- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho86
újonc
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e. Én egy problémával szeretnék hozzátok fordulni. Van egy Xiaomi Mi A2 Lite telefonom, amiben van egy Telenoros és egy Digis SIM kártya.A Telenor az alapértelmezett hívásnál és SMS-nél, Digié a net. A probléma az, hogy a Telenorost nagyon sokszor nem lehet elérni, úgy hogy nem telefonálok a Digiről. Annyi hozzátartozik a story-hoz, hogy olvastam, hogy a Diginél működik a VoLTE. Találtam egy videót, ahol be lehet állítani, hogy működjön ennél a telefonnál is (https://www.youtube.com/watch?v=ZzLiuXATf6w). Nem tudom, hogy előtte is volt-e ilyen hiba, de itt feltűnt, nagyon, és visszaállítottam az eredeti beállításokra. Nem javult a helyzet.
Amiket már megcsináltam:
-SIM kártyák felcserélése a telefonban
-telefon gyári állapotra visszaállítása
-új Telenoros SIM kártya igénylés
-Digis kártyának net letiltása (Telenor alapértelmezett a netre is)Akkor működik jól a Telenor, ha a Digit kikapcsolom teljesen.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest