- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
Keeperv85 #44854 üzenetére
Ennél a készüléknél nem kell kivenni az akkut (mondjuk problémás is a csavaros hátlap miatt)
Másrészt ismét akkor egy válasz rá,hogy az összes létező gyári romnál ez az üzenet.Vagyis az hogy egy scatter megsérül,oké,de hogy az összes romnál?Azt nem hiszem!Tehát továbbra is rejtély.
Szerk: a driverre is gondoltam én is ezért a laptomon ami friss telepítés csak a runbot tettem fel,vagyis még csak összeakadás sem lehet,és azon is ugyanez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BMW topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő