Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
gyuszito
üzenetére
Ja a multi az más,azt elismerem,de arról eddig nem volt szó!
És igen én is néztem umi x2-t,aminek 2gb RAM-ja van,de nem érdekel,mert fölösleges lépést tartanom a technológiával,mert drága,és veszteséges mulatság,illetve a C2-s ára az lélektani határ,amit telefonra szeretnék költeni,mivel úgy is tudom,hogy ezen is qrva sokat fogok bukni,de enélkül,ma már nem lehet jó telefont venni,ez a 4 mag,nekem elég egy darabig,zömében filmeznék,mivel az online játkot akarnák már réges-régen vettem volna egy vitát,csak az baj,hogy ha belejövök a játékba,akkor anyázás a vége.
a FullHD kijelző nekem filmezés miatt jól jön,amúgy mint említettem,ez sem feltétel,csak a C2 az első olyan telefon,ami számomra tényleg tetszetős.És a 3d-s játékokkal meg az bajom,hogy lapát tenyerem jóvoltából,újaim sem kicsinyek,így azokat az apró virtuális "karokat",nekem halál kezelni.Megértem a te szemszögedet is,mivel én géppel vagyok hasonlóan,csak már a játékot felváltotta a gépen végzett "munka" videó renderelés,rajzolás ahova azért kell már erő mind CPU tekintetében,mind videokártya tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Hardcore café
- Mesterséges intelligencia topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Apple iPhone 16 Black 128 GB Használt, karcmentes 100% akku / 80 ciklus Garancia 2026. 09.
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a FullHD kijelző nekem filmezés miatt jól jön,amúgy mint említettem,ez sem feltétel,csak a C2 az első olyan telefon,ami számomra tényleg tetszetős.És a 3d-s játékokkal meg az bajom,hogy lapát tenyerem jóvoltából,újaim sem kicsinyek,így azokat az apró virtuális "karokat",nekem halál kezelni.Megértem a te szemszögedet is,mivel én géppel vagyok hasonlóan,csak már a játékot felváltotta a gépen végzett "munka" videó renderelés,rajzolás ahova azért kell már erő mind CPU tekintetében,mind videokártya tekintetében.