- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Kepperv85 és Cappa72 - köszi a segítséget

hogy én mennyit szenvedtem ezzel, de szépen műxik a kis mocsok teló most már
kb, igaz, az elején nem volt LTE - de ez a video segített: [link]meg van egy másik furcsaság is - ez:

az a nyíl7nyílstb krixkrax...az mi?amúgy engineering mode-ot hogy lehet telepíteni egy telóra, ha nincs vagy nincs minden menu pont aktiválva benne? ui. az enyémen kissé féloldalas ez a service:
pl. "bandmode" lefagy, de az AT command tool, LTE information, Network selecting és a Netinfo is - Cds_info nincs is...de találtam egy ilyet: "CWM flasable zip " [link] (ok, a 'h-t kihagyta
)
merjem én ezt telepíteni, vagy spec portolás kell, hogy működjön? egyszer probáltam a stock rom-ból átvinni a cds_info.apk-t, de nem fogadta, igaz, titanium backup-pal próbálkoztam (elvileg odex-elt volt)egyáltalán, az engineering mode-hoz milyen apk-k kellenek?
csak a 4pda.ru-n találtam egy listát (lenovo p770hez, de gondolom, általános), amiben jelezve van, hogy milyen system apk vannak és azok közül melyik érintett az engineering mode-ban:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kb, igaz, az elején nem volt LTE - de ez a video segített: