- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
válasz
MurdR #128329 üzenetére
En is jartam igy, adott volt egy Umi fair, ami gyari reset utan kotelezoen wifire kellett, hogy lepjen, es kerdezgette az elozo tulaj gmail cimet es jelszavat. Durva. Miutan megkerdeztem, beirtam, majd kitoroltem a fiokot es utana vegrehajtottam gyari resetet, es ekkor mar nem kerdezte...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
MurdR #128335 üzenetére
Az érdekes, próbáltad SIM nélkül? Az a gond, hogy ezt a telót még a gsmarena sem ismeri!
No de viccet félre téve kb 6 oldalt néztem meg idáig, de még a SoC típusát sem tudtam kideríteni, csak annyit , hogy 2 magos. Ugye ilyenkor instant megoldás lehet, ha újra húzzuk a rendszert, de így...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged