- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
agent_k #9415 üzenetére
Jó ötlet!
Azért írt ,,mindenki" erről nemcsak én,hogy más is okuljon belőle!hevizmus!
Írtam nekik,hívtam őket,de olyanok lettek,mint a hoo... :-( (semmi válasz egy hete!)
XM-L T6!
Az oldalt nem ismerem,csak a telót,az jónak tünik,már régóta szemeztem én is vele,de tényleg túl nagy nekem a mindennapi melóhoz,a 4.5 pedig kicsi egy kicsit.Az aranyközépút a 4.7-4.8".
-
berigazek
őstag
válasz
hevizms #9411 üzenetére
Nekem cég,sőt hírneves cég adta el...
krics!
:-)
ÁrPi2!
Akkor csak bürokratikus dolgok miatt kellett a barátnőm adószáma,nem adóztatják meg jövőben a fogadott áru miatt,mert most nem fizetett és én sem semmit?
Köszi a válaszod,egy kicsit megnyugodtam,csak azért aggódtam,hogy valamilyen hátrány éri majd,pedig Ő csak a fogadó fél volt,én rendeltem!Szép napot nektek!
-
berigazek
őstag
OFF:
Te sem olvastad el figyelmesen,mert magyarul kérdeztem két dolgot!Egyikre kaptam választ a másikra nem pedigvérthetö volt a dolog,de hagyjuk most abba,mert ahelyett,hogy te is a feltett kérdésemre válaszolnál,(mert nem tudod) inkább okítasz...
Akkor neked teszem fel a kérdést!
Miért kellett az Adószám a Vám nyilatkozathoz,ha 40,-USD után nem is kell vámot fizetni csak áfát?Ez volt a kérdés és AZ,hogy mikor KELL fizetni,merz a csomag már egy hete nálam van?
Gondolom,hogy érthetően írtam le 3-jára is?
Erre adjál ,,okos" választ és ezzel befejeztem...
Jó éjt nektek!
ON:
THLW3 tulajoknak:
Nektek is az előlapi kamerátok Tulajdonságainál 3.2 Mp mutat az Antutu és maga a szoftver is,ha belementek a Beállitásokba? -
berigazek
őstag
válasz
hevizms #9390 üzenetére
A kerdes az volt,hogy miert nem nekem szabtak ki azaz a vasarlo nevere!Es ki kellett a nyilatkozatot tolteni a fogado nevere es ado szamaval!
Ezt irtam es erre nem kaptam valaszt senkitol...
Mikor kell fizetni jovore adobevallaskor?
Ezzel befejeztem ugy latom,hogy nem tudjatok a valaszt es ,,ŐK" sem valaszolnak ez a legnagyobbik bajom...ZaXXon!
Te meg nem tudod,hogy a szamla 40,-USD-rol volt,az tobb,mint 22,-eur...
-
berigazek
őstag
THL 3W+ beszámoló!
Gratula azoknak akik megalkották :-)
13 órás nyomkodás után,3G,Wifi,telefonálás,fényképezés után mondhatom ,,emelem kalapom" e telefon előtt :-)
Összerakása nagyon minőségi,nem recseg nem ropog,dupla vaku és 8 Mp kamera hátul,előle pedig 3.2 Mp kamera.
nagyon szép képet készít még homályos időben is.
MTK 6577 DUAL CORE
1.2 GHz
1 Gb RAM
4 Gb ROM
4.5" gyönyörű képernyő melynek felbontása 1280X720
Nagyon gyors mindenben!
Fekete színű és minőségi kidolgozás!
Eddig mind Pozitív csak egy Negatívumot tudok felhozni...az akksi ,,darabosan" merül,pont,mint a ZOPO ZP200-nál.Azt sehogy nem tudtam helyrehozni semmilyen akksi javító progival.Ezt nem is tudom,hogy melyikkel próbáljam? :-(
Amúgy most merült mondhatni 13 óra állandó tapízás mellett,de csak 65 %-on volt gyárilag az akksi.
Idővel fog erősödni,de sztem nem fog abbamaradni ez a darabos lemerülése,azaz 2-3 óráig mutat 53%-ot és utána leesik 45%-ra pl.... :-(
Majd még írok róla,ha lesz időm.
Nem kell magyar nyelv rá,megelékszem a Német,angol,stb.-vel.
Nincs fölösleges kínai app rajta,
csak hasznos progik(ja és ill.van kínai,de csak nyelv választási opció,semmi MÁS :-)
Eddig teljes megelégedettség a tartozékaival együtt!
Sikeres darab,bátran ajánlom bárkinek!
Android 4.0.4.-es -
berigazek
őstag
Akinek tetszik és kell,nem rossz szerintem
-
berigazek
őstag
válasz
MotorBoy79 #9181 üzenetére
Én többször rendeltem és egyszer nem felelt meg a valóságnak az írási sebesség és visszaadták a pénzemet és megtarthattam a kártyát is,igaz nem mostanában volt ebben a szélhámos világban,hanem 3 éve
-
berigazek
őstag
válasz
MotorBoy79 #9172 üzenetére
Pl.a Lexar 32 Gb Class 10 USB kártyaolvasóval,itt 26,-EUR a Német Media Marktban pedig 39.90,-Eur.Ilyen különbségek vanak.Csak jönne már meg.
-
berigazek
őstag
válasz
siryeti #9150 üzenetére
Nekem is egy kollégánk segített innen a topicból ,,online" skype-n és jó volt utána,csak nem akartam Flashelni csak ,,gyomlálni" ki a fölösleges kínai app-kat.
Úgy kell kezdeni,hogy uninstallálod teljesen a régi USB drivereket és utána levett akksival újrahozzáadod az USB Mediatek Drivereket.stb.stb...van itt olyan aki jobban tudja,mint én!Nem nagyon szeretem a ROM-okat csereberélni,csak az app-kat próbálgatom és a telefonok müködéséhez tudok hozzászólni! -
berigazek
őstag
válasz
Novicsok #9141 üzenetére
Tőlem csak azt kérdezted kedves társam,hogy
Ausztria térképe müxik-e és válaszoltam,hogy igen,másról nem tudok,de javítsál ki,ha tévedek és,ha valamiben segíthetek csak szólj és,ha tudok válaszolok is,hogy tudom a választ vagy nem :-)
Mivel mostanában nagyon elfoglalt vagyok,ritkán vagyok net közelben írhatsz e-mailt is és válaszolok szívesen!
Miben segíthetek? -
berigazek
őstag
Egy a lényeg:már nem olyanok,mint régebben :-(
(Tisztelet a kivétel!) -
berigazek
őstag
Gratulálok srácok,hogy a pénzt visszakaptátok Wang úrtól!
-
berigazek
őstag
OFF:
Ma megérkezett az MP4-es lejátszó a barátnőmhőz,azaz a címzetthez!Tényleg neki szántam és miért van az,hogy az Ő Adószámát és Szem.Ig.Számát kérték az Adó bevalláshoz,hiszen Ő ártatlan?Én rendeltem és én fizettem ki az árut!
Ő a kedvezményezett,Ő neki szerettem volna szülinapi ajándékot és meglepni...hát sikerült is :-(
Ő áll mindent jövőben vagy TI tudtok okosabbat,hogy miért kérik el a VÁM Nyilatkozatban a címzett nevét és az összes adatát?(Úgy látszik le vagyok maradva fényévekre!)
-
berigazek
őstag
válasz
smilecat #8788 üzenetére
Nos elárulom,hogy amióta nem ,,beszéltünk" erről 1 hete mindjárt,ott a csomagom náluk és én ,,kiléptem" a képből,nem beszélek ,nem írok már nekik,mert elegem lett és most megint letámadtok (közületek valaki),hogy én csesztem el,de nem,mert 2 napja képzeljétek el,hogy az Eladó és a Vám leveleznek egymással.
Mert kérdezték tőlem,hogy mi volt ez az ,,érték csere" és én nem tudtam ,mit válaszolni,mondtam,hogy kérdezzék meg a Számlán lévő e-mail vagy telefon elérhetőségeken az Eladót!
Gondolom,hogy ezért került ilyen ,,stádiumba" a cuccom.
Itt nagyon el lett csexxxe a határon túlon..... :-( -
berigazek
őstag
Uraim!
Ez mit jelent,mert először találkozom egyszer?
,,Küldemény visszatartva - költségek rendezése után címzettnek kiszolgáltatható"
Mikor kell fizetni a küldeményért,előre és utána hozza ki a futár vagy a futárnál kell fizetni a VÁM-ot és áfát?
(igaz a levélben az volt,hogy a futárnál,de ebből nem derül ki egyértelmüen,hogy mikor kell fizetni?) -
-
berigazek
őstag
Nem rossz!
Olvastam az érdeklődők kérdéseit is és az a furi,hogy mindenki 48 órán belül vállalja a küldést!
Én egy és fontos következtetést vontam le évek során az ilyen oldalak eladásaiból:
1.Ígérnek mindent (pláné az utóbbi időben)
2.Aztán azt mondják,hogy ,,nincs" raktáron (mivel 48 órán belül más ,,központi" raktárból hozzák ŐK is,természetesen a TE megrendelésedre)
3.Sokszor összekeverik a szezont a fazonnal,azaz más terméket küldeneke a Vevőnek és utólagosan elnézést kérnek,ha kérnek! (régebben nem volt így!)
4.Elfelejtik a ,,megbeszélt fontos ,,apróságokat"....
5.A hírdetett termék amit megkapsz nem felel meg a hírdetett terméknek,hibás az oldal,2 sorral lejjebb más ,,specifications" van róla :-(
5.stb,stb....
Soroljam..lassan elmegy a kedvem rendelni is .... :-(
Az e-bay is komolyabb volt 2-3 évvel ezelőtt!(már az is felhígúlt nagyon)UI:A kuponokra visszatérve,TE is tudod,hogy csak a következő vásárlásodból számítják le...(ha leszámítják)
-
berigazek
őstag
válasz
body007 #8502 üzenetére
Nálam is:
14 Vámkezelés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 20:39
13 Vámkezelés folyamatban BUDAPEST - HUNGARY 10:59
12 Vámkezelés alatt BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:54 +1 Csomagok
11 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:45
10 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:05
9 Kiszolgáltatási részlegen át továbbítva BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:04
8 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:18
7 feladó állomáson feldolgozva LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 02:57
6 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 00:59 +1 Csomagok
Csütörtök, Október 18, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
5 A küldemény a következő csatlakozásra vár LEIPZIG - GERMANY 16:38
4 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:42 +1 Csomagok
3 feladó állomáson feldolgozva HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 17:16 +1 Csomagok
2 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 15:47 +1 Csomagok
1 Küldemény felvéve HONG KONG - HONG KONG 12:13 +1 Csomagok -
berigazek
őstag
válasz
MotorBoy79 #8481 üzenetére
Pedig az 4.0.3 akar lenni vagy 4.0.4.
-
berigazek
őstag
OFF:
Tisztelt Társak!Köszönöm az együttérzéseket és ellenérzéseket egyaránt.
Külön nem nevezném meg azokat akik mellettem és azokat sem akik ,,ellenem" szóltak...
Igaz néha ,,elkalandoztunk",de ez külön kérdés.Térjünk vissza a rendes kerékcsapásba és koncentráljunk a telefonokra.
Nem ítélek el senkit,úgy,ahogyan egyesek tették közületek velem :-(
Válaszolva egy kérdésre és az illető magára ismer:,,hogy csori létemre miért vásárolok ennyi új telefont"....
Válaszolok:
Örüljetek,hogy gazdagithatjátok tapasztalaitokat mások beszámolásából is és nem kell pénzt kiadni valamiért,ha ,,előtte" már ismered a számodra ismeretlen telefont.Ezért vannak a tesztek!
Ne vedd személyeskedésnek,de NEM tudhatod,hogy mit (amúgy elárultam,hogy másoknak rendeltem úgymond telefonokat) csináltam ennyi telefonnal vagy miért vásárolok ennyit magamnak...(azt sem tudhatod,hogy kinek a pénzéből vásárolok és ítélkedsz!)
Örüljetek annak,hogy megosztjuk egymással a szerzett tapasztalatokat!
Elnézést,de befejezésül ezt le kellett írnom még és ezzel befejeztem és kérek szépen másodjára minden társat,hogy a személyeskedést fejezzék be,mert úgy gondolom,hogy én ,,támadás" nélkül nem intéztem senki felé goromba beszédet!
Tisztelettel,
beri
Jó hétvégét kivánok nektek! -
berigazek
őstag
válasz
hevizms #8422 üzenetére
Na most elmondjam,hogy miért akartam telefont ráíratni?
1.Hazugságban nem fognak vele!
2.Volt,mert (még megvan úgy,ahogy,félig-meddig) egy üzletem,ahol próba,kirakat telefonokat árultam,amelyek az igaziakhoz hasonlítanak,és azoknak is az áruk 18-25,-USD.
3.Vannak igazi telefonok is ennyiért ,amelyek kirakatban voltak,távolkeleten,alig használtan,csak mutogatva voltak és ezeket is eladják nagyon olcsón,de telefon!
És még sok mindent mondanék,de most el vagyok havazva,utazom 300 km-t,majd este leszek valamikor.
És elvárom,hogy TI se agyaljatok az én problémámom.
Köszönöm,hogy segíteni akartatok,a kritikát is fogadtam,de példa szerű volt felhozni ide,de most már feljtsük is el!És a másik,dolog,amiben tévedett,hogy VÁMköteles,áfaköteles értéket is íratott rá,nem azt amiben megegyeztünk,szóval ez a két dolog elég volt,hogy a bili kiboruljon és mindenki engem szidjon itt.Ennyi!
Mostantól egy szót se,ha szépen megkérlek benneteket,ok? :-) -
berigazek
őstag
válasz
chinaminman #8419 üzenetére
Nem mert az Csalásnak minősül!Hadd,de soroljam a büncselekmény fennállásának a tényeit...
Én telepont rendeltem és kértem,hogy írjanak rá.Akkor most kit hoztak kellemetlen helyzetbe?Engem igaz,mert én rendeltem az árut és a vámos gondolja,hogy most megfog és meg is fogna,de van egy adu a kezembe,azt majd az űgy lezárta után tárom fel nektek :-) Jó éjt mindenkinek! -
berigazek
őstag
válasz
sasa311 #8412 üzenetére
Te sem érted,amíg a csaj nem jelentkezik még holnap sem 13 e-mail után ott valami bűzlik és NE rám dobjátok a követ,jó,mert nem én vagyok a csaló,hanem sokan felettünk,akik milliárdokkal játszanak
Velünk meg ,,Lólépésben" rögtön odébb raknak,ha valami okosat mond valaki tőlük
Ennyi!Le légy egyoldalú,majd mától nézd meg,hogy kikupálom magamat VÁM űgyben,mert ahogy eljöttem a másik cégtől és jól összeráztak bennünket hivatásásokat,sokan ott hagyták a pályát,én is,nem bírtam az igazágtalanságot sosem!
Ezért mondtam,hogy írjanak rá TELÓT ÉS most már mindenki hagyjon békén,aki bántani akar nekem.
Altató hatására nem tudok aludni,na meg írni sem :-)
Jó éjt és tegyétek a JOG -könyvet a párnátok alá,hogy szívjátok bele a tudást,de mire megtanulnátok kiadnának új Jogszabályt,mint a Bv-ben vagy Rendőrségen...
OFF: Bezárva Ti aludjatok jól! -
berigazek
őstag
válasz
smilecat #8410 üzenetére
Egy bunkót fogtam ki,aki 1 perc alatt redarálta a mondanivalóját és utána letette a kagylót,semmit sem értettem belőle,mert sejpitett is és fölésnyes módon adta elő!
Kétszer hívtam fel,hohgy nem érem utol az eladót,próbálgassam hetekig,stb. mondta nekem..bolond ez?Aááá,SOHA nem volt ilyenem és garantáltam itt mindenki előtt,hogy utolsó!!!
-
berigazek
őstag
Látod,hogy TE is vádaskodsz,ahelyett,hogy elolvastad volna figyelmesen amit írtam :-)
Írtam már az első hsz.-ban,hogy ,,figyelembe véve az időeltolódást is",de akkor sem értem és furcsa,hogy az üzlet megkötése pillanatáig ,,mindenki" mindenhol elérhető és utána elillannak,mint a kámfor!
Tetszik érteni?
És nem hinném,hogy egy 20300 db ,,valamit" értékesített Eladónak csak egy Termékmanagere lenne?!!
Megint tetszik érteni?
Azaz másvalaki kezelhetné az ügyet,ha a társa hiányzik,nem?
Ennyit az OFF.-ról!
És máskor kérlek olvasd figyelmesen amit írtam,mert más áéltalad dologra is kitértem!
És,hogy én jelentsem be a telefont,mikor megegyeztünk az ELadóval,hogy azt ír rá és erre megkavarja nekem a ,,kását" mégjobban úgy,hogy vedd figyelembe kérlek,hogy miket állítasz!
Most hogy állítsak be,hogy mégis telefon van benne,TE ezt komolyan gondoltad most amit írtál? :-) -
berigazek
őstag
válasz
kaller1 #8382 üzenetére
Nem mondtam, egy szóval sem,hogy nincs igaza,de nem akartam és nem is FOGOK vele beszélni,köszönés nélkül,,ajtóstól berohantani és lerohanni " engemet...kifizettem volna egyébként,de,ha nem olvassátok figyelmesen amit írok,nagyon sajnálom,mert oda írtam,hogy 6 e-amilt is írtam,de nem válaszolt,hogy oldjuk meg a problémát!Itt ő is tévedett,mármint az eladó.Én álltam a szavam amikor 1 perc alatt kifizettem a nem kevés számlát,nem kellett rám várnia!És adás-vétel után megpattan,mint a ...,,kámfor" :-( EZ nem tetszett!
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Köszönöm!Ennél diplomatikusabban nem is fogalmazhattam volna én sem,csak az a nagy bajom,hogy munkanélküli vagyok 3 hete,és barátnőm most jött ki a kórházból pár órája,meg sok minden ezért inkább nem válaszoltam semmit,van elég gondom így is,nem az a pár ezres zavar a 40 ezer euró adósságom mellett,hanem teljesen másvalami!
De igazad volt,elállok az üzlettől,mert a másik fél nem állta a szavát,ennyi és slussz passz!
,,Utánam a vízözön" ....(majd lesz egyszer,de nem szeretném megélni,mert új családot szeretnék még alapítani és a 3 gyerekemet sokáig lássam még,kit tudja mi lesz a jövőben,megéltem 45 szép évet,de napról napra szarabbak jönnek:-( )
És nem csak nekem!Sajnálom! -
berigazek
őstag
Akkor ki is válna meg a THL W3+ tól?Várom a jelentkezését akár privátban is :-)
Jövő héten fizetem is ki! -
berigazek
őstag
válasz
pmikloska #8360 üzenetére
Semmit nem mondtak a VÁM-tól ez a baj?Várják a válaszomat,hogy összevessék,de,hogy egy szaros mp4 miatt is így orgonálnak??? :-(
kaller1!
Mindent kérnek:6 pontban volt felsorolva,de a bajom az,hogy még hazugságon is kaphatnak,holott én mindig telefont írattam rá!
PayPal számlát kértem az eladótól,de nem elérhető az eladó....pedig máskor,mint a hootableten 10 perc után válaszolt!
(Figyelembe veszem az időeltolódást is,de akkor is nekem ez furcsa!) -
berigazek
őstag
válasz
pmikloska #8357 üzenetére
Nem azt írta rá a lökött manager amit megbeszéltünk (mp4-et írt rá és mondtam neki,hogy telefont írjon rá! )és árat sem,azaz 30,-USD írt rá :-(
Írtam reggel óta 4 e-mailt neki és úgy néz ki,hogy ,,felszívódott" teljesen:-(
De nem veszem át a küldeményt,írok egy lemondó Nyilatkozatot a Vámhivatalnak!Ma hívtam is őket,mert este még HK-ban volt a csomag és ma reggel 6:45-kor BP és VÁM eljárás,követtem szépen,aztán kezdett gyanús lenni a helyzet és én rögtön egyszerre egy pillanatban jött az SMS a barátnőm telójára a szokásos szöveggel,utána nekem mail,mert megadtam az én címemet,de 7 órája semmi,abba maradtunk a Váműgyintézővel,hogy lemondok róla és visszaküldik a feladónak!
13. eset után megszívtam én is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Path of Exile (ARPG)
- Táp ventilátor csere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged