-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
Atomcsirke #98619 üzenetére
Doogee turbo mini F1
tudja a hazai LTE-t. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
doongoo #98461 üzenetére
Az van, hogy semennyire sincs raktáron a ZTE S6, és mikor megkérdeztem hogy miért hazudja azt a weboldal hogy van, ha közben azt írta hogy várják a szállítmányt, ami az ünnep miatt késik, azt mondta, hogy majd ha ünnep után visszatér a weboldal készítője is, akkor kérdezzem meg.
Tehát valszeg van 1 valaki odarakva ügyeletbe, és valszeg az EU-n belülről (mert kínai nem ír késő délután).
Aztán majd ha a kínaiak is visszatérnak, intéződnek a dolgok.Mondjuk tény hogy sokszor volt leírva, hogy az hogy a kínainál valami In stock, az nem jelenti, hogy tényleg úgy van. Inkább azt, hogy 3 héten belül beszerezhető. Ha erre esélyt sem lát, akkor out of stock.
Aztán néha téved, és az sem beszerezhető, amit annak gondolt. -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #98266 üzenetére
Már nagyon bebátorodtak. Anno a Samsung ellen csatárt nyert az apple valami másolás ügyben. most mások is belevágtak.
-
Zeki
nagyúr
válasz
b0bcat #98172 üzenetére
Most van Kínában.
Most nyomulnak a kínai webshopok is a hírleveleikben az EU raktáraikkal.
Akkor most egy német raktárból miért nem tud kiindulni a cucc? Mert Kínában ünnep van?
Az EU raktárakban is csak kínaiak dolgoznak, akik mind ugyanúgy nem dolgoznak több mint 1 hétig?
Bezárnak a kínai éttermek is a világban? -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Brownn #98117 üzenetére
A kingzone egy noname teló a Honorhoz képest, amit a júzerek már régóta csak dícsérnek a stabilitásáról, ráadásul itthon hivatalosan is megvásárolható.
Tudod kurvára nem nagy kunszt Kínában összelegózni BÁRMIT BÁRMILYEN ALKATRÉSZBŐL , a kunszt ott van,. hogy az a készülék hosszú távon is megbízható társ legyen a mindennapokban. A Honor 3 mobilos térereje meg nagyon korrekt. -
Zeki
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #98009 üzenetére
Lehet várni a segítséget, meg lehet közben megnézni a boltokat, aztán itt a mobilarénán rákeresni a kinézett telefon tipusára, és olvasni a a topikjában a felhasználók véleményét.
Ez a topik nem készülékspecifikus, csak olyan nagy általános. -
Zeki
nagyúr
válasz
eladogeppc #98010 üzenetére
Online-os nincs.
-
Zeki
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #98007 üzenetére
szétnézel itt az apróhírdetések között.
-
Zeki
nagyúr
válasz
[KgP].Robot #98003 üzenetére
edigital.hu ott megnézed milyen Lenovo fér az árba. Xiaomi meg soha nem fog, max használtan.
-
Zeki
nagyúr
válasz
eladogeppc #97997 üzenetére
ebay. ott vannak használt kütyük.
-
Zeki
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97982 üzenetére
Fizetésnél, nem paypal gomb, hanem checkout.
-
Zeki
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97979 üzenetére
coolicool, antelife
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97925 üzenetére
A hazai 4G: 800MHz, 1800Mhz, és 2600MHz!
Én pont ezért is rendeltem a comebuy.com oldal német raktárából a ZTE S6-ost, mert nem batár nagy, erős, és támogatja a hazai 4G-t is. 2 napja írtam kupon kódot is, 240 dollárból állt meg.
De van olcsóbban a Doogee Turbo Mini F1, 125 USD, szintén jó a hazai 4G-re, és mégkisebb (4,5") -
Zeki
nagyúr
válasz
fateless #97845 üzenetére
Szerintem nem megy fel az ára. Amikor az aliexpressen nagy csinnadrattával indult az értékesítés, akkor egy csomó EU-s országból ment a postázás.Szintén 250-ért.
Lehet valami globális árszabályozással megy a móka.
Érdekesség, hogy az USA-ba nem ajánlják ezt a telefont.body007
A Zopok akkuja sem erősebb.
És momentán hazai 4G tudással, dual simmel nincs nagyobb akkus. -
Zeki
nagyúr
válasz
wwenigma #97842 üzenetére
Engem is ez inspirált, márciustól a dominósoknak is jár az LTE.
-----
Jött némi pénz a paypalra, így ezt is megtudtam venni. Erre legalább se vám, se áfa, se semmi nem jön.
Évekre akarok egy normális telefont. Azért nem mertem a dugit, megvenni. A Zopoknál meg ez kisebb. -
Zeki
nagyúr
Hoppá... a ZTE S6 a comebuy.com-ról NÉMET RAKTÁRBÓL 250 USD, és EU-s szállítás ingyenes.
Tudja az LTE frekiket is.Ezzel a kuponnak mégolcsóbb:
CBLQIWC4
-9.97USD -
Zeki
nagyúr
válasz
Keeperv85 #97769 üzenetére
A telekomos topikba kérdezd meg, mert mintha írtak volna 1800MHz-et is.
Amúgy valóban nevetséges a piac.
Azt hinné az ember, túlkínálat van, ezért verseny van.
Na azért piaci rés még akad bőven..
A Doogee turbo mini mondhatni betölti, de nem tudom milyen a minőség használat közben.
Tehát nem biztos hogy betölti.
Aztán ott vannak a nagy Zopo-k, amik 210-180 USD között vannak, valszeg jobbak mint a dugi.
Itthon a Honor 6 az edigitalból, de az 1 simes, és nagyon drága. -
Zeki
nagyúr
válasz
Keeperv85 #97763 üzenetére
Jó a kérdés.
- verzió függő
- elírták a kínaiak.
Meg kell kérdezni a tesztelőt, honnan vette.Vagy 2. vonalbeli telók tudják, vagy a ZOPO-k. Már a kínai webshopok szerint.
Az a baj, hogy a gyártó honlapja is információ szegény az LTE sávról...
http://www.meizu.com/en/products/mx4/spec.html -
Zeki
nagyúr
Azt a teló menüjében hol lehet megnézni, milyen frekvenciákat támogat?
-
Zeki
nagyúr
Akinek kétségei vannak, hogy kell-e 4G képes telefon itthonra...
3G lefedettség
4G lefedettség (800MHz-es neten is vidéken) -
Zeki
nagyúr
Úgy hozta a szerencse, hogy megrendeltem a coolicoolról vámbiztivel meg dhl-el a Doogee Turbo Mini F1-et.
Majd referálok az eseményekről. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Hmmm a doogee turbo mini F1 milyen egységáras minden shopban!
Érdekes. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Vett/vesz valaki ilyen Doogee turbo mini F1-et?
Kicsi, erős, és a hazai LTE frekiket is tudja. -
Zeki
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97142 üzenetére
A vodának sok 900-as tornya van, azokra nem tud kapcsolódni. A többi nem tudom hogy áll ezzel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
maggi1886076 #97140 üzenetére
Ja, topikja is van, régi modell. A 900Mhz-es 3G-t nem tudja.
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96955 üzenetére
Az egyik érintett app, a Durak nevű kártyajáték ....
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Nem semmi, hogy már 83 USD-ért van 8 magos telefon... kupon kód: bex123
-
Zeki
nagyúr
válasz
junkpod #96910 üzenetére
Kifutott készülék az már. Amúgy nem volt rossz. Topikja is van.
-
Zeki
nagyúr
válasz
include777 #96893 üzenetére
Na igen, nem elég a hardver, jól optimalizált szoftver sem árt. Az meg nem látszik semmilyen adatból sem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
include777 #96890 üzenetére
Keress rá orosz fórumokon, hátha ők már vették ezt a telót.
ÉN nem venném. -
Zeki
nagyúr
válasz
zolipapa66 #96887 üzenetére
Ezek olyan telók, hogy a kibaszott nagy kínai iparvárosban vannak giganagy műszaki csináld magad áruházak, ahol valóban (és erről cikk is volt) magad rakhatod össze a saját telódat, mert páka meg minden van, az alkatrészak meg a polcon. Aztán ha van kapcsolatod és tőkéd, akkor valakinél legyártatod ezerszám, és mehet is a noname telók háborúja.
De az is lehet, hogy nem így gyártatják le. Ezt nem tudom.
Az biztos, hogy bárki össze tud legózni egy mobilt. Aztán már csak valami droid kell rá. -
Zeki
nagyúr
válasz
looser #96856 üzenetére
94 dollár az kb 25 ezer Ft, plusz 27% Áfa meg 2000Ft kezelési költség.
Akkor banyek itthon a neten megveszem a THL T6S-t az edigitalban 30-ért, akár 5 perc múlva átveszed a boltban, és ha nem jó 2 héten belül visszaviheted. Vagy Tesco, ott az op3ndott, és 2 év garancia. 30-ért.
Na ezek a kellemesek.
Amíg ilyen szar a Ft a dollárhoz, addig sok telefon kellemesebb itthonról. Már csak a garancia miatt is.Az aliexpressen meg mindenki azt hazudik össze meg vissza, amit akar, csak hogy a sok kamu telefonnal lehúzza a sok barmot, akik utána sem néznek semminek, csak árat látják, meg hogy 8mag meg 4 giga ram, meg 32 giga rom, mindez 100usd, és ettől máris orgazmusuk lett, így a Buy gomb befigyel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #96849 üzenetére
A 800MHz-et az sem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged