Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Csak próbálkozok, hátha.
Mondjuk azt nem egészen értem, hogy "hol a preloader nem indul, hol a DA..."!
Ez azt jelenti, hogy amikor az egyik nem, akkor a másik igen?
Én Cappa úr válaszából azt vettem le, hogyha sikerül egy elfogadható preloadert rátenni SP-vel, már nyert ügyem van...
Akkor hogy van ez? Ártani nem fogok neki, de ha nem megy akkor küldöm. De! legalább nem mondhatom, hogy Én meg sem próbáltam minden tőlem telhetőt!
Nagyon hálás vagyok minden segítő kommentért, ötletért, vagy felajánlásért! De az utóbbit csak az után merem elfogadni, hogyha a saját erőforrásaim végleg kimerültek! /ez olyan büszkeség dolog, hogy legalabb próbálkozok és nem adom fel!/Úgyhogy szeretném kérni a romboló kommentek és negatív kritikák /úgysemfogsikerülni-féléknek/ mellőzését!
Az eddigi segítségekért is hálás vagyok és köszönöm, de remélem nem ennyi volt és a jöbőben nem csak a negatív jön!Változatlanul jelenleg tippeket, ötleteket kérek szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest