Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Sajna nem annyira erős tulzás, tény hogy az 1S nem sikerült túl jól. Bizonyítja az árképzése is, a fórumon jelen levő tulajok is. Az MTK-s Hongmival a tulajoknak semmi bajuk, amit csak megerősíteni tudok, mindenre elég annak a készüléknek a teljesítménye. Az 1S már sokkal rázósabb, ha tetszik, ha nem, sok a gond vele. Persze csak akkor, ha használod is. Aki csak telefonálásra hasnálja, annak biztosan jó...de annak meg minek okostelefon?
Mondom ezt úgy, hogy volt közelebbi ismeretségem mind2 készülékkel, tehát nem a levegőből és a fórumból szagoltam ki hogy melyik a jobb készülék. A minásgbeli különbséget jól mutatja az árképzés is: Az MTK tartja az árát, míg az 1S ára folyamatosan zuhan (nem, nem véletlenül
)A ZTE v5 jelenleg a legjobb ár/érték arányú készülék, év elején, múlt év végén volt az MTK-s Hongmi ugyanebben a szerepben. Akkor még én is valami 220 dodóért vettem
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom ezt úgy, hogy volt közelebbi ismeretségem mind2 készülékkel, tehát nem a levegőből és a fórumból szagoltam ki hogy melyik a jobb készülék. A minásgbeli különbséget jól mutatja az árképzés is: Az MTK tartja az árát, míg az 1S ára folyamatosan zuhan (nem, nem véletlenül
)