- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
beg
veterán
válasz
zolipapa66 #96887 üzenetére
Csak zárójelben: nem gondolkoztál ismert márkán?
-
-
beg
veterán
Az ilyenek miért csak indiában elérhetők? http://t.co/5gjlu70jr7
146 dollárért hetyke vas hivatalos cm támogatással. -
beg
veterán
Ezek megvesztek
"Mediatek planning 10 and 12 core chips for late 2015!"Forrás: gizchina
-
beg
veterán
válasz
juventusfan #94985 üzenetére
Fele annyi frekvencián működik. A többit igazán megkeresheted.
-
beg
veterán
válasz
Rodzser Mór #94955 üzenetére
Ha nem pörköltszaftos, akkor igen. De tudom még ajánlani a boltokban kapható szemüvegtisztító nedves kendőket.
-
beg
veterán
Lassan egy napja kártyázunk. Nem lehetne ezt a saját topikjában?
-
beg
veterán
válasz
szili.tamas1 #94492 üzenetére
Almát a termelőtől 54 ft/kg-ért veszik. Multik akcióban 199 ft/kg-ért adják. Menjünk, verjük meg őket. Vagy az ilyesmi nem zavar?
-
beg
veterán
Igény kérdése. Akik a legújabb 6D-s kardozósba...ósgyorsulós játékot nyaggatják, azoknak kell. Aki fel akar vágni a szomszéd srácnál a 7000x11000 felbontással, annak kell. Mindenki más meg abból él szépen, ami van. Hála az égnek elég színes a paletta, mindenki választhat kedvére.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
Na még ezt a P70t típust bevárom, elég ígéretes:
"The Lenovo P70t also uses the MTK MT6732 64-bit quad-core LTE processor and can use 4G, 3G and GSM networks as well as dual SIM cards. It has 1GB RAM and 8GB ROM. It also sports a 5-inch 720p OGS display screen. As for its camera, it sports a 5mp front-facing camera and 13mp rear-facing camera. This phone is set to hit stores soon."Csak azt a nyüves ramot miért nem lehet 2-re ugrasztani?
-
beg
veterán
64 bites kanári sárga lenovo K3 presell. Nem vészes áron.
linkEgy baja van:
Lenovo Lemo K3 smartphone is compatible with 4G/3G/2G network; but both 4G TDD-LTE and 3G TD-SCDMA can only be used in China, only 2G GSM available to other countries.Köszi, szerkesztettem.
-
beg
veterán
válasz
Metamorph321 #92769 üzenetére
Igen. Meizu mx4, lenovo x2 pl.
-
beg
veterán
válasz
csabeszpiere #92195 üzenetére
MTK DroidTools Pc-re. Arra rákötöd és megmondja, hogy mik a valós paraméterek. A play áruházas tesztelőket át tudják verni a klónok, kezdve az Antutuval.
-
beg
veterán
válasz
csabeszpiere #92180 üzenetére
Na ezzel fogsz még szívni rendesen. Kínai kópiát vettél, egy hamis lenovo-t. 160 dollárt kis kereséssel, kérdezéssel ésszerűbben is el tudtál volna költeni.
-
beg
veterán
válasz
Sztankoo #92172 üzenetére
. , ! ? Shift
Az aranykezű ismerősödnek vidd szépen vissza, vagy csinálja meg rendesen vagy fizesse ki a szervizes javíttatását.
"szerinte nem hibás ismerősöm szerint processzora nem ad valami jelet azért fekete"
A szomszédban meg Elvis lovagolja éppen a rózsaszín unikornist. Elhiszed?
-
beg
veterán
válasz
kmarci25 #92135 üzenetére
Kínában már gyártósoron a quadkórnak hazudott duálkóros változata 512 rammal 0p3nd011 néven
Egyébként tényleg jár a PR-osoknak egy virtuális tockos, de még mindig jobb, mint a kati, dugi, legó.Maradhatott volna Medion, az már legalább volt eddig is és kiejthető az információs pultnál.
-
beg
veterán
válasz
csabeszpiere #92125 üzenetére
IMEI szám nélkül még Dany Blue-nak sem sikerülhet.
-
beg
veterán
válasz
Laza... #92121 üzenetére
Igen, minden újraflesselésnél vagy fun factorynál újra el kell járni a táncot. De ez nem jelenti a refurbishedet feltétlenül. Ugyanis a kínai romot rendre nvram elszabással tudja lecserélni nem kínaira az egységsugarú Cseng még új készüléknél is, volt már rá pár példa, mert szegény nem ért hozzá.
Szerintem ez olcsóbb megoldás, mint a visszaküldés, igaz most év végéig 3x ingyenes a visszaposta PP-nál, de azért az ezzel eltöltött pár hónap nem biztos, hogy megéri. Nekem legalábbis nem érné meg. De az én vagyok.
-
beg
veterán
válasz
csabeszpiere #92118 üzenetére
Én előtte megpróbálnám ezt: [link]
-
beg
veterán
válasz
szbazsi123 #92097 üzenetére
Nem.
Nincs. -
beg
veterán
válasz
rolandgyorgy #91789 üzenetére
És nem megáról, ha jól sejtem
Ez általában ilyen. A rendszernek is lennie kell valahol és dolgoznia is kell valahová. A többin garázdálkodhatsz. -
-
beg
veterán
válasz
freelancer68 #91684 üzenetére
Kínából elszállítják Németországba. Ott azt mondják, hogy bocsi, majd a címzett országa fizet Áfát, én csak tranzitország vagyok. Elküldik Németországból hozzád, te meg meglepődsz, mikor kérik az áfát és jogosan, hiszen az EU-n belül még nem volt áfázva. Pár webshopnál így értendő az eu-ból küldés, ezért fontos, hogy a VAT is szerepeljen ilyenkor a leírásban.
Így már érted?
-
beg
veterán
Nincs érdemi különbség bekapcsolt és kikapcsolt töltés között. Csinálj egy újraindítást, hátha csak beragadt valami és tegyél fel egy wakelock alkalmazást (xda-ról a betterbatterystat pl, vagy a playen is van pár.) Helyhozzáférés (mobil/wifi hálózatos is) ha nem létszükséglet, érdemes kikapcsolni.
-
beg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #91650 üzenetére
-
beg
veterán
válasz
Mr.Csizmás #91647 üzenetére
Tesco, op3ndot a.k.a medion, amit a lenovo gyárt. 30 ezer, két év gari. Szerintem nézd meg.
-
-
beg
veterán
válasz
overland #91572 üzenetére
Topikot keresni még talán tudok, szakmailag alátámasztott véleményt szívesen fogadok, de egy bejegyzésben sem láttam. Mert itt szó sincs olyanról, amit írtál. Miért ne lehetne formázni? Van egy őskövület 256MB SD-m, amit már annyiszor formáztam, hogy lassan elkopik. Mai napig írható, olvasható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest