- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple Watch
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #103627 üzenetére
Szia! Erre a dologra van egy kifejezés "a bőség zavara" Mások szerint szexuális gondok vannak azaz döntéshozási impotencia! Egy átlag ember képes eldönteni azt, hogy mire van szüksége! Aki ezt nem vagy csak segítséggel tudja................
Az amire te gondolsz a 14 nap visszavásárlási garancia az csak egy "márkpetting" fogás senki nem vár vissza semmit! Igaz a törvény erre lehetőséget ad DE a normális ember csak a hibás terméket viszi vissza! Most abba ne menjünk bele, ha nem tud lila hátteret sárga betűkkel beállítani és nincs benne smink tükör (a honor 6-ban van) akkor már hibás is a termék! Tudod az ilyen vásárlóknak köpnek bele a levesébe a vendéglőkben és biztosan legközelebbi vásárlásnál abból kap ami már megjárt olyan bugyrokat amiről jobb ha nem tud
Ezt azért tudom pontosan mert az a kolléganőm aki velem szemben ül pont ilyen! Volt már neki jópár pofára esése és soha nem érti miért vele történik ilyen? Hát én sem tudom de sejtem vagy mégsem? De lehet, hogy talán? Vagy nem? De erős vagyok és tudok dönteni! Vagy mégsemNem értem mit is kellene vagy hogyan?
Na az ilyen a "reménytelen eset"! Hisz volt már itt is jó pár szerencsétlen aki két hónap alatt sem volt képes választani telefont pedig minden segítséget megkapott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Háztartási gépek
- Macska topik
- Synology NAS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Azonnali notebookos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest