-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Atomgeszi #136864 üzenetére
A Nubia elég stabil ROM okat csinál, de hogy most hol tart a Z17 szeriaje azt nem tudom. Nálunk valóban kevésbé elterjedt, de külföldi tesztek vannak róluk.
Optikai képstabilizátor a is van, szerintem gesztus vezérlés is, de utána kéne nézni, akár youtube videókon. Vagy a Huawei vonalon nezelodj, elterjedt, megbízható, ha szansz rá pénzt, nyugodtan keresgéj köztük. Ott is jó a kamera, van háttértár bőven, de NFC és infra is elérhető. -
Ájvé
veterán
válasz
Atomgeszi #136864 üzenetére
MIUI-t fejleszti leginkább a Xiaomi, mondjuk biztonsági frissítéseket nem nagyon néztem, de főverzió frissítés maximum a Mi szériában mondható rendszeresnek, Redmik 1-2 szoktak kapni. Amúgy stabil ritkábban frissül, lehet még havonta se, felteszői jön hetente, de azzal előfordulnak hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest