- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
ezen a telefonon hogy lehet beállitani emelkedő csengőhangot?
-
szombi
tag
Sziasztok!
Hogyan tudom az Android verziót 6-osra frissíteni? 5.1.1 van most... -
r.m.koppany
újonc
youtube tele van root videokkal
Koppany
-
rushty
őstag
válasz
r.m.koppany #733 üzenetére
Hol lehet az gyokerkezeles alapokat elolvasgatni magyarul?
Revolut meghívó pü-ben
-
r.m.koppany
újonc
sziasztok
smj320fn samsung j3
szeretnem frissiteni 6.1 re
de szamitogep nelkuli verziot nem talalok se roothoz se twrp hez se frissiteshez.
valaki ertelmes otlettel?
FONTOS HOGY NE KELLJEN HOZZA SZAMITOGEP!
Galaxi ace n mukodott odin nelkulKoppany
-
szpetyko
csendes tag
Sziasztok!
Nekem újabban nem talál mobil hálózatot csak wifit lát. Más is tapasztalt hasonlót? Esetleg típus hiba, vagy egyedi?
Üdv
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok,
Előző céges telefonomat összetörtem, és jópár hónapja egy ilyen hulladékot kaptam az IT-tól helyette. Türelmes ember vagyok de ez igazi szenvedés, őszintén gratulálok hogy nem tépték ki a hajukat azok akik anno ezt maguknak megvették olyan fos...
A céges kötelező Secure Hub van rajta meg egy Outlook és... meglepetés, konkrétan annyi helyem sincs hogy a fényképkezelőt megnyissam, csak úgy tudtam ezt a problémát megoldani hogy a Play-től kezdve mindent downgradeltem rajta.
Mivel sokáig nincs kilátásban másik telefon - nem járt le az előzővel a két évem - arra gondoltam hogy dobnék rá egy custom ROM-ot, abban legalább nem lenne annyi bloatware, talán még gyorsabb is lenne. Valamit tudna ajánlani az aki ezzel szenvedett, vagy esetleg még képes úgy használni a készülékét hogy nem verte szét?
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
flash-
veterán
néhány appot telepítek rá és betelik a memória.(ugye nem lehet mindent áttteni sdre..)
mi a megoldás? -
vaakuum
addikt
Sziasztok!
Melyik az a legjobb Sd kártya típus és sebesség, amit ez a telefon még kezelni tud? Mindenképpen olyat akarok bele bővítésnek, amit később újabb telefonba is át lehet rakni, és nem lesz nagyon gagyi.
#Pixelshader: elvileg kellene lenni benne egy LTE/3G/2G (automatikus kapcsolódás) menüpontnak is a mobilhálózatok menüpontban.
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
pixelshader
tag
Helo, ez a telefon képes 4g hálózatot használni?
Csak wcdma-t enged kiválasztani. 2 kártyás verzió.
Digi mobilnettel nem megy, pedig elvileg tudja.
-
rushty
őstag
Üdv! Miről hol lehet megállapítani, hogy 2016 vagy 2017-es J3? Tokot tennék rá és kellene tudni.
Revolut meghívó pü-ben
-
ginola
addikt
Sziasztok
Egyszer csak Google Play Áruház leáll, 15 másodpercenként hibát dob. APKmirrorról leszedtem a legfrissebbet, azzal is, mi a teendő? -
szpetyko
csendes tag
Sziasztok!
Gyári akksit hol érdemes hozzá venni? Olyan boltot keresek, ahol ténylég gyárit árulnak.
Üdv
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy tud e nekem Valaki segiteni abban, hogy vajon mi lehet a problémája a telefonnak....
tegnap vettem egy Samsung J3 2016 mobilt szükségtelefonnak. az eladó biztosított, hogy ugyan kompromisszum árán - mert a kijelző olykor becsikozódik pár másodpercre - de ha valóban csak hirtelen póttelefon kell, akkor ez arra jo. nos, 10 perc mulva a visszaáálitas közepén fogta magát, és - egy ,, mit keresek én itt? " felkiáltással - meghalt a kijelző.
Mivel nem köthettem bele, - hisz bekapcsoltuk, működött - igy nem hivogattam az eladót, hanem gondoltam bebuktam. aztan működött. Aztán ismét csikozódás, elfeketedés, ujra jó. levettem a hátlapot, megigazgattam a csatlakozót - hátha... - erre aztán felül érintett, a közepétől nem. :-( Még igazitottam rajta... :-( erre mostmár sehol nem reagál. Mi lehet a gond? Egyszerűen fizikai képtelenség, hogy egy csatlakozót ne rakjak vissza, hisz olyan egyszerű a szétszedése ,imt a bot. ROM telepitgetéshez nem nagyon értek- egyszer csináltam már vagy 8 éve - de nem is tudom, hogy ez most hardver, vagy szoftver gond ...? Gondoltam itt rengeteg VALÓBAN hozzáértő jár-kel, igy megkérdezem....
Előre is nagyon Köszönöm! -
margithid
veterán
Lehet eladom inkább...
Eladás előtt van teendő egy gyári visszaállitáson kívül? -
rin33
senior tag
válasz
margithid #706 üzenetére
A fentebb linkelt Lineage OS 14.1 alatt Chrome mellett több appot is futatthatok párhuzamosan anélkül hogy bezárná és gyorsabb rendszer mint a gyári, mert a kernele alapból agresszíven swap-pol (kigyorsítótárazza és tömöríti a háttérben futó és a futó appokat a RAM-ból a lapozófáljba, ez az ú.n. zSwap).
-
margithid
veterán
Én igazából már csak böngészésre használnám néha ezt a telefont, de lassan arra se jó, mert egy komolyabb oldal megnyitása közben kilép a böngésző.
Próbáltam Chromet, Opera minit, meg egy xiaomi böngészőt.
Esetleg valami ötlet, hogy tudnék normálisan böngészni? -
rin33
senior tag
A Lineage 14.1 [link] elég jó, a gyárinál sokkal gyorsabb, főleg multitaszkingban sokkal jobb, ritkán ledobda a wifit vagy nem volt internet a wifi-n ami újraidítás után jó lett, a Disable Power Saver 1.34 appban átkapcsoltam disabled-re a kapcsolót, azóta stabil a wifi. Más bugot nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
USB-n osztanék netet, de inaktív a menüpont. A nap folyamán dokkolóra való csatlakozást észlelgetett ütemes egymásutánokban, ezzel hozom összefüggésbe a dolgot. Hogyan orvosolható? Dokkolásra vonatkozó menüpont hol? De töltésfelvétellel-eldobással is játszotta már el a bolondos gyorsütemességet. Egyedi vagy tipushiba? Végét járja-hibajelenség vagy nem vészes és élhet még?
-
Joezyka
senior tag
üdv!
hogy lehet megnézni, hogy a J3-am függő-e vagy sem?
nekem csak Telenoros kártyám van, azzal megy, de aki használná telekomos.
köszi.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
KisBundi
őstag
Sziasztok! Adott egy Samsung Galaxy J3 amiben akku lett cserélve, mert felpúposodott és 40%-on kikapcsolt. Sajnos az új akkuval is kikapcsol 40%-on, de azért érezni, hogy addig nagyon jól bírja. Hogyan lehetne ezt kalibrálni vagy helyrehozni?
-
Doner
aktív tag
Valamint még annyit hogy ha erre nem tud senki megoldást akkor a 6.0.1-es andoid touchwiz felületét hogyan lehet feketére állítani a hátteret? A menüben és a tel. könyvben is.
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
Üdv!
Feltettem a 6.0-ás szoftvert ami egész jó, most rootolni szeretném, ezt melyikkel tehetem meg? Twrp-s root file kéne.Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
csab2
veterán
Sziasztok!
A különböző kiadású J3-ak között van különbség? Tok miatt kérdezem?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
anonymus89
addikt
Üdv, érdeklődni szeretnék használjátok valamilyen olcsóbb okosórával?
Egy Quazar Clever Watch Non-Stop Activity az istennek nem akar csatlakozni van ötletetek?
Karácsonyra kapta egyik ismerősöm kislánya.
Természetesen az én saját honor 8-ammal műxik.Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
FistXL
senior tag
Tényleg lassú volt a ram, kicseréltem Kingmaxra és mintha új gépem lenne. Ha a tévémben Samsung panel van, szeretnék gratulálni az LG-nek, hogy kiválogatott pár jó panelt a sok vacakból. És ne kelljen már naponta ürítgetnem a tárhelyet, ez már 2016-ban is nagyon gáz volt, a konkurensek sokkal jobbat kínáltak ennyi pénzért. Amoled is csak azért került bele, mert olcsóbb volt a legyártása.
[ Szerkesztve ]
-
MeroM
senior tag
"Samsung ramom tetű lassú volt" ezen jot nevettem amm nekem ilyen telom van mar tobb mint egy eve kicsit jobban oda kell figyelni a tarhelyre plusz nova launcher .. ssd rol meg annyit h most van a 2. Samsung ssd m a gepembe elso is csak azert ment mert 64gb volt a mostani kb 3 eve megy hibatlanul. Jah es ha a tv d et nezed jusson eszedbe h nagy valoszinuseg szerint samsumg panel van benne😆 buek
-
FistXL
senior tag
Ez a telefon egy ipari hulladék, borzasztó ránézni is, lassú, akad, a tárhely factory reset után instant meg van telve, ha mindent letiltasz lesz kb. 2gb, ami elég egy messengerre
. Én 2 napot bírtam ki vele, egyik ismerősöm 2 évig nyúzta (még mindig nem értem, hogy hogyan bírta), aztán odaadta nekem, hogy földhöz vághassam. Elismerem, hogy zsigerből utálom az összes Samsung eszközt, de ahhoz, hogy ekkora hulladékot csináljanak, tehetség kell.
A Samsung TV-m 2 nap után becsíkozódott, a Samsung ramom tetű lassú volt, a Samsung telefonom pedig a a dobozból történő kivétel után használhatatlan volt. SSD-t akartam tőlük venni, de miután a Samsung merevlemezem úgy ment tönkre, hogy évente 1 napig volt gépben, mert ez volt a biztonsági mentés minden adatomról, kiverte a biztosítékot. Megjegyzem, nem volt dobálva.
Soha többet Samsungot, mert ennyire sz@r termékeket a leg nonamebb gyártónak is arcpirító lenne legyártani...
Boldog új évet![ Szerkesztve ]
-
szenesember
aktív tag
Szerintem érdemes megpróbálni egy-két dolgot: wipe cache partition- ez törli a rendszer gyorsítótárat. Be kell lépned hozzá a recovery mode-ba, telefon kikapcs, hangerő föl, home, és power gombok nyomva tartásával. Aztán a hangerő gombokkal navigálsz, és a power gombbal választod ki a menüpontot. (Másra nem ajánlatos kattintani.)
Ha ez nem segít, akkor hard reset, vagy más néven gyári adatok visszaállítása. Beállításokban találod, mentés és visszaállítás menüpont alatt.(Vigyázat, ez minden adatot töröl!!!)
Lehetne próbálkozni még az alkalmazás gyorsítótár törlésével is. Beállítások/ tárhely/ gyorsítótár adatok/ törlés.
-
w.miki
veterán
A rendszer letiltotta a sim kártya hálózati pin kódját. Adja a sim hálózati puk kódját.
J3 2016 minden SIM kártyára ezt írja ki. Szerintetek mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
m4rk.89
aktív tag
Tudnátok segíteni?
Gyárilag független készülék Telekom-os Domino-s SIM-el pár másodperc kicsörgés után megszakítja a hívást (nincs egyenleg a kártyán.).
Nem tudjátok mit kell beállítani, hogy ne szakítsa meg a hívást?
-
andatti
senior tag
Helló!
A cégnél van egy ilyen szolgálati telónk, de van egy visszatérő probléma vele...
Mindig a helyi informatikus szokta orvosolni, azt mondta ez típushiba ennél a készüléknél.Az történik, hogy időről időre fogja magát és kiírja, hogy a "Google play szolgáltatások leállt". Ezt csak leokézni lehet, de pár mp múlva mindig visszajön... Emiatt konkrétan semmit nem lehet vele csinálni, mert felülírja pár mp alatt...
Nem tárhely gond, mert alig van rajta vmi...Mit lehet/kellene vele csinálni, hogy megjavuljon? /SM-J320F a modellszáma/
Jah és bocs, ha már kiveséztétek... Nem sokat olvastam vissza... akkor a hszhez kérek linket.
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
A Samsung Galaxy J3 2016 mennyire számít elavult telefonnak? Tetszik, hogy 5" és super amoled kijelzős. Nem kell nagyobb telefon, sőt kisebb is jobb lenne. A 2600-as akku sem tűnik rossznak.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
Félre értetted a Csere szót!
Ne cseréltesd ki addig, amíg szerelő nem látta!
A szervizes kolléga ki tudja cserélni, s akkor meg tudja mondani, van-e más baja.
Kintről biztosan tudsz pár ezerért kijelzőt rendelni, amit jó kézügyességgel - akar Te is - ki lehet cserélni.
De, ha a szerelő azt mondja nem csak kijelzőt kellene cserélni, akkor valóban nem éri meg.
(Max donornak eladod - megbízható helyre.)[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
zso73
veterán
(L:/dl/upc/2018-10/28/10206_tpgkyhog5g1klpxb_17d78998-91e2-4032-b5b1-e96bff457f3e.jpg)[kép](/L)
Így néz ki a kijelző.. Szerintem nem nagyon tört össze. Csak nincs kép rajta. Ezért akartam valami diagnosztikát, hogy maga a telefon működik, vagy sem. Nem veszek feleslegesen kijelzőt.....
Grafinet :A szervízben többe kerül a csere. mint maga a készülék jelenlegi ára.... Nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
thunder1991
tag
Szia,nem tudom aktuális-e még,nekem az előlapi üveg volt törött,aztán mint kiderűlt amit rendeltem az tényleg csak egy előlapi üveg na mondom itthon átcserélem és mehet tovább.
Csak hogy olyan bivaly erősen ragasztott hogy egyszerűen nem bírtam a kijelzőt és az üveget szétválasztani sehogy se melegítéssel se mással.
Aztán mondom ha úgy is törött és van hozzá másik valahogy csak szétjön de nem jött,addig feszgettem hogy a kijelző is eltőrt.
Vettem komplett modúlt,üveglap és kijelző.
Szétszedtem a telót átraktam úgy ahogy van és megy vele szépen,semmi hiba semmi pontatlanság,magát a kijelzőt vagy magát csak az üveglapot ha esetleg ki is lehet cserélni házilag nagyon nehezen,nekem nem jött össze.
6500ft volt a modúl annyit megért. -
zso73
veterán
sziasztok. Repedt kijelzős J3. Nincs kép rajta. Hogyan tudom megnézni, hogy érdemes-e kijelzőt venni hozzá ? A működését hogyan tudnám letesztelni ?
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
thunder1991
tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni e következő problémámonAdott egy ilyen készülék,sajnos le lett ejtve és az érintő pókhálos lett,de érzekel megy vele. No,úgy voltam vele hogy veszek egy érintőt itthon átcserélem és mehet,mert már zavart rajta a repedés,meg is rendeltem de,egy olyan nem is tudom mit kaptam aminek nincs kábele,ránézésre olyan mint egy érintő de ez csupasz mint egy üveg védő fólia csak ez telibe van,mintha egy érintő lenne de kábel nélkűl.
Az lenne a kérdésem hogy most akkor mégis én mit rendeltem hozzá,mert sehol se találok semmit se róla.[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Betört kijelzős J3 2016-ról a telefonszámokat le lehet menteni valahogy?
nem a google fiókba voltak elmentve, és jelszót is kér a teló.
Van olyan PC-s program, amin USB keresztül kezelhető a telefon, kijelző nélkül is?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
margithid
veterán
Alig van szabad hely a telefonon, van valami mód felszabadítani helyet?
Esetleg valami launcher csere vagy valami, tud valaki valamit ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Lehet azt zárolni valahogy, hogy az ikonokat és egyéb dolgokat ne lehessen törölni és elmozgatni?
Köszi, előre is a segítségeteket
-
grafnet
veterán
Nem értesz szerintem.
Adattörlésre egy próbát megérhet:
Fogod az egyik kezedben a hibás kijelzős telót. A másikban egy jó kijelzős telót. Egyszerre nyomkodod a két készüléket.
A jó kijelzős telón nyomkodod a gombokat, látod mi történik. Elvileg az történik a rossz kijelzősön is.MTP engedélyezésre már biztosan nem vállalkoznék így, egyszerűbb a kijelző csere...
-
grafnet
veterán
Akik júniusban - júliusban - augusztusban tettek fel kérdést: - Jutottatok valamire?
-
grafnet
veterán
válasz
bollokcs80 #659 üzenetére
Szia!
Ezt a problémát, csak szervizben tudod megoldani. Kijelző nélkül nem tudsz csinálni semmit.
Max segéd telefonnal, de azt sem egyszerű szerezni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Van a háznál egy ilyen készülék, aminek egy leesés miatt tönkrement a kijelzője (nem tört, de teljesen sötét, nem reagál semmire).
Szerintetek van arra valami mód, hogy PC-ről lehessen rajta csinálni egy factory resetet mielőtt leselejtezem? A gép látja, de ahhoz, hogy hozzá lehessen férni, fel kellene oldani a képernyőzárat.....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
arnd
senior tag
Sziasztok,
két kérdésem lenne:
1, mi a legfrissebb android a készülékhez?
2, főzött ROM-ok és/vagy downgrade működik e, mi a tapasztalat? -
ph2012
senior tag
Samsung Galaxy J3 (2016)-ot mennyire tudnátok ajánlani? Csak telefonálásra, jegyzetolvasásra és Biblia applikáció használatára kell.
Vagy legyen Samsung Galaxy J3 (2017)? De ez nem Amoled kijelzős és gyengébb az aksija.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Édesanyámnak ilyen csodálatos készüléke van, és egy kis segítségre lenne szükségem.
Előzmény: sosem volt Samsung telefonom, és nem is értek a Samsung féle androidos felülethez, továbbá a facebookhoz kapcsolódó dolgokhoz sem értek, sosem használtam, nem voltam regisztrálva rajta.
Probléma:
A készüléken nem működik a messenger (facebook féle), mert elavult, frissíteni kell. Nem látok sehol play appot, ami úgy gondolom minden androidos készüléken alap kéne legyen. Próbáltam frissíteni a messengert böngészőn keresztüli play áruház megnyitással, de ott csak annyit ír, hogy "telepítve". A messenger appot töröltem a telefonról, aztán chrome segítségével megkerestem a netes play áruházat, ott rámentem a messengerre, de még mindig azt írja, hogy telepítve.Ennyit tapasztaltam.
Ha az én telefonomon (Huawei P10 Lite) lenne valami hasonló gond, akkor azt úgy lehetne megoldani, hogy törlöm a messenger appot, megnyitom a play appot, megkeresem a messengert, letöltöm, örülök.
Egy ilyen J3-ason mit kell csinálni?[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
SimonJanos
aktív tag
Előlap csere kellene, é.anyám kijelzője megrepedt. (Az érintőképernyő nem sérült : )
Kit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
animal1987
csendes tag
Sziasztok!
Van egy vodás J3 az asztalomon és nagyon szeretném függetleníteni. Tavaly februári vásárlás. Tudtok valami megbízható, egyszerű módszert ajánlani? Köszönöm
-
stifi82
aktív tag
Egy barátom azzal a problémával keteset meg fél évig állt a telefon a fiókban most elövette és semilyen sim kártyát nem fogad el amugy telenoros telefon. Mi ilyenkor a terndő?
-
simongab
senior tag
-
Ga3rieL
senior tag
Eléggé ki van halva ahogy látom. vagy senki nemtud semmit?
-
Ga3rieL
senior tag
És ugyanaz? [link] de akkor mérvan ott más dátum? nemértem
-
Ga3rieL
senior tag
Hali.
Ami itt van ezen az oldalon, azt honnan tudom máshonnan leszedni,ahol valójából is tényleg ugyanez van fent? csak mert innen nemtudom leszedni, mert Wait & download van a másik opció végett meg nemfizetek elő. Be is vagyok jelentkezve,akkor mire várjak? Köszi előre is a helpet mindenkinek.
-
fape
senior tag
Sziasztok!
Jól látom, hogy még sincs gyári 6.0 és 7.1 a j3 2016-ra? Verzió függő melyikre van? Hogy lehet kideríteni?
Pedig a gsmarena-n ott vannak. :SElőre is köszi.
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
envagyok
veterán
válasz
sarasota123 #637 üzenetére
Sziasztok,
Engem is érdekelne a legolcsóbb lehetőség kijelzőcserére.
A lábtörlőre esett kb 30cm magasról, és elment a kép, a telefon működik, de semmi információ nem jelenik meg rajta. Pedig volt rajta üvegfólia is.
Itt nekem 30-akat mondanak munkadíjnak alkatrésszel, azért ez elég meredeknek tűnik. -
Nagus
senior tag
Vágni mindent lehet! A kérdés az, hogy ha idővel tönkremegy a chip felülete és cseréltetni kell, akkor mennyit kell fizetni rongálás miatt. Amiben még reménykedhetem, hogy jóváhagyják a Voda vásárlását és akkor lesz nano sim, mivel a UPC jelenleg is a Voda hálózatát használja. De ezt nem feltétlen akarom kivárni.
Ahogy írod ez a szegmens (duál micro sim, 4G/LTE) valahogy nincs lefedve mobilokkal, és 30-40 ezertől többet biztos nem szánok rá. A sok noname szar mellett (Navon, Doogee, Blackview, ...) amin még elgondolkodtam az Asus ZenFone Live, de én sok éve Samsungot használok és a TuchWiz nélkül már élni sem tudok szerintem. A fő mobilom egy Galaxy Alpha sok éve, munkára egy lenovo A1000-et használok ami vége kezdi megadni magát, amúgy is rémes azon netezni.
-
skroy
senior tag
-
MeroM
senior tag
válasz
nünüke1975 #640 üzenetére
En nekem ez a melos mobilom fotozos melo... hibatlan tarhely lehetne tobb...
-
Nagus
senior tag
Hello. Munkás mobilt készülök váltani és duál micro SIM, 4G/LTE keresésre több helyen ez a készülék jött föl 40 ezerig sok noname mellett.
Telefonálásra, netre (WiFi+mobil), navigációs használnám, esetleg TV nézés MindigTV vagy HorizonGO-val.
Gyári androiddal mennyire használható ezekre, akadozik, laggol, vagy simán müködik minden? Sok negatív értékelést láttam üzleteknél vásárlóktól. Vagy esetleg a 40 ezerig lenne valami jobb választás? Fontos, hogy duál legyen és normál vagy micro SIM, mert nano SIMet nem tud adni a szolgáltató (UPC) a mobilnetemhez.[ Szerkesztve ]
-
Nozy82
tag
Hali. Tudna valaki adni egy linket, hogy tudnám felvarázsolni az android 6.0.1-et? J320fn a teló típusa... Root, TWRP nem gond... egy link kellene ahol letudnám tölteni a romot...
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, sikerült pofával betonra ejtenem tesóm j3 készülékét, tudtok ajánlani kijelzőcserére esetleg szerviznél olcsóbb alternatívát (akár itt fórumon)? illetve hivatalos szervizben mennyi lehet a költsége egy kijelzőcserének?
kösziHe scales the mountain because he's not afraid of it. He slays the dragon because he's not afraid of him. And he walks through hellfire because Broomhilda's worth it.
-
Üdv. Kollégák gyári romot csak úgy tudom root-olni, ha felteszek odinnal egy romoltat? Ez jó lehet? A gond az, hogy ez a szar csak 8GB tárhelyes, amiből lófing nem marad, mert 4-et elvesz a rendszer. 2 alkalmazás és tele is van kb. App2SD-re meg kell a root, ha jól rémlik. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
linusam
csendes tag
A gyári 5.1.1. rom on amikor fel van telepítve minden ez alatt értem a gooogles cuccokat gmail, térkép, youtube, exel, pdf, word, szóval elég telerakvan akkor 1 Gb marad a 8 Gb ból sd kártyára a képek és videók mentése lehetséges. Ram pedig 700 Mb körül mozog ami foglalt. A 6.0.1 es Rom Dreax ux -on minden fúlós szebb kinézet, többet tud a telefon, bizonyos programot lehet sd kártyára telepíteni exel World stb. és onnan futtatni, A 7.1 rom kinézetben nincs olyan dizájnos mint a Dream ux de jobban konfigurálható és a tárhely kb telepítés után mindennel tele 4Gb nál megáll. Persze ez is változik attól függ melyik rom ot telepítetted.
samu
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Bjørgersson #628 üzenetére
Nekem ez csak másodlagos teló, futni hordom magammal, de sokszor még ebben a kis időben is elhajítanám olyan lassú, akadozós...
Multitask felejtős.
The Truth is out there...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Lackooo84 #627 üzenetére
Szutyoknak azért nem mondanám.
Igaz, nem én használom, de akárhányszor a kezembe veszem, nem fog el az érzés, hogy dobnám is el azonnal.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Bjørgersson #626 üzenetére
Ha ez vígasztal a 6-os droid sem javít semmi ezen a szutykon.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zsozsito87 #625 üzenetére
Jobb szeretem a gyári dolgokat, legutoljára a Defy+omon volt mókolt ROM.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
zsozsito87
aktív tag
válasz
Bjørgersson #624 üzenetére
Ha nem ad a gyártó akkor csinalunk mi magunknak :)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
zsozsito87 #620 üzenetére
Legalább egy 6.0-t kaphatott volna.
-
linusam
csendes tag
válasz
Üdvözöllek ezt a romot honnan tudom letölteni? "Dream UX 6.0.1
Patch: 2018.01.05"samu
-
MeroM
senior tag
válasz
szomorú, igaz tökéletesen működik nekem minden rajta nova launcherrel.
-
linusam
csendes tag
-
MeroM
senior tag
Nekem is jött frissítés de semmi extra...
-
linusam
csendes tag
válasz
zsozsito87 #593 üzenetére
szia
próbáltam leszedni a rom ot de azt írja a lap nem létezik. Fel tudnád tölteni még egyszer? Előre is köszi és örök hálasamu
-
-
linusam
csendes tag
válasz
zsozsito87 #587 üzenetére
Sziasztok!
nekem is van egy galaxi j3 FN készülékem most jött rá egy frissítés 2018.03.01 es. Sajnos maradt az 5.1.1 Folyamatosan olvasom a hozzászólásokat és egyre jobban érlelődik bennem a frissítés gondolta, már próbáltam a rom ot letölteni de nem található az oldal. Fel tudnátok valahová rakni hogy elérhető legyen? tudom a gugli a barátom, de olyat szeretnék felrakni aki már használja és tapasztalata van vele. előre is köszönöm
linusamsamu
-
RRamstein
tag
Hali egy olyan problemam lenne a telefonnal (pontosabban a kollegame) hogy hiaba probal belepni a keszulekbe miutan vissza lett allitva se az o gmail fiokjat nem fogadja el se az enyemet. "tul sok jelszo csere " uzenettel vissza dobal
-
szupal
újonc
Sziasztok!
Na sikerült nekem is a 6.0.1 .et felraknom. Volt vele szívás, nekem is volt loopbakc , de a holland verzió+ utána a TWRP + ez a 6.0.1 zip + egy wipe reset előtte és utána segített.
Viszont a 7.1.1 -es nem ment fel amit itt linkelve van. TWRP-ből már az elején ZIP hibával elszáll, persze ez nem teszi még tönkre a telót.
Ha valakinek sikerült a 7-es légy szíves ossza meg hogyan csinálta. :-)
üdv,
Pali -
Ga3rieL
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudja milyen update ami most jön le Smasung j3 2016-ra? 154,54MB . Köszi az infót aki megtudja mondani.
-
szupal
újonc
válasz
zsozsito87 #593 üzenetére
SZia!
Segítenél egy picit nekem, hogy pontosan ,hogy tudom átenni a 6-oa andoridot?
Most kaptam egy ilyet és egyből szeretném lcsereélni, csak még soha nem cisnáltam.
Esetleg egy teljes leírás valahol?
előre is köszi a segítséget:
üdv,
Pali -
csabi98
tag
Néha sajnos nekem is csinálja a megoldására még nem jöttem rá de néha úgy fel tud idegesíteni hogy kb ki akarom vágni a kukába és persze nem én kapcsolom be rajta azt az üzemmódot hanem magától csinálja
[ Szerkesztve ]
Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
-
draco31
veterán
Ismerősnek irt egy olyat, hogy dokkolás bekapcsolva. Ez mi akar lenni?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
zsozsito87 #600 üzenetére
Igen az, itthon nem is kapni másmilyet hivatalosan. 2x is ráflasheltem, bootlop. Még a twrp is beszart tőle, olyan szinten lett input lagos a telefon, hogy hihetetlen. Ment vissza a januári hivatalos rom.
-
csabi98
tag
hat emberek megcsinaltam tegnap este a wipe cachet meg a factory resetet is es erre ma hasznalnam a kamerat mit csinal a telefon hat bedobja hogy kamera hiba (pedig most semmi mas kamera appot nem telepitettem csak a gyari van fent) fuu de merges lettem szerintetek mit kene tennem? xdd
odinnal vmi regebbi androidot ratolni vagy egyaltalan ez a kamera hiba szoftveres gond lehet? vagy custom romot kene inkabb kiprobalni? vagy vegyek masikat? (nyar eleje kornyekere mar amugy is terveztem!)Galaxy S21 Fe 5G vadonat új szilikontokok eladóak és Dell E6410 laptop alkatrészek is (Nézz szét a profilomon!)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak középkategóriás termékcsaládjának legkisebb tagja Super-AMOLED kijelzőt kapott, ez rendben van, de nem a Spreadtrum SoC kellene mellé.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Mikrotik routerek
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Fujifilm X
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest