Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
bozarjoska #101548 üzenetére
Valamelyik Lumia.
-
Zeki
nagyúr
válasz
WOT-H-A-C #101541 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ha VAN mert baszki VAN normális áron megbízható, minőségi telefon, akkor minek kell venni drágán szart??? Perverzitás miatt?
Mert azért egy Xiaomi vagy ZTE van már normális áron, a minőségük meg nem kérdőjelezhető meg.
De nem, kell a sok szar 3. vonalbeli, meg klón, és mehet a nyavajgás... -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #101501 üzenetére
A vaterára már ráállhatnának a zsaruk, a fogyvéd, meg a NAV, és alaposan meg kéne őket b@szni, mert jelentések után is simán vállvonással asszisztálnak a hamisítványok árulásához.
Mindegy hogy telefon, mosószer, ruha, leszarják ha hamis, csak nekik jutalék legyen belőle. -
Zeki
nagyúr
válasz
sexymusprime #101239 üzenetére
Szép kamuzás!
Ennyit a Mizoról. -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #101215 üzenetére
Bakker, elfelejtettem!
Remélem legalább fizet, hogy reklámozhat. -
Zeki
nagyúr
válasz
lukaszokni #101199 üzenetére
de, fix.
-
Zeki
nagyúr
válasz
cseroka #101075 üzenetére
Biztos hogy a klónodban az van benne, amit te gondolsz?
A klónok annyira agyon vannak szoftveresen manipulálva, hogy mindig mindenben jobban tűnnek, mint amilyenek.
Klón telefon topik -
Zeki
nagyúr
válasz
#79335424 #100687 üzenetére
Te is mókolod a telód. De ezt nem mindenki szereti, akarja. Sokan azt szeretik, hogy kiveszik a dobozból, bekapcsolják, kiválasztják a magyar nyelvet, beállítják az időt, és megy a telefon. Ennyi. Ha jön frissítés, azt töltse le maga.
Se root, se custom. És ha már hülyül a teló, akkor bátran nyomhassanak neki egy gyári beállítások visszaállítását, ne legyen ettől az mégrosszabb.Ez nem nagy kívánság, mégis sok kínai teló ezen megfekszik. Kihívás ez nekik.
-
Zeki
nagyúr
válasz
eszementális #100681 üzenetére
Nem foglalkoznak vele kategória.
-
Zeki
nagyúr
Azért az érdekes, hogy vesz az ember egy márkás telót, és annál megy a frissítés. Vagy OTA és tök laza minden, nem baszódik el semmi, vagy online letöltős, SD kártyára másolós, aztán menüből frissítős, és megint nem baszódik el semmi.
Amatőr sem téglásítja a telefonját.
Aztán jönnek a kínai B brandek, és aki nem profi, az elbassza. Aztán jön a C azaz klón vagy olyan legalja, és az már akár pár hónap után magától csesződik el, taccsra.Aki nem zseni, vagy nem olvas igen alaposan utána, az vagy vegyen Windows telót, ahol a 10-es is úgy ment fel anyám dual simes Nokia telójára hogy jóformán nem is tudott róla, és minden baba, vagy vegyen drágábban minőségi droidost, ahol az update nem egyenlő a szerencsejátékkal.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Samanbacsii #100564 üzenetére
Régi telefon, van saját topikja.
83 ezer Ft-ért meg minden hülyének megéri. Csak a normálisaknak nem.
Ha itthonról kell kínai telefon, HIVATALOS HAZAI GARANCIÁVAL, akkor edigital.hu -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #100538 üzenetére
Nosza, rendeljetek!
-
Zeki
nagyúr
válasz
yetibácsi #100530 üzenetére
Mindig előre fizetős a kínából rendelős móka.
Te kifizeted neki, ő megrendeli kínából, mikor megkapja, továbbküldi neked.
Mi ezt a közbeeső dolgot kiszoktuk hagyni, és egyből kínából rendelünk, vagy kínai webshop EU-s raktárból.Bár ezek azt írják hogy az Áfát tartalmazza az ár, akkor ők fizetik ezt ki.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #100171 üzenetére
Max pár hónapja rakhattam be egy gif-et, amiben egy rövidebb oldalára állított téglalap volt.
Szépen elkezdték befele húzni/kerekíteni a sarkait.. előbb Sony lett, aztán Samsung, majd mégkerekebb, akkor meg ájfón. -
Zeki
nagyúr
válasz
Cosmograph #100003 üzenetére
Dual Sim Full Active telefonok
nagyon drágák.
-
Zeki
nagyúr
Ezt is elcseszték:
http://en1.data.coolicool.com/images/MHAKZZ1/MHAKZZ1_1/D6_MHAKZZ1.jpg -
Zeki
nagyúr
válasz
Graphics #99756 üzenetére
Már létezik érdekes alternatíva:
köralakú telefon
Érdekes, tetszik.
De az akkuban kéne már valami nagy áttörés. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #99662 üzenetére
Szólj, megyek túrkálni én is.
-
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #99652 üzenetére
Van a youtubon valami brutál beturbózott traktor. Annak a nagy hátsó kereke is kapar mint állat, mikor odanyomja neki a csóka. Most nem keresem meg.
-
Zeki
nagyúr
Nos, Redmi 1S vs ZTE Blde S6 GPS:
A Xiaomi kevesebb műholdat lát, de azokból többet használ fel, és jobb térerővel.
Van még mit romolgatni a ZTE-n. -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #99556 üzenetére
nem csak miui van rá. Nézd meg a topikját.
-
Zeki
nagyúr
Ma picit teszteltem autózás közben a ZTE S6-os GPS-ét, az ingyenes HERE térképpel. Végülis az előző telómon, a Nokián is ez a fajta térkép volt.
Jó ment, nem rakott mellé.
A GPS frissítés gyakorisága nem tudom mitől függ, a telótól, vagy az alkalmazástól, a stop lámpától indulva kb 3-4 másodpercig 0Km/h sebességet mutatott, majd hirtelen ugrott fel 28-ra. -
Zeki
nagyúr
Akinek blade s6 van, kipróbálná a vibert? Engem szinte nem is hallanak vele, nekem meg üvölt a fülembe.
-
Zeki
nagyúr
válasz
fateless #99384 üzenetére
Jaja, kellemes kézben tartani a telót. Kár hogy szilikon tok még nincs hozzá.
Az elemlámpa rázós bekapcsolás nálam mükszik, nyilván nem árt begyakorolni.jobbra-balra-jobbra, stop. És világít is.
Sőt, a felső hangerőgombos mirror trükk is mükszik.
A másik kamerás trükk is megy, ahol a hátsó kamera lesz aktívA többit nem próbáltam
Sajnos a nyalóka még új a programozóknak, így csak a skype épülne be a tárcsázóba, más voip program nem. -
Zeki
nagyúr
Nézd, tudom hogy mindenbe bele lehet kötni, ha valaki akar.
Lehet hogy más ennyibe kerülő gép ott akkor jobb képeket készítene, de egyrészt nem érdekel, másrészt ilyen tesztet max egy Redmi 1S-sel tudnék csinálni. Bár nekem annak a képei is tetszenek, másnak meg nem.
Most nézem, azok a képek 9 megapixelesek, tud 13-at is, az már 4:3 képaránnyal, nem 16:9-cel.
Majd olyat is csinálok... valamikor.
A teló gps-e nagyon érzékeny, majd tesztelem menet közben, HERE térképpel.
Egy bajom van, nem tud magyarul a telefon. Így csak én tudom használni. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek, majd kipróbálom.
Az előbb az asphalt 8 ment rajta. Szép. Most az antutut futtatom.
28011 ponttal jött ki. -
Zeki
nagyúr
Még csak véletlen sem találom, hogy kell erre a ZTE S6-ra kitenni widgetet.
Jó hogy mindenféle droidnál másképp kell. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Zodiacus #98978 üzenetére
Teljesen okés a teló, csak nem 4G képes.
És akkor már ez is versenyképes, mert nem megy az árra semmi:
Meizu MX3 -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #98934 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
Old Gyfland #98860 üzenetére
Ha már senki sem ugrott 1 órája a válasszal, akkor ott fent jobbra van a gyorskeresés itt, oda írd be a teló tipusát, hátha írtak már róla.
EU-s raktáras kínai webshopok meg az aláírásomban. -
Zeki
nagyúr
válasz
Liberator24 #98758 üzenetére
Doogee Turbo Mini F1 van 120 usd körül. Ez tudja a hazai 4G-t, hardveresen nem rossz, de a valóságban még nem tudni milyen.
-
Zeki
nagyúr
válasz
csferke #98696 üzenetére
Lassan 1 éve nyúz egy lassan 10 éves lány egy rózsaszín 1S-t, plusz néha a 3 éves lányom is játszik rajta, szóval bírja a gyűrődést. Jó gép. És tud olyat amit más droidos telefonok nem. Van benne gyárilag SIP hívás lehetőség. Nem kell külön voip program. Így ő hívogatja a barátnőit, 5Ft/perc alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest