Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
vampire17
üzenetére
Én majd egy éve használok Ioceant, a GPS problémán kívül nagyszerű telefon.
A GPS lassan talál jelet és pontatlan, a cég állítása szerint az elsők voltak ilyen rosszak és ingyen küld antennát annak aki kéri, amiről nemrég hallottam s kértem én is. Nem valami nagyszerű megoldás, de valszeg ezúton elismerik, hogy rossz antennákat szállítottak nekik.Egyébként nagyon szép és jó telefon, mondom ezt lassan egy év használat után.
Egyébként tereznek jó ideje ők is nyolc magosat, már tavaly is volt hír, de amit te linkeltél az úgy látom a régi házban lesz, ami szerintem nagyon szép (jó helyről lopták
) de valami más kéne, ha már cserélek..bár, kevés ilyen szép van, ilyen áron.(#58597) Vvarpi :
A GPS macerán kívül teljesen indokolatlanul húzza le a sok "divat-gyökér", mert divat szidni valamiért.(#58598) CineDOG1:
Ez sok kínai telónál van, nem kiugró, de ahogy az XDA-n olvastam talán, az Iocean esetében csak az elején volt így. Ezt az egy problémát leszámítva, amit könnyedén át lehet hidalni vagy nélkülözhető, tökéletes telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) de valami más kéne, ha már cserélek..bár, kevés ilyen szép van, ilyen áron.