Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Az amit én vettem egy valóban új, és valóban magyar garis készülék, a gyári gari annyit jelent, hogy a hivatalos márkaszervizben szervizelhető, csak új lakatrészekkel javított, a gyártó által képzett szakemberek által javítható készülék, ez meg valószínű egy valahonnan szürkén behozott, a bolt által vállalt garancia, ahol mindenféle bontott készülékből szerelnek ki alkatrészt, és ha esetleg nem hajtanak el a hibával, akkor még szerencséd is van? Nincsen ezekről jó véleményem, van akinek valami arab készülék jutott, amire marketet se lehetett tenni.... Köszi, ebből nem kérek, igazából a kétkártyás teló se lett volna rossz, de a kínai weboldalas adatokkal való kamuzás, a garis ügyintézés problémája mind annyira messze van attól ami nekem megfelelő, hogy inkább ezt választottam.
Offba tettem annak ellenére, hogy ez szerintem így szervesen kapcsolódik a topic témájához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest