- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iOS alkalmazások
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gps76
őstag
válasz
b0bcat #13159 üzenetére
Na ez az amire én is gondolok...(a gyári ajánlás)
Kár,hogy nem csináltam egy videót a G3 meg a ZP100 egymás mellettrõl,mert ott egyértelmüen látszik miröl is beszélek.
De mostmár mindegy,ne feszegessük,nincs értelme,majd a 6588-ra leszek kíváncsi mit müvel GPU szinten,mert abban már az SGX544 lesz,ami több mint dupla teljesítményü,nemcsak 3D-ben.B0bcat:Az akkut jó pontnak akartam írni,a RAM meg lehet annyi szabad van,de nyissál meg két-három komolyabb lapot,utána lépjél ki mert mondjuk csinálsz másvalamit,utána a böngészöt nembiztos hogy bevágja lapokkal együtt,hanem nekiáll újratöltögetni.Na ez 1 gigánál nincs,erre gondoltam,nemhiszem hogy 1000 Ft-nál többe kerülne a +512 MB.Csak hát direkt csinálják,legyen miért megvenni a következö tipust.Lásd Galaxy S,LED fény nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest