- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #94207 üzenetére
Alapvetően én is azt vallom, hogy 4 mag is elég kell, hogy legyen manapság gyakorlatilag mindenre (bár nekem 2 - Krait - magos telefonom van, és annak is elég a sebessége), de az is tény, hogy amikor egyszer, egy rövid ideig volt nálam egy MT6592-es csoda (Coolpad 7320), akkor komolyan rácsodálkoztam, hogy mennyire azonnal, mindennemű késlekedés nélkül történik minden, ha hozzáérek a képernyőhöz.
-
_Hodor_
tag
válasz
gipsztigris #94207 üzenetére
Igen igazad van, amúgy a mk6592 esetében is azt látom hogy 8 ból a legtöbb mag "alszik" bár biztos találni rá programokat+használati módot ami jobban kihasználja.
A fennt emlitett procinál kivételesen azért mertem hinni az antutunak, mert a Mediatek eléggé meglovagolja hogy mennyire odavág mindenkinek ez a proci, aztán gondoltam naivan nem vernék úgy a mellüket ha nem lenne igazDe a felhasználói tesztek-összehasonlitgatások mérvadóbbak lesznek (ha egyáltalán mezei userként lehet érezni különbséget)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest