Hirdetés
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Nem mondtad hogy üzemidő is fontos, LeEco meg túléli, persze Vulcan támogatás ezek alapján ennél se biztos. Le Max 2-m van, letöltöttem Playről és azt írja Device alredy present in database, akkor most támogatja?
Azt se írtad hogy gyereknek kell, egyébként meg vigyázzon rá, majd ha ő veszi törheti
Devices részben konkrét készülékeket is írnak, illetve Android GPU-nál van egy szám, ez az api száma ami támogatja elvileg.
Mellesleg nem szépségverseny, amúgy meg szép készülék, főleg 150$, szerintem a legszebb most.
Nem dobálni kell a telefonokat, ha így veszed neki ahogy töri soha nem tanul belőle, na persze a te dolgod, én nem adnák neki másikat még meg nem tanulja hogy ezért dolgozni is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő