- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborJanos
csendes tag
Megjavult a gps-e a zp100-asomnak
, mostmár egyetlen bajom vele, hogy sd kártya nélkül nem engedi használni a kamerát, ill. nem tudom írni olvasni a belső memóriáját, lát 2GB ROM-ot a négyből, letölteni tud rá, de mást nem. Azt javasolták kínából, hogy csinájak egy factory resetet. Valakinek van ezzel tapasztalata? Azon kívül, hogy minden letörlődik, van benne kockázat? Elvileg lehetséges az, hogy 1-2 kínai program kell ahhoz, hogy normálisam működjön a teló Android 4-en, én így kaptam és azt mondták ne töröljem a kínai progikat, mert megint elszáll, -ha ez igaz, akkor a factory reset után, nem fog működni.....Én nem merek rootolásba fogni, mert sose csináltam, még egy Windows telepítést sem...Akinek van zp100-a, nektek látja a 4GB-ot? SD kártya nélkül tudtok rá menteni? Nem volt választásom az Android verziót illetően, de lehet jobb lenne egy bevált 2.3....Nem merek belefogni, letöltöm a honlapról, ez megy, aztán annyit olvastam a fórumokon, hogy sok kezdő elakadt vele....
ZP100-ra van aki töltött offline gps programot? Tudtok ingyenes offline navit, mert a google playstore-ban csak próba verziókat találok. Van egy PNA-m Igo8-al, azt át lehet rá tolni? Ha igen, hogy kell? -
Novicsok
tag
ZP100-ról van szó?
A ZOPO honlaphoz képest feltétlenül az orosz ROM-ot ajánlom 2.3.6-ra:
az enyém a About phone / Build number-nél ZP100 20120628 by Cepexa-t ír ki, ezen belül a 2012.07.08-i update-et is beleraktam, ezt külön nem mutatja.
A Model number-nél Nexus S van beírva, ezzel Szerjózsa azt érte el, hogy a Play Store gyakorlatilag minden alkalmazás letöltését és installálását engedélyezi.
Ezen kívül is sok optimalizálást tett bele, valamint alkalmazásokat, pl. igazított Skype klienst (kiválóan működik video üzemmódban, 3G internet eléréssel is), stb.
Ha az eredeti kínai gyártói honlapról indulsz, ilyen trükkök nem lesznek benne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Formula-1
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- VGA kibeszélő offtopik
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, mostmár egyetlen bajom vele, hogy sd kártya nélkül nem engedi használni a kamerát, ill. nem tudom írni olvasni a belső memóriáját, lát 2GB ROM-ot a négyből, letölteni tud rá, de mást nem. Azt javasolták kínából, hogy csinájak egy factory resetet. Valakinek van ezzel tapasztalata? Azon kívül, hogy minden letörlődik, van benne kockázat? Elvileg lehetséges az, hogy 1-2 kínai program kell ahhoz, hogy normálisam működjön a teló Android 4-en, én így kaptam és azt mondták ne töröljem a kínai progikat, mert megint elszáll, -ha ez igaz, akkor a factory reset után, nem fog működni.....Én nem merek rootolásba fogni, mert sose csináltam, még egy Windows telepítést sem...Akinek van zp100-a, nektek látja a 4GB-ot? SD kártya nélkül tudtok rá menteni? Nem volt választásom az Android verziót illetően, de lehet jobb lenne egy bevált 2.3....Nem merek belefogni, letöltöm a honlapról, ez megy, aztán annyit olvastam a fórumokon, hogy sok kezdő elakadt vele....