Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Én személy szerint nem ismerem, de a nevét láttam már többször.
Viszont nem nagyon olvastam helyi fórumozó személyes tapasztalatát sem (ha volt akkor átsiklottam rajta).
Érdemes talán külföldi fórumon vagy youtube-on utánanézni.
Néha valaki bevállal egy kevéssé elterjedt telót s beír pár sort róla teljesen váratlanul
de nagyon ritkán...
Annyit tudok mondani, hogy első ránézésre szimpatikus, de szerintem érdemes olyan (nem csak két magos) telót venni aminek van supportja vagy jók a külföldi tapasztalatok, ha erről nem találsz, lehet más felé kacsingatnék (mondjuk ennyi pénzért valószínűleg alapvetően működni fog, a GPS vagy igen, vagy nem, ha az mindenképp kell lehet érdemesebb "kipróbáltat", ismertebbet nézni, de ez úgy általános jó tanács, nem pont erre a készülékre).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Cosmic Orange 1TB + 3 év garancia és 2 év BusinessBox biztosítás
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Buds FE
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nagyon ritkán...