Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kgabi56
tag
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Szerintem menjél be egy szaküzletbe(Telekom)és ingyért kicserélik.
-
jojoando
aktív tag
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Okosan semmibe se, mond azt hogy sokszor nem megy a térerő vagy valami, akkor kicserélik ingyen.De szerintem a nagysága is jó indok. Eladófüggően változó.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Szombaton még ingyenes volta kártyacsere nekem.
Olyan kártyát kaptam amin én döntöm el melyik formát töröm ki. Mist mêg a nagy kell így a kicsit nem nyomtam ki belőle, még egyben van. Ha megjön a microsimes telo akkor kinyomom és kész.
Ezért ne fizessetek semmilyen gsm boltnak, amíg ki nem nyomtad adapter sem kell, főleg nem 4500-ért... -
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Már úgy érted, mini SIM van, nem? A Westelnél még volt normál SIM, emlékszem azokra az időkre (te jó ég, de régen volt! - vannak még itt ilyen vén trottyok, mint én?)
-
b0bcat
addikt
válasz
Old Gyfland
üzenetére
1-1,5 USD körüli összegért tudsz venni micro SIM vágót, amihez adaptert is adnak, amivel a micro méretűvé vágott SIM kártyád visszahelyezhető a mini ("normál") foglalatba.

-
aytukabozs
addikt
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Telekomnál -ha nem náluk vásárolt teló miatt kell cserélni- akkor úgy rémlik 4500.-
De ahogy felettem is írják, simcutterrel 1 nyisszantás bárelyik telefonosboltban, és ennél tuti olcsóbb lesz.. -
fila
senior tag
válasz
Old Gyfland
üzenetére
kb. 500-ért méretre vágják neked a régit egy jó telefonos boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus Garancia 2028. 10. 19-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő