-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci01
tag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Szia !
Csak azt a tanácsot tudom adni, menekülj, felejtsd el !!!!!!

Nekem kettővel is volt dolgom, mindkettőt 3x cserélték.
Ezután nem kis harc árán tudtam csak visszaszerezni a pénzemet.
A szervízvezető (ő az atab-os) arrogáns pökhendi, nem ért a telefonhoz.
Egyszóval sz.r készülék, minősíthetetlen, nem létező support.
Az atab5 topicban pár részletet leírtam, ha érdekel nézd meg. -
b0bcat
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Pedig saját topikjai is vannak.

Ha nem félsz a kinti rendeléstől, akkor hasonló árban jobb telefont tudsz berendelni, de annak persze nem lesz magyar garija.

-
Peaceliker
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Hallottam olyat, hogy soknak van baja a kijelzővel és support csapnivaló...aztán, hogy ez igaz-e, nem tudom. Munkatársam egy hónapja használja gond nélkül. Működése gördülékeny, multitasking nyilván felejtés a RAM miatt, de ez talán elviselhető. Kijelző olyan alsó-közép minőségű, mint színei, mint betekintési szöge. Anyaghasználat is inkább gagyi, mint jó, de nem vészes. Szóval olyan, amennyibe kerül, de ha embernek nincsenek nagy igényei bevállalható sztem, de ha bevállalod a külföldi rendelést ennél jobbat kapsz ennyiért az tuti. De sebessége tényleg meglepően jó

Amit írok, azt egy óra tapi, használat után mondom, szal nem kell készpénznek venni
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő