- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Érvelés nélkül bármit könnyű állítani. Annyit kértem (amúgy mosolygós smile-val), hogy biggyessz be kérlek egy-két képernyő mentést.
Nem tudom ebben mi kivetni valót véltél felfedezni. Amúgy biztosan frankó telefon, csak tényleg nehéz elhinni, hogy jobb az egyébként faxa GPS-vel rendelkező és jelet nagy sebességnél is stabilan tartó Hongminál. Én BKV busz közepén állva használtam GPS Test+ és Navdroyd navi progikat. Természetesen csak ha időd és kedved van, akkor kérek screenshotokat. Nem a szavaidban kételkedem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- XPEnology
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem tudom ebben mi kivetni valót véltél felfedezni. Amúgy biztosan frankó telefon, csak tényleg nehéz elhinni, hogy jobb az egyébként faxa GPS-vel rendelkező és jelet nagy sebességnél is stabilan tartó Hongminál. Én BKV busz közepén állva használtam GPS Test+ és Navdroyd navi progikat. Természetesen csak ha időd és kedved van, akkor kérek screenshotokat. Nem a szavaidban kételkedem.