- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
jericho86
újonc
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e. Én egy problémával szeretnék hozzátok fordulni. Van egy Xiaomi Mi A2 Lite telefonom, amiben van egy Telenoros és egy Digis SIM kártya.A Telenor az alapértelmezett hívásnál és SMS-nél, Digié a net. A probléma az, hogy a Telenorost nagyon sokszor nem lehet elérni, úgy hogy nem telefonálok a Digiről. Annyi hozzátartozik a story-hoz, hogy olvastam, hogy a Diginél működik a VoLTE. Találtam egy videót, ahol be lehet állítani, hogy működjön ennél a telefonnál is (https://www.youtube.com/watch?v=ZzLiuXATf6w). Nem tudom, hogy előtte is volt-e ilyen hiba, de itt feltűnt, nagyon, és visszaállítottam az eredeti beállításokra. Nem javult a helyzet.
Amiket már megcsináltam:
-SIM kártyák felcserélése a telefonban
-telefon gyári állapotra visszaállítása
-új Telenoros SIM kártya igénylés
-Digis kártyának net letiltása (Telenor alapértelmezett a netre is)Akkor működik jól a Telenor, ha a Digit kikapcsolom teljesen.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest