- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #93031 üzenetére
Természetesen nem azt mondtam, hogy ugyanaz a kategória.
Csak azt, hogy ez a támogatás meg közösség dolog eléggé elcsépelt, és mindig előkerül egy olcsó telónál. Másrészt volt nálam pl a Laude S800, ahogy írtam is, azt az árat megéri, nyilván nem adnak ingyen semmit sem, és azt is tudom, hogy plusz 15 USD-ért van jobb, ahogy ez mindig mindenre igaz, met attól meg még 15 USD-vel drágábban van jobb. a kérdés, hogy kinek mire van igénye, és nem kell csak a közösség "hiánya" (sok jelentősége ugye nincs, ahogy a fentebb levezettem) miatt elvetni valamit.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #93026 üzenetére
Azért ezt mindig túlmisztifikáljuk. Ha hardveres gondja van, akkor úgyis vissza kell küldeni gariidőn belül, ha meg szoftveres, akkor ugye az bármikor megoldjható egy visszaflasheléssel, amit ugye nem árt lementeni érkezéskor. Innentől kezdve bármit el lehet rajta szabni, nem lesz gond, alapvetően meg ugyanaz mint bármelyik MTK-s cucc.
-
RVR400
veterán
válasz
senki66 #93015 üzenetére
Ha ugyanaz, mint a Laude S800, akkor teljesen korrekt a teló. A vakuja gyenge, a kamerája az átlagos kategória, a kijelző valójában IPS (kicit fakóbb talán az átlagnál), a rendszer jól optimalizált, agyontelepítve is bazigyors. Ha nem ugyanaz (szvsz igen), akkor inkább a Laude S800.
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #92879 üzenetére
Sajnos látszik is, hogy bazinagy hely van a kijelző alatt és felett is, másrészt az akku meg olyan, hogy fizikai méretből adódóan sem lehet 3000-es benne, de sok embert megnyugtat a matricán található 10-20%-kal nagyobb érték, mert a valódi kapacitást sosem fogja megtudni.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #92867 üzenetére
Nekem is megvan a saját véleményem arról, aki egyből beszólogat, aztán eljátsza a nagy királyt, és még csak eszébe sem jut elnézést kérni.
Ha pedig nem személyes sértésnek vennél dolgokat, akkor rájöttél volna, hogy nem arról volt szó, hogy milyen fasza, hogy másnak rossz, de úgy látom, hogy Neked nem a technikai részletek a fontosak.(#92870) wwenigma: Semmiért sem, már senki nem várja, csak nem kell felsőbbrendűségeset játszani, mert szerintem már nem csak én unom, és részemről is ez volt az utolsó, hogy reagáltam az ilyen jellegű "mondanivalódra".
LG G3 and any other with Snapdragon for everyone . MTK
gpssucks. -
-
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #92824 üzenetére
Te miért veszel személyes sértésnek mindent? Gyári szoft volt rajta, de gondolom ettől még jobban felzaklatott lesz a lelkivilágod.
Persze igaz, mint nem vagyunk olyan okosak, hogy mindent tudjunk, mint egyesek itt a topicban.
(#92828) Upo: Ezek szerint Te még nem rendeltél az oldalról, de mégis reklámozod, mivel, ha végigkattintod, akkor rájössz, hogy az a teló nem annyiba fog kerülni.
-
RVR400
veterán
válasz
fateless #92333 üzenetére
Vagy mégis van? Persze nem túl aktívak.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Van nálam egy S9920, aminek az lett a megoldása, hogy leforrasztottam a LED gombvilágítás, és HOME gomb szalagkábelét, különben használhatatlan. Hogyan tudom megoldani, hogy a Menü vagy a Vissza gomb dupla megnyomásával a Home parancs lépjen érvénybe?
-
RVR400
veterán
Látom, ma is ment az okoskodás, meg a szokásos arcoskodás.
Szóval, aki esetleg segítőkész, az jelezhetné, ha van neki, vagy látott olyat, akinek van, vagy éppen tudja honnan lehet szerezni a következő cuccot:
Elepone P7 Mini / Mlais MX28 / Catee CT300 típusú telóhoz azt a szájbaszabott mikrofonos szalagkábelt.
Előre is köszi!
(#91842) WOT-H-A-C: Ali és ebay már sikertelenül végignézve.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
szili.tamas1 #91711 üzenetére
Nagyon egyszerű. Van a fehér címkén egy rubrika, amibe az van írva, hogy:
Origin: Hong Kong
Csak ezt gondolom nem vette észre az átcsomagolós elméletű kolléga.
Mielőtt vita lenne belőle, ma kaptam ilyen csomagot, tehát tudom, hogy miről beszélek.
-
RVR400
veterán
válasz
freelancer68 #91684 üzenetére
Vegyük alapul a THL T6S telót:
Ha Kínából küldi, akkor 66 Euro.
Ha Németországból, akkor 87 Euro.Én majdnem elhittem, hogy 76-ért is megkaphatom EU-ból...
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610 #91625 üzenetére
A lett vagy litván Zopo oldallal is elégedett volt mindenki, de ugye a garanciával ott is be van fürödve az egyik fórumtárs.
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #91401 üzenetére
-
RVR400
veterán
Vazz, 1 ember írta le kétszer, hogy csak SDFormatterrel, erre mindenki beugrik (legalábbis a fentebbi kolléga rendesen). Ha leírom kétszer, hogy szar a ZOPO, a THL, a Coolpad, a ZTE és a XIAOMI is, akkor azt itt mindneki szentírásnak tekinti?
A Pandawillről is rendel a mai napig mindenki, hiába írtuk le többen is, többször is. Sőt, hozzáteszem, 50-80 USD környékén max még én is merek rendelni tőlük. -
RVR400
veterán
válasz
GoldhandRent #91523 üzenetére
Akkor bocs, hogy én 135 USD-ért képest voltam megvenni a Coolpad 7320-amat, a világ legjobb vételével szemben, ami a Redmi Note lett volna. Egyre viccesebb vagy, tényleg mesélj még.
Most nézem, vámbiztosítással 141 USD volt, de átjött gond nélkül. -
RVR400
veterán
válasz
trebrona #91517 üzenetére
Ezt most lájkolnám.
Mondjuk az lenne szép, ha mindenki ugyanúgy "gondolkozna", akkor egyetlen telefontípus elég is lenne az egész világon, mert az a legjobb. Esetleg lenne belőle 16féle szín, aztán annyi...
De ilyen hülyeség miatt megpróbálni leoltani a másikat... Nem mellékesen vegyük figyelembe árképző tényezőként, hogy a Note-on egy deka LED nincs a gomboknál, míg a TE-n van, ami típusazonosság esetén is elvinne még egy 20-ast. -
RVR400
veterán
válasz
GoldhandRent #91506 üzenetére
Segítek egy kicsit:
"azt tudom hogy 20$-al volt dragabb mint a redmi note, es akkor se tunt jo vetelnek
"
Tehát van a V5, amitől drágább a Redmi Note 20-szal ,tehát V5=Redmi Note+20 - Eddig világos?
Szóval, ha V5=180, akkor :
180=Redmi Note+20
Ebből következik:
Redmi Note=160
-
RVR400
veterán
A Panda a majd' 1 éves telefont nagyivből lekakkantja. Közli, hogy sorry megm inden, de legyél már tekintettel rá, hogy ez egy régi készülék, és használt, az értéke is már szerintük semmi, így talán kapsz egy 5 dolláros kupont.
Szóval teló szétszed, és keresni kell egy belepasszoló hangszórót. -
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee #91408 üzenetére
De legyen octal active, addigra úgyis 8 SIM lesz mindenkinél, és persze 200 USD a felső határ.
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #91385 üzenetére
A gyártat szóra inkább jobb kifejezés lett volna az, hogy kellően nagy számú rendelést ad le különböző cégeknél, hogy azok hajlandóak legyenek a sajátjuk helyett a Concorde feliratot rászitázni bizonyos termékeikre.
A szervizelést, ha van alkatrész, akkor itthon megoldom, a CC saját fórumában pedig le volt írva már több helyen is, hogy a rootolás garanciavesztéssel jár. -
RVR400
veterán
válasz
balazs1011 #91383 üzenetére
Teljesen tökéletes teló nincs.
-
RVR400
veterán
válasz
balazs1011 #91316 üzenetére
Ezt mondjuk nem értem. Nekem egy Coolpad 7320-asom van. Pont nem érdekel, hogy van-e hetente frissítés, meg nincs teleszarva a topicja a hibáival. Szóval én örülök, hogy van egy szinte tökéletes telóm. Na jó, azért egy 4.4-nek örülni fogok, ha kijön, de nem lételemem a heti/havi újratelepítés.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
banderasz77 #91288 üzenetére
Mondjuk vedd ugyanezt, de a minideal-től, vagy egy Coolpad F1-et.
-
RVR400
veterán
válasz
tboy93 #91250 üzenetére
Az eszköz azonosítója is Unknown device, vagy az normális? Töltsd le ezt, és kerestesd ki a drivert automatikusan a könyvtárból. Azt hiszem, hogy így már nem Preloader lesz, hanem sima MTK Serial Port, de attól még menni fog.
-
RVR400
veterán
Tudom, hogy nem éppen tartozik a témához, de:
Látott már valaki olyat, hogy van egy akksi, amin mérni sem lehet már feszültséget (0.00V), manuális teszteléssel sincs benne semmi (megnyalás), telóba betéve, töltő rádugva, semmit nem csinál, még csak a töltésjelző LED sem kezd el világítani. Beteszem egy ilyen ócska külső töltőbe, az sem jelzi, hogy van benne töltés, majd bedugom a 220-ba, és simán feltölti az akksit, és az működik. Már a második ilyen helyzet van, az első egy Inew V3 akksija volt, a másik meg egy Cubot GT99-é.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
És tényleg: small ficky fucky.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
KamuMazsola #90921 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
-Faceless- #90914 üzenetére
De még mindig nem annyira kicsi, mint amennyire a 4 maghoz volt.
-
RVR400
veterán
válasz
GoldhandRent #90874 üzenetére
Semmit, urban legend az egész.
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #90638 üzenetére
Tőlem kisebb faluban szerintem innen nem sok ember lakik...
A 900-as 3G hiányát eddig kb 10-szer vettem észre, és 1.5 éve használok olyan telót, ami nem tudja. Jah, legyen kevesebb, mert ebből 5-ször olyan helyen voltam, ahol az Optimus 3D-m is csak 2G-n ment, pedig az 900-as volt.
Természetesen ez is lehet szempont vásárláskor, csak túl van fújva. A 4G-ről nem tudok nyilatkozni, biztosan szép meg jó lesz minden, csak ez is tipikus dolog, hogy fejlesszünk mindent a legjobbra, me' az kell a parasztnak. Jah, hogy nincs is mobilnete, vagy épp lezabálja fél perc alatt a havi 200 megáját, az nem baj, de lassítva is megy, osz' látod kíirja, hogy 4G. Nyilván az emberek kb 5%-ának talán jelent majd valamit az ilyen kicsinyes dolgokon túl is, de valljuk be, a 95%-nak csak arra jó, hogy a vonaton, meg az autópályán (speciel vezetés közben mondjuk nem tudok netezni, ha meg nem egyedül vagyok, akkor általában próbálok az emberekkel offline kommunikálni) hamarabb betöltse a boon.hu-t.(#90639) berek21: ...akkor kb éppen a normál ára körül lesz a teló, ahogy az alin a féláras termékek kb 90%-a...
-
RVR400
veterán
Az a jó, hogy senki sem függő, és igen nagy problémáitok vannak, hogy most mi lesz, ha 10 percig nem fogjátok tudni nyomkodni a telót, mert nincs nyócgé.
This is the real life..
-
RVR400
veterán
A 14 USD-s SG is érdekes, meg a 45 USD-s Fedex semmi spórolást nem jelent kb. Arra biztosan jó, hogy ha vissza kell küldened javítani valamit, akkor javítás után már biztosan nem azzal küldik vissza, és nem lesz papírod arról, hogy ez valaha is úgy érkezett volna be, hogy vámolták. Szerintem.
-
RVR400
veterán
Egy szóval sem írta, hogy rá kell fizetni, hanem azt írta, hogy a normál ára már 170 lesz, de ugye így Neked 100 USD, csak meg kell várnod a december 2-t, akkorfogják tudni küldeni.
Mondjuk mindegy, mert így kapok egy THL T6 Pro-t az árában, így egyben elküldik a rendelésemet. -
RVR400
veterán
válasz
femiki #90324 üzenetére
Az egyik csomag:
Package Contents:
Micro SD/T-Flash memory card NOT included
Right plug of adapter would be sent according to your shipping country
1 x Mobile Phone
1 x Battery
1 x Earphones
1 x Charger
1 x USB Cable
1 x User Manual
Free Gift
1 x Original Protective Hard Case
1 x Original Screen Protector
1 x 8GB TF CardA másik csomag:
Package Contents:
Micro SD/T-Flash memory card NOT included
Right plug of adapter would be sent according to your shipping country
1 x Mobile Phone
1 x Charger
1 x Battery
1 x Earphones
1 x USB Cable
1 x Screen Protector
1 x Protective Case
1 x Power Bank
1 x User Manual
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Alkoholista nevelde
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest