- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Prien #107696 üzenetére
Fontos kérdés, hogy mi neked a vidék.
Ha Alsóbögyörőspusztafenéket érted alatta, akkor igen, ha esetleg kiépítik ott, feltehetően 800-on biztosítják a netet.
Ha Budapesten kívül érted a netet, akkor kérlek, ne mondj ilyen fals infókat. Rendszeresen utazom Fehérvárra, Szombathelyre, Győrbe, Zircre, Veszprémbe, és érdekes módon mindegyik városban van 4G netem a meizu m1 Note-tal.
Igen jó dolog, ha van B20 is, de ezzel a "vidéken B20 van a szolgáltatóknál" baromsággal leállhatnátok. Azt helyezik előtérbe, így jó, ha tudja a készülék, de a tapasztalatom azt mutatja, hogy mégis van 4G net ezen városokban és végig a Balaton körül (most megyünk körbebiciklizni, jó lesz most is a 4G net). Ez nem jelenti azt, hogy minden városban van, nem azt mondom, hogy Alsóbutykoson is lesz 4G neted, de álljatok már le ezzel a kategorizálással, hogy vidéken csak 800-as 4G van, mert általánosítás és nem igaz.MOD
tudom, hogy megint jön majd a sok okoskodás, de aki szeretné megtapasztalni, az jöjjön el velem nyugodtan valamelyik héten, és foghatja a kezében a telefont, hogy a saját szemével lássa a valóságot ezen városokban. Nem tudom máshol hogy van, én arról tudok beszélni, amerre én járok - vidéken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U - Akció! 2025.10.22-ig csak 120.000ft!
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest