Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Pityu62
üzenetére
Milyen szóra méltatást szeretnél?

"nem is értem miért van ennyire lelőve a Mizu D402" - Nem hiszem, hogy le van lőve csak az itteni fórumozók többsége a kintről beszerezhető készülékekre koncentrál. Szerintem nem sokan ismerik azt a telefont. Viszont ha te igen és szeretnél róla véleményt írni akkor hajrá biztos sokan örülnének neki akik itthon szeretnének vásárolni. Csak ne olyan két mondatos legyen mint az előző esetleg foglal össze egy blog bejegyzésben.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Pityu62
üzenetére

Na most meg a sértődött gyereket játszod????

Idefigyelj telefon flashelő mester, segìtek neked mert látom "gyengébb" vagy egy kicsit...

1. senkit sem érdekel hogy mikor kezdted a buzerálást, ez egyébként is magán ügy ne tetegessed ki a szennyest!!

2. azzal sem foglalkozik senkisem hogy hány romot tettél fel másoknak.... (halló ember itt többnyire geekek vannak)
3. ez egy nyilvános fórum senkinek sem kell , vagy kötelessége válaszolni egy hsz-ra, pl azért mert más a téma vaaaaagy senkit sem érdekel amit ìrtál
4. nem is értem miért engem ekézel amikor én meg dìcsértem a telcsidet és téged is.!!!!

Most komolyan .....relaxálj kicsit és próbálj meg beilleszkedni a csapatba és akkor nem kell hiszti meg sértődöttség, lehet beszélgetni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Éjfekete - 128 GB - 98% Akkumulátor (iSamurai cserélt)
- Samsung Galaxy A04s 3/32GB fehér megkímélt állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest