- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
Novicsok #3857 üzenetére
Szia Novicsok!
Komolyan mondod, hogy 6 óránként be kell nyomni a FastRebootPro widget-et, hát ez azért..... cerexa-cereha!!??
A vietnami vonalról tudsz valami értékelhetőt, biztatót?Hát akkor így maradok a fent lévő rom-nál, mert 1 hónapja nem bírtam már a flashtool-al beavatkozni, aztán láttam, hogy a szovjet tesók is ezen tanakodtak, hogy vajh" miért is nem akar működni (már amennyire értettem a fordítót. Most töltöttem le egy újabb driver csomagot, lehet újra megpróbálom. Akkoriban kicseréltem egy img. kiterjesztésű fájlt és fel akartam tenni, de akkor is csak a nyavalygásig jutottam, mert mindig ugyanazt az üzenetet írta ki, aztán feladtam. Ezért is kérdeztem, hogy a recovery-ből indítható rom cserét nem lehet e valahonnan elérni. Szaktársak, ha valaki tud erről valamit, megköszönném!
üdv! -
berigazek
őstag
válasz
Novicsok #3857 üzenetére
Az ,,appBrain" nagyon jó,a neten lehet készíteni másolatot az összes progiról,ami a telótokon van,pont mint a Google Play-en,de ez valamivel gyorsabb,praktikusabb.Bármelyik OP rendszeres Androidra visszalehet állítani.Lehet,hogy már ismeritek...akkor vegyétek úgy,hogy nem is szóltam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512/16GB Dual Sim mobiltelefon
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7 128GB, Snow - Tokkal, fóliával, hibátlan állapotban
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB Rosegold
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest