Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Fold?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
barobag
csendes tag
válasz
Novicsok
üzenetére
Szia Novicsok!
Komolyan mondod, hogy 6 óránként be kell nyomni a FastRebootPro widget-et, hát ez azért..... cerexa-cereha!!??
A vietnami vonalról tudsz valami értékelhetőt, biztatót?Hát akkor így maradok a fent lévő rom-nál, mert 1 hónapja nem bírtam már a flashtool-al beavatkozni, aztán láttam, hogy a szovjet tesók is ezen tanakodtak, hogy vajh" miért is nem akar működni (már amennyire értettem a fordítót. Most töltöttem le egy újabb driver csomagot, lehet újra megpróbálom. Akkoriban kicseréltem egy img. kiterjesztésű fájlt és fel akartam tenni, de akkor is csak a nyavalygásig jutottam, mert mindig ugyanazt az üzenetet írta ki, aztán feladtam. Ezért is kérdeztem, hogy a recovery-ből indítható rom cserét nem lehet e valahonnan elérni. Szaktársak, ha valaki tud erről valamit, megköszönném!
üdv!
-
berigazek
őstag
válasz
Novicsok
üzenetére
Az ,,appBrain" nagyon jó,a neten lehet készíteni másolatot az összes progiról,ami a telótokon van,pont mint a Google Play-en,de ez valamivel gyorsabb,praktikusabb.Bármelyik OP rendszeres Androidra visszalehet állítani.Lehet,hogy már ismeritek...akkor vegyétek úgy,hogy nem is szóltam :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest