- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
elfelejtette #116126 üzenetére
Láthatóan mást jelent mindenkinek az, hogy "mindennapi használat".
Számomra egy mostani ilyen "alap" hardverrel (4 mag + 1 GB RAM) szerelt telefon belakás után 500+ mega szabad memóriával rendelkezik, ami nekem már elég a gördülékeny működéshez. (Legutóbb az MT6580-at próbáltam, és az én szerény igényeimet az is kielégítette 5.1-es Androiddal.)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Hát igen ez szubjektív....de azért ma már szerintem is elvárható egy középkategóriától is a 2GB és 8mag....és igen fel lehetne sorolni olyan készüléket is ahol a 4 mag erősebb mint egy elavultabb cpu-ból 8....
-
Outlander
addikt
válasz
Nálad mennyit eszik a stock rendszer? Nálam 6-800 körül.... felteszel egy gmail-t, egy naptárt, egy értelmes launchert, egy chrome-t, dropboxot, egy qr olvasót, egy vibert és már ki is fogytál a ramból..
És csak a "legfontosabbakat" mondtam, nem hogy egy óra/időjárás app, facebook + messenger, bármelyik navigáció vagy traffipax jelző, airdroid, esetleg ea szolgáltatód appja h tudd mennyi van a keretedből, stb stb stbA bivaly erős 4 magos csak 1 ghz-es, fullon dolgozik bármit is csinálsz...
De persze, vannak akik szeretik ha fáj, oda bőven elég egy galaxy mini is, a maga 192mb ram + 800mhz-es procijával..
Akkor szokott az lenni, h csörög a telefon de a sötét a képernyő és nem tudom felvenni, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest