- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
válasz
MurdR #128329 üzenetére
En is jartam igy, adott volt egy Umi fair, ami gyari reset utan kotelezoen wifire kellett, hogy lepjen, es kerdezgette az elozo tulaj gmail cimet es jelszavat. Durva. Miutan megkerdeztem, beirtam, majd kitoroltem a fiokot es utana vegrehajtottam gyari resetet, es ekkor mar nem kerdezte...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
MurdR #128335 üzenetére
Az érdekes, próbáltad SIM nélkül? Az a gond, hogy ezt a telót még a gsmarena sem ismeri!
No de viccet félre téve kb 6 oldalt néztem meg idáig, de még a SoC típusát sem tudtam kideríteni, csak annyit , hogy 2 magos. Ugye ilyenkor instant megoldás lehet, ha újra húzzuk a rendszert, de így...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest