Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Igen kinek mi a felesleg, nekem fontosak a felsoroltak, neked nem.
Most még appok jelentik a fő kockázatot vírusok terén, vagyis nem teljesen mert más vírusok is vannak már, előbb utóbb ugyan az lesz, mint PC-n alap lesz a víruskereső a telefonon.
Cleaner szintén jó, kitörli a programok által hátrahagyott felesleges fájlokat, persze tudom egy fájlkezelő programba végigböngészheted és megteheted ugyan ezt. Összesen amúgy 17+5 MB-ot foglalnak, ami szerintem nem sok.
Tűzfalat kihagytad, ami szerintem szintén hasznos, játékok alatt letiltható a reklám és a háttérben futó felesleges adatforgalom.
Ilyen erővel meg tényleg felesleges sok mindent feltelepíteni, mert úgy is csak erőforrást használják, lehet használni AOSP-t 1-2 nélkülözhetetlen programmal, én nem vagyok ilyen, nekem már a lámpa is hiányzik a legörgethető gyorsmenüből, pedig próbáltam elhiheted. App drawer se hiányzik, jól megvagyok nélküle (bár AOSP-n Smart Launchert használtam amiben rendszerezhetők az appok legalább).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő