Hirdetés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
_Hodor_
üzenetére
Én csak egy egyszerű felhasználó vagyok, de egyet megtanultam az évek során! Az Antutu számok és a valós használati érték között sokszor fényévnyi különbségek vannak.
A nyolc magról pedig azt gondolom, hogy jelen pillanatban az alkalmazások "nincsenek még felnőve" a nyolcmagos rendszerekhez. Inkább egy Snapi 801/3GB Ram készülék, mint egy nyócas MTK. Mondom ezt úgy, hogy az MTK MT6595M készülékeket saját kézben még nem fogtam. Ezért is szeretnék egyet megtapogatni. Lehet, hogy kalandvágyból beújítok egyet én is (most mondjuk nem nagyon van pénzem rá) aztán ha nem válik be, megy a levesbe!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi