Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
Igazad van, de a kínai telefonok vásárlásánál mindig ott van az zsákbamacska-vagy nem is tudom hogyan nevezzem. Jobb szót nem tudok erre így hirtelen. Én úgy jutottam el a kínai telóm megvásárlásáig, hogy előtte szétnéztem a nagy márkák ajánlatai között, és 40.000ft-ért egyáltalán nem volt olyan készülék ami megfelelt volna az elvárásaimnak. Közben befutott az mtk6575-ös cpu, és most szállingózik a 6577-es is, megnéztem 3-4 youtube tesztvideót, és az engem meggyőzött. A mai napon meg szépen meg is javult a teló, egy egészen apró kis hibája volt. De most működik tökéletesen, és semmibe se tudok belekötni-ha akarnék se. Teljes egészében azt nyújtja ami ma 2012-ben elvárható. Az x825a teló ajánlott vétel. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi