- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
monti0222w #139376 üzenetére
Viszonylag jó árban van a Realme, de a csúcs teljesítmény számomra felesleges (nincs mivel kihasználjam), ha számított volna valamennyire, akkor egy SD 845-ös Meizu 16th-t vettem volna korábban, újonnan most is 260 USD, ami bőven 100 ezer alatt van. Ha a 845 kevés lenne, a 16S SD 855-tel 430 USD kb, ami meg 150 ezer alatt van, ez is jó ajánlat szerintem.
Ráadásul most a 17-re SD865 mellé UFS 3.1-t jósolnak (90 Hz-es AMOLED képernyővel), bár ezt árban jóval feljebb pozicionálják, részben az 5G miatt is (szerintem 500 és 600 USD körül lehet, ami még jó ár érte, csak nekem felesleges).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest