Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Hát ez jó kérdés, miért nem kompatibilis. Valószínű nem tudtak olyan mediatekes T880 drivert összelopni ami támogatja, vagy nem megfelelő konfiggal forgatták a kernelt. Vagy csak nem foglalkoznak vele. Vagy a mediatek nem foglalkozik vele. Gyanúsan ugyanazok a bugok vannak három nagyon hasonló készülék kernelében (Blackview BV8000 Pro, Ulefone Armor 2, Doogee S60), lehet valami legozott sztenderd mediatekes alapon mennek.
Reportokat itt lehet nézni, amit az appal beküldtek: [link]
Helio P10-Mali T860-al csak az xperia XA, meg valami Bravia 4K tv tud vulkan-t.
A T880-nál meg galaxy s7 és társai vannak, viszont ott van az Umi Z1 Pro ami támogatja, más nem. Tehát elvileg meg lehetne csinálni, csak akarni kell.
Blackview bbs-en próbálkoztam, még a BV6000-hez, van egy vulkan support topik. Valami majom beírta, hogy a gyártó nem tehet róla, hogy a készülék nem viszi a vulkan-t. Erre az admin helyeselt egyet. Én erre válaszoltam, belinkeltem az android dokumentációból hogy mit kéne csinálni, tán még a driver verziót is előkapartam, tisztáztam hogy igenis a gyártó tehet róla ha nincs meg a rendes támogatás, és kis odafigyeléssel simán bekerülhetne. Na ez az írás azóta se jelent meg, úgy kimoderálták hogy csak úgy fütyült. Lehet hogy valami pénzes dolog is lehet benne, amit esetleg nem nagyon akarnak kifizetni.
Amúgy meg a helio x25-el is azért vannak bajok, kb. egy snap 625 teljesítmény, de több mint dupla fogyasztás. A bőven 4000+-os akkukkal örülnek egy 5 órás képernyőidőnek levett fényerővel. Ezért is jobb lenne valami qualcomm.
Le Pro 3 ? Snapdragon 820-al ? Hát az nem lehet egy akku bajnok, ráadásul döglött a cég, komoly supportot onnan nem kell várni. Aztán 5.5", meg a ronda vékony oldalsó káva, abszolút negatív. Szerintem kb 3 napot bírna a gyereknél. Amúgy honnan veszed hogy azon van vulkan support? Kipróbáltad?
Valami 5" körüli kellene ami tényleg brutál strapa, vagy valami olyan amihez van olyan tok, hogy legalább annyit bírjon mint egy BV6000. De inkább többet. Bár most a BV6000-el csúcsot döntöttünk, majd fél évig bírta, eddig semmi más a közelébe se ért, a többiek jó ha 2 hét - 1 hónapot éltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Synology NAS
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- World of Warships
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Death Stranding Director s Cut
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő