- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
-
Marty
tag
válasz
Attipapa #14284 üzenetére
A morelocale2 nevű progival, ami természetesen ingyen tölthető le a marketből, a settings menüt leszámítva szinte minden magyar lesz, benne a navigáció. play áruház és sorolhatnám.
Nemhinném, hogy oly sokat napi szinten akarják használni a beállításokat, így ha egyszer sikerül megcsinálni, szinte észre sem veszed, hogy a telefon nem magyar, mellesleg a 4-5 angol szót, amit napi használat közben látsz, igen hamar megszokod...bár én könnyen beszélek, lévén tudok angolul(megjegyzem, barátnőm elég kuka az idegen nyelvekhez, mégsem okoz neki gondot)
Mod romot, talán odaadja valaki talán nem, akinek megvan, vagy próbálsz guglizni
android salen sem választanám a free shippinget, inkább fizettem 3.99 dollárt a szállításért pluszban, de így legalább nyomkövetős csomagban kapom
Mellesleg Hero 5i telefont rendeltem, 22.én, ami még nem érkezett meg(nyilván) majd írok pár sort róla, ha megkaptam
Dominóról annyit, ő ilyen macerás emberke, nekem is volt már vele vitám korábban, ha elfogadod, hogy ilyen kis kukacos, egész normális
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest