- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Crytek #114659 üzenetére
Szia! A honor6 telómba nem kivehető az aku de a hátlap sem levehető csak lemelegíthető! Mondjuk a múltkori kávézásos akció után csak áldani tudom a gyártókat! Ugyanis a forró kávét a kijelzőre buríttotam! Azonkívül, hogy a tok belseje barna lett és kávészagút telefonáltam semmi baja nem lett.
De lehet kapni hozzá akut sőt cserélik is. Az már más kérdés, hogy melyiknél mekkora munka. De van egy kérdésem láttál már tablet-et amiben kivehető az aku? Pedig szinte mindegyikhez lehet kapni sőt cseréltem is nagyobb teljesítményűre! Mondjuk ott azért a hely nem annyira szűkös mint a telókban, bár ha így megy a trend tovább akkor ez is változni fog.ilyen lett a tok az új mellette.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Crytek #114659 üzenetére
Nekem THL 5000 van, szintén beépített az akku. A beépítés annyit jelent, hogy nem az a módja az akku kivételének, hogy hátlap le, akku ki és kész.
Ehelyett hátlap le, kb. 10 csavar ki, hátsó keret le, akku keret le, akku csatlakozó le, akku ki és kész. Kb. 5 perces munka.
Meglepő módon pedig lehet kapni akkut is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple asztali gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest