne mondani, hogy azonos.Ami pedig az imei vesztést illeti, az lehet, hogy csak az adatbázis-eltérés miatt van/lehet (/system/etc/mddb/), valójában nem veszett el.
Ez akkor derülhet ki, ha lemented az nvram-ot, és ha üres, akkor valóban nyekk, de erre is van megoldás (itt is megtalálod...), ha viszont nem üres, akkor a protect és a secro (ezzel általában nem szokott gond lenni) partíciókat kell újrarakni. A protect (_s és _f, vagy újabbak esetén _1 és _2) nem képezi a gyári rom részét, de jobbára egy platformra jó szokott lenni más készülék hibátlan ilyen partíciója. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4555 üzenetére
Semmi esetre sem ajánlom, hogy a preloadert pl. kipróbáld. Ugyan így az OTA-t sem: mivel az azt is cserélheti. Szóval ha jó ezzel a rommal, azt iktasd ki belőle, mert nem biztos, hogy túléli....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4551 üzenetére
Csak óvatosan! Nehogy az legyen, hogy a gyári rendszer sem gyári, mert nem nehéz a két szék közt a földre ülni úgy!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
viewdetails #4549 üzenetére
Szia!
Nemesen egyszerű a kérdés:
Csak a system és a boot.img fájlt tedd rá a másik romból: ha bootol, akkor jó rá, ha nem akkor már tudod a választ.
Mivel megvan a saját rom, így nem lehet nagy gond, ha csak az említett két fájlt próbálod és semmi máshoz nem nyúlsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest