- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Egy kis olvasnivaló a Péklapátokról!
-
gipsztigris
addikt
válasz
Crytek #45564 üzenetére
Haier a legnagyobb nyigázás közepette is kibír egy napot! Mi kell még?
Tételezzük fel, hogy az okostelefon használók jelentős többsége nem hajléktalan, így azt is gondolhatjuk, hogy éjszakára egy ágy (mellé egy éjjeliszekrény+220V-os dugaszoló aljzat) közelébe kerül. Éjszakára rá kell dugni a töltőre!....szerintem. De van aki a 48órás dezodort szereti használni! Én minden nap fürdök. -
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45472 üzenetére
Ahogy Ed3r_X_ már megválaszolta. Gyerek nem tudja megszokni a "tablet" jelleget és azt mondta inkább most adjuk el amíg "érintetlen".
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45405 üzenetére
Arra is van megoldás!
Szépen el lehet tüntetni. Úgy viselkedik, mint a felső "redőny". Épp, csak hozzáérsz és máris előjön,egy másik érintésre meg eltűnik. -
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45398 üzenetére
Nekem volt ThL W8-am is, és most a Fiamnak van egy Haier, tehát van összehasonlítási alapom. A W8-as semmivel sem volt gyorsabb, mint ez a készülék. Egyébként a szintetikus tesztek egy kalap sz@rt sem érnek számomra. Csak parasztvakításra jók és semmi másra! Egy belakott rendszerrel, ahol fel van telepítve tíz-húsz program, fut a háttérben vagy 15 program, próbálj már ugyanannyi pontot elérni, mint egy üres rendszerrel! Soha sem fogsz!
Az igazi összehasonlítás amikor két telefon ott van a kezed ügyében és elkezded ugyanazokat a weblapokat betöltögetni, vagy ugyanazt a játékot futtatni. Na, majd akkor fog kijönni az igazi különbség A-és B telefon között......szerintem. -
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45390 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a Haierben lévő SoC semmivel sem marad alul egy MTK 6589-es SoC-tól!
(#45392) instantwater
Antutu: 9906 pont
Quadrant: 5395 pont -
gipsztigris
addikt
Lenovo P770 v.s. Lenovo A820
Ki melyiket venné?
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45196 üzenetére
Van! A fekete ház kék szegéllyel az bizony kétszínű.
-
gipsztigris
addikt
válasz
b0bcat #45077 üzenetére
"Ha elfogadjuk, hogy a PPI és a DPI ebben az értelemben ugyanazt jelölik (ami valójában nem igaz, de manapság szinonimaként használják a két kifejezést"
Miértisnemigaz?
PPI= pixel/inch
DPI= dot/inchA dot és a pixel valójában egy és ugyanazt jelenti pontot.....képpontot. Ennyi!
Ha most egy csomó wikipédia és egyéb guglis dolgot fogsz belinkelni a kardomba dőlök!
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45067 üzenetére
"THL nem klón.
A THL az saját márka, csak "ők is ugyanazt a kavicsformát találták optimálisnak" "Értem!
Erre felénk azt mondják, hogy "A mi macskánk meg lovat eszik!"
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #45064 üzenetére
Azért ez így ebben a formában nem állja meg a helyét, szerintem!
Mi is a baj ezzel? MTK 6589T 1GB RAM
Attól, hogy a ThL-re vagy a Star-ra nincs ráírva, hogy Samsung, attól még az ugyanolyan fantáziátlan dizájn. Ahhoz nem kell nagy fantázia, hogy egy kamera villanót más helyre helyezzenek át. Szóval, aki nem szégyell egy finoman szólva replika, durvábban szólva hamisítvány telefont használni, annak hardveresen nem lesz vele szégyenkeznivalója.....szerintem. -
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Egy hölgy ismerősöm kifejezett kérése, hogy szerezzek neki egy 1:1 Galaxy S3 Mini klón telefont.
Találtam neki egy Ilyet
Kérdésem, hogy tud-e valaki olyan forrást ahol hasonló telefont legalább 1GB RAM-al adják? Mert itt csak a processzort lehet választani, (6515 vagy 6577) de a memória méretét nem.
Köszi!
-
gipsztigris
addikt
válasz
janakbacsi #44775 üzenetére
15 nap alatt ideért a W910-es a focalprice-ról. Tegnap kaptam meg.
-
gipsztigris
addikt
válasz
interstate76 #44679 üzenetére
Őszintén szólva a root és CWM feltelepítésén kívül még nem igazán csináltam vele semmit sem. De szerintem biztosan lehet benne cserélni akkut, csak kérdés, hogy szükség van-é rá?
ITT árulnak hozzá "aranyáron" akkumulátort.
-
gipsztigris
addikt
válasz
majestic #44656 üzenetére
Ez annyira szubjektív dolog, hogy mindjárt fogsz kapni vagy húsz típust szerintem.
De ha (csak a specifikáció alapján) nekem kellene a jelenlegi No.1-est meghatározni akkor talán a Jiayu S1 lenne 269 USD-ért.
-
gipsztigris
addikt
válasz
UnConnecteD #44303 üzenetére
Mi a baj ezzel? Ha talál rá madarat, akkor egészségére!
Én mindig azt mondom, hogy bármennyiért lehet hirdetni valamit, a tényleges árát a vevő fogja meghatározni úgyis.
-
gipsztigris
addikt
Sajnos a minőségi szórás a legnagyobb rákfenéje a Kínai telefonoknak. De nem is lenne baj ez, ha a gariztatás egyszerűbb és gyorsabb lenne, hiszen a hazai forgalomban lévő telefonoknál is előfordul (sokszor nem kis számban) típushiba, vagy csak egyszerűen minőségi kifogás.
A relatíve olcsó ár mellé szerintem kell egy nagy adag szerencse is, hogy kifogj egy jól működő "hibátlan" darabot.
Ez egy hobbi, másnak meg már szenvedély a kínai telefon vásárlás. Ha nem válik be, akkor egy nagy levegő és el kell adni, és venni egy másikat! Hátha az jobb lesz, úgy mint a szerencsejátékban. -
gipsztigris
addikt
válasz
Atomcsirke #43979 üzenetére
In stock a státusza.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #43959 üzenetére
Dehogyis!
A május 15.-i akcióról beszèltem.
Nekem kb. 10 Percem volt, hog végignézzek kb. 200 terméket, kiválasszam,kifizessem. Kõzben még a paypal szervere is lefagyott és nem tudtam,hogy elment-e a pénz. -
gipsztigris
addikt
válasz
Nwis86 #43877 üzenetére
Például itt.....csak kérdés, hogy érdemes-e ennyi pénzért venni másik kijelzőt.
-
gipsztigris
addikt
válasz
dilajoska1 #43215 üzenetére
És a Glonass fanok figyelmébe ajánlanám, hogy a GPS vevője Glonass kompatibilis.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #41995 üzenetére
Megvettem.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
koala69 #41236 üzenetére
Ezt már ezerszer kitárgyaltuk, hogy NEM az MTK 6589 a probléma, hanem az iszonyatos nagy minőségi szórás!
ThL W8/4Gb-os telefonom volt tegnapelőttig, és több száz kilométert navigáltam vele és egyetlen egyszer sem dobta el a jelet, nem "tekergett", mindig pontos úttartása volt a hárombetűsnek. Pesten is gyakran voltam vele magas házak közt és ott sem volt gond. Láttam ugyanilyen ThL W8-at csapnivaló GPS vevővel.
Szóval, ez számomra egyértelmű, hogy csupán szerencse kérdése, hogy jó, vagy rossz gps vevőt fogsz ki.
-
gipsztigris
addikt
válasz
dobostorta #41073 üzenetére
Ez teljesen rendben van szerintem! Nekem a ThL W8 hat-hét óra alatt töltődött fel 10-ről 100%-ra. alapvetően a készülék belső szabályozása határozza meg a töltési időt. Próbáltam gyáritól eltérő dupla kapacitású töltővel is, de talán egy órával lett kevesebb a töltési ideje.
(#41074) gerejoe
Nos, ez már korrektebb leírás! Segíteni nem tudok benne, de így már szerintem lesz olyan aki tud neked segíteni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
andatti #40803 üzenetére
Igen! És szerinted majd egyenként fogja átvizsgálni kiskínában valaki a készülékeket?
Tudnék mutatni képeket, hogy az "aranymintához" képest milyen gyenge fényerejű csomagot küldtek egy ma már nem forgalmazott PNA esetében! Mind a kétezer darab ment vissza Bruce Lee-hez!
Erre milyen orvosságot tudsz? Ki kell utazni és hátizsákban behozni? -
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #40792 üzenetére
Volt nekem Concorde termékem elég sok. Senki sem állította (még Ők sem), hogy a csúcsminőséget képviselik. Egyet képviselnek viszont, a tisztességes és korrekt magatartást az ügyfelekkel. Ennek érdekében hozták létre a saját fórumukat, ahol a savazós postokat sem törlik, és nem bannolnak senkit sem még akkor sem ha az illető mocskolódik. Sokszor a kéksárkányról kevesebbért kivágtam valakit. Létrehoztak egy tesztelői-fejlesztői csapatot (egyébként bárki aki érez magában ambíciót jelentkezhet náluk) akik a megjelenés előtt erősen felhasználói oldalról "köpködik" meg a készülékeket. A visszajelzések alapján módosítanak a szoftveres oldalon is, és hardveresen is amire volt igény (és nem irreális kérés volt) azt igyekeztek a lehető legrövidebb idő alatt megoldani.
A lényeg, hogy a helyükön kell kezelni a dolgokat! Szerinted aki az Opel gyárban dolgozik az nem vehet Mercedest?....persze, én nem dolgozom a Concorde-nál, viszont nagyon jó barátaim vannak ott ezért bocsássátok meg nekem, ha egy kicsit elragadtatom magam amikor azt látom, hogy oktalanul bántják a barátaimat.
Szóval ezért akarok én LG-t vagy egyéb mást vásárolni magamnak! -
gipsztigris
addikt
Mennyi sok hozzáértő nagyokos! Istenem! Azért mert rendelt már valaki kínából egy-két, esetleg három telefont (és megúszta a VÁM-ot és ÁFÁ-t) már úgy gondolja, hogy mindenkinél okosabb és látatlanban savazza a tisztességes Magyar kereskedő cégeket!
Tegyen már bele 20-30 esetenként ötvenmillió forintot egy olyan üzletbe, ahol ha a Kínai átver, (mert bizony ekkora tételnél már erősen benne van a pakliban, hogy az aranyminta és a kapott szállítmány között komoly minőségbeli eltérések lehetnek) csináljon hozzá szervizt, supportot, és bízzon benne, hogy legalább a pénzét viszontlátja! Kíváncsi lennék milyen nyugodtak lennének az éjszakái!
De lehet, hogy itt csak a százdolláros okostojások vartyognak és úgy csinálnak mintha láttak volna kereskedést és hivatalos ázsiai kereskedemet. -
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene!
Lenovo P780, vagy LG Optimus 4X HD
Most tessék eltekinteni attól, hogy az egyik dual sim-es a másik meg single. Csak az érdekel, hogy Ti melyiket vennétek meg csupán a képességei alapján.
Lenovo cca. 58.500.-Ft, az LG gyári kártyafüggetlenül hazai garanciával 63.500.-Ft
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #39526 üzenetére
Nekem még mindig megvan a gyári Spica iGO kártya.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
RVR400 #39144 üzenetére
Nem értettél meg ezek szerint! :-)
Van olyan készülék ami teljesen megegyezik a CC5700-val (hiszen a Star-tól vásárolták) de van olyan Star 9589 amire nem jó a CC ROM-ja!
Csak azt akartam mondani, hogy először azonosítani utána romolni, mert meglepetés is lehet.
Azt a készüléket pedig ismerem, hiszen az volt nálam is teszten.
A kétszer annyiért duma pedig erősen ferdítés, hiszen hazai HIVATALOS forgalomban teljesen rendben van az ára. ÁFA,VÁM, kereskedelmi haszon, support, stb.
-
gipsztigris
addikt
válasz
anonym1s #39137 üzenetére
Azért csak messziről hasonlítanak egymásra a CC5700 és a Star 9589!
A Star kamerája 5mm-es feljebb van mint a CC kamerája. Ez csak a külső, de ha esetleg majd azt szeretnéd, hogy CC ROM-ot akarsz a Star-ra akkor is nagyon alaposan meg kell nézni, mert könnyen tégla lesz belőle.
"Leginkább a STAR N9589-re hasonlít, hisz a CC a Star-tól rendelte, de mások az alkotóelemek.
Ezek a készülékek között ugyanazon PCBA mellett az LCD vezérlő, a kamera vezérlő és a SUB M -ben a gyártók különböző modulokat alkalmaznak.
Ezért ezek NEM romkompatibilisek egymással és erre nagyon kell figyelni mert téglásítás lesz sorozatban." -
gipsztigris
addikt
Miért? A noname kínai telefonok (nevüket nem akarom felsorolni, mert az Összes) azok nem klónok? Egyik a Samsungra, a másik a HTC-re a harmadik meg az ájfonra hajaz. Hogy nem 100%-ig megegyezők, az semmit sem jelent. Attól még ugyanolyan SZ@R (vagy jó) mint az összes többi.
Ez tipikusan a "nem sz@runk a kútba, csak a kávájára......aztán majd belelökjük." hozzáállás.
-
gipsztigris
addikt
válasz
fateless #38560 üzenetére
Van hozzá valamilyen közösségi support? ROM, CWM, Root, stb.
Mert erősen gondolkodok egy ilyen készüléken. Lányom szeretne egy viszonylag nagyobb kijelzős (a 4,5" szerintem optimális) és előlapi kamerás mobilt ami fel tudná váltani a gyengécske 1,4Ghz-es Galaxy i8150-et.
Ahogy elnéztem ez a proci fut az Xperia V-ben is, ha jól tévedek.
-
gipsztigris
addikt
-
gipsztigris
addikt
válasz
andatti #38351 üzenetére
Lenovo A660....szerintem. Egy picit több, mint 20 de megéri a többlet.
-
gipsztigris
addikt
válasz
instantwater #38268 üzenetére
Akkor még a napok száma volt
.......de persze javítom.
-
gipsztigris
addikt
válasz
madrac #38092 üzenetére
Szerintem a legnagyobb baj az, hogy a kínai telóknak (na jó, minden teló kínai
) inkább úgy mondanám, hogy a mi köreinkben fellelhető kínai telefonoknak iszonyatosan nagy a minőségi szórása.
Találkoztam már nagyon szuper gps vevővel rendelkező ZTE V970-nel és olyannal is amelyik gyakorlatilag nem tudott produkálni fix jelet még húsz perc után sem. Ugyanez megfigyelhető más "híres" kínai márkáknál is, pl ThL W8. És ugyebár ebből adódnak a viták is, hiszen akinek sz@r az nem fogja elismerni, ha a másik ember azt állítja, hogy az ő készülékével semmi baj sincsen.....pedig lehet, hogy mindkettőnek igaza van!
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #38043 üzenetére
Áááá, dehogy! Igazad van! Dominó kártya kell, nuku feltöltéssel. Az a lényeg, hogy elérhetők legyünk!
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #38039 üzenetére
Annak minek az okostelefon?
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #37948 üzenetére
Egy percig volt a kezemben egy ilyen, de nemhogy 300 dollárt, de még 100-at sem adnék érte.
-
gipsztigris
addikt
válasz
lercom #37726 üzenetére
Ha ezt írják jó esély van rá! De az a tuti, ha valaki majd megnézi és nekünk elárulja.
(#37728) chab7
Városban, magas házak közt szűk helyeken bizony jó hasznát lehet venni. Amikor a ZTE egyetlen holdat sem látott akkor a Sony négy Glonass és három normál holddal vígan navigált nekem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZEN.com
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest