- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
cappa72 #5304 üzenetére
Köszönöm szépen a választ és neked is Keeperv85!
Hát akkor ez nem jó hírAkkor nem igazán van mit tenni? Próbáltam feltenni a 4.2.2 és 4.4.2-őt is, de ugyanaz a helyzet. Gondolkoztam, hogy otg kábellel eljutni online rendszerfrissítésig hátha... Fölösleges ötlet? Azon is gondolkoztam, hogy a belseje a 4G/3G-s verziót kapott de ott más a soc ha jól láttam (érdekes mert pl a gsmarena szerint így alakulnak a verziók: Mediatek MT8735 - 4G model / Mediatek MT8161 - Wi-Fi model). Ha más lenne akkor fel se ment volna a rendszer ill elhasalt volna igaz?
Lenne egy másik kérdésem/problémám:
Adott YOGA Tablet 10 (B8000-F) ami folyamatosan újraindul. Bekapcs, "robot törlés" és újraindulás. Kínai reco vagy hardver test bejön. Az aksi gondolom emiatt már gatya... Találkoztatok már ilyennel esetleg? Hogyan tudhatnám meg, hogy menthető-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest