Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • IldiH

    aktív tag

    válasz Tim82 #136784 üzenetére

    5000-es topikját nem olvastam, csak a nagyobbakat. Szerintem erősen bolt (és felhasználói szokás) függő ez az önálló életet élő telefon. Vegyél megbízható helyről és használd óvatosan. Ez igaz bármilyen okostelefonra.

    Nekem egy tabom van - nem a szokásos helyeimről -, amire minden nethez jutás esetén azonnal települnek random alkalmazások. Mondjuk engem nem érdekel, mert nem netezésre tartom, viszonylag ritkán engedem nethez, számítok rá és azonnal törlöm.

    Az általad írtakra valóban jók a BV-k, ennyit bőven tudnak. OTA frissítés is szokott lenni, nyilván egy idő után már semmi, de én nem hiányolom. Ha nincs mit javítani, akkor minek újabb csomag rá?

    Én árakat (is) nézve ragaszkodom az Oukitelhez (nagy akksi miatt, többféle is van) és a Blackviewhez (ebből is többféle van), volt Samsung, THL, Homtom, Sony, Evolveo, Nokia, stb, de én az említett kettőt favorizálom.
    AGM-et is vennék strapaokosnak, ha jobb összeállításban lenne. Tényleg hasonlítsd össze őket a kimovilon, nézzél megfelelő üzletet és úgy dönts.

Új hozzászólás Aktív témák