Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
Te tornázol mindig ezen, meg sokkolod itt a népet feleslegesen... Igen, nem méterpontos, hogy Ingressezni lehessen vele. Ha valaki meg a GPS-t nézi vezetés közben, nem pedig az utat, az meg is érdemli.
Másrészt annyira jó, hogy mindig előkerül egy ilyen, de érdekes, hogy nekem sosem sikerült ilyen, még a legendásan szar Elephone P7 Minivel sem... Elhiszem, hogy Neked az fentebb kitalált igényekre kell, a felhasználók 90%-ának meg baromira nem. Tudom, Te tudsz még legalább 5000 embert az ismeretségi körödben, aki bizony reggeltől estig a szobájában tolja az Ingresst, így ez valójában pont fordított arány.
-
citkar
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Nézd, nem azt mondom, hogy ez tökéletes és nincs jobb, de a célnak számomra valóban tökéletesen megfelel, van céleszközöm is, mert a régi MTK-s igencsak szar volt (akár mi miatt is), de ez nem hasonlítható az előzőhöz.
Pontosan úgy navigál, ahogy elvárja az ember, legalábbis én. Ezért szívásnak nem lehet nevezheti, nyilván létezik jobb, de egyszerűen ennél jobb navigálásnak nem tudom hasznát venni.
Lehet neked valami speciális, professzionális célra nem felel meg, de A pontból, B-be simán elnavigál.Nem tudom mivel tudnám prezentálni a navigációs képességeit, nem mindenféle technikai jellemzőkre gondolok, hanem hogy hogyan használható a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- OLED monitor topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tesla topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő