- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
volandy #137209 üzenetére
Az EU Stock-tól vettem a Redmi 5-öt, amint feltöltötték a készletet kb. másfél hete, de a jelek szerint ilyen gyorsan elkapkodták mindet...
Nekem kell az infra port, valamint a kicsit nagyobb kijelző is az 5-ös mellett szólt, de ha már nem lett volna készleten, akkor (az infra port miatt) "nagy duzzogva" a 6-ost vettem volna meg.
@cappa72:
Nálunk is B20 nélküli Redmi 3 Pro dolgozik, és a feleségemnek nem is hiányzik a 4G (szerencsére).
@fateless:
A Vernee Thor egy nagyon jó kis készülék volt, és nagyon szerették azok, akiknél nem jöttek ki a mindenféle bug-ok.
És igen, valóban megöregedtünk...
-
b0bcat
addikt
válasz
volandy #137204 üzenetére
Nekem e pillanatban még Redmi 4X-em van, de már megvettem az 5-öst, amivel le fogom váltani.
A feleségemnek Redmi 3 Pro van, a nagyobbik lányomnak Redmi Note 5A Prime. Az anyósomnak Redmi 5A-t vettünk. Nekem is volt Redmi 4A korábban, azt cseréltem a 4X-re.
Nem tudom, másnak mi a "best buy", de nálam az ár a döntő szempont: az olcsó, de jó (= számomra megfelelő teljesítményű) eszközöket szeretem. Ezért jön be nekem a Redmi széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest