- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Szülinapi ajándék: megkapta a One UI 8-at egy népszerű Galaxy
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertone2
tag
válasz
vampire17 #25110 üzenetére
Arról nem tudok semmit, én kétfélét használok számítógépen:
Ezt és ezt.Mindkettő van androidra is. Ugyanaz a cég szerintem, mert csak a tarifák különböznek, a honlap és a kliens is ugyanolyan felépítésű.
A SmartVoipnál 14 ft a mobilhívás percenként és persze nem csak Magyarországra ilyen olcsó, viszont a vonalas hívásokra is számít kb. 2 forintot percenként.
A Nonohnál ingyenes a magyar és a legtöbb ország vonalas hívása de drágább a mobil, 31,5 Ft magyarországra.
Mindkettő úgy működik, hogy be kell fizetni 10 eurót (+némi adó kb 2-3 euro nem emlékszem pontosan) ezt lebeszélheted és a befizetéstől számított 120 napig élnek ezek a tarifák (de nekem addigra többnyire elfogy és amúgy is újra kell tölteni).
Telefonálási szokásoktól függ melyik éri meg jobban, elég sokat lehet spórolni velük (én külföldre is beszélek), ha benne lesz a mobilnet a dupla simes telefonomban a dominó (0 ft havidíj) kártyámat itthon csak hívásfogadásra fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest