- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Laza... #84260 üzenetére
Ez azért erős kiragadás az 1S-sel kapcsolatosan, nekem volt pár és mind tökéletesen üzemelt.
A Telenor sim-mel a második foglalatban voltak bajok. Ezenkívül minden rendben volt vele.
És nem azért mondom ,mert épp eladó lenne nálam ilyen készülék vagy sem. Ha lenne se ajánlanám, ha mást akar venni az illető
De természetesen mindenki azt vesz amit szeretne.
@gtuby: Várj a Redmi 1S LTE-re
, és azt vedd majd a tapasztalatok alapján. Jiayu G4S-t többen használják jó véleménnyel vannak róla.
Lenovo S-szériában is nézz szét, de lehet a héten már nálunk is kaphatóak lesznek, így ebből érdemes még csemegézni
ZTE Redbull most a favorit, nem tudom hogy állnak a ROM-mal, a második SIM kérdése ott is felmerült. de ott konkrétan nem ment, úgy olvastam ezt már javította egy frissítés.
Asus Zenfone-ra is rámozdultak páran, nem tudom mit produkál az Intel megoldásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 256GB Space Black gyárilag független
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest