-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #121658 üzenetére
Szerintem már letárgyaltuk, hogy csak az UX pontszám dobja meg. Egyébként egy Antutu Battery Test-et (100-ról a 80-as opcióval) lőhetnél. Ha tud 7 órát, akkor azt mondom, hogy már elérte azt a szintet, amit értékelhető a sokat emlegetett 650 mellett. De valószínűleg a felét fogja elérni...
-
RVR400
veterán
Nah, úgy látom, hogy még jó, hogy kimaradtam a tegnap estéből, úgy látom, hogy mindig jut valakinek 15 perc hírnév.
(#121517) Soká: Ha kettő közül kell választani, akkor Infocus, mivel ezerszer minőségibb, és olcsóbb is, még ha a kijelzőn vannak a gombjai akkor is. Ha azt veszem figyelembe, hogy tegnap cseréltem egy Ulefone Parison kijelzőt, akkor Ulefone, mert ugye az M560-hoz még rendelni sem lehet kijelzőt.
-
RVR400
veterán
válasz
Graphics #121346 üzenetére
Nem is a telefon a hibás, de nem mindegy, hogy egy ilyenhez, vagy épp egy Cubot Zorrohoz nem lehet kijelzőt találni. Utóbbit 2 hete hozták, ha az is 4 napot bírt volna, akkor ahhoz még tudtam volna rendelni, de már sehol sincs.
Futok vele pár kört, hátha lesz valami, de azért nem hiszem, hogy normális dolog, ha egy telóhoz nincs főalkatrész. Mert ugye így már elgondolkodtató, hogy 70e Ft-ért (2*35 ugye) már lehet venni jobb márkásat, amihez van...
-
RVR400
veterán
válasz
svgyula #121335 üzenetére
Ehh, van egy 3 portos Aukey töltőm. Az egyik aljzaton 2 A-rel töltöttem a telót, a másikon 1.5 A-rel a 18650-es akksikat, a harmadikon meg 0.1 A-rel a Talkband 2-t. Szar lenne, ha azon kellene aggódnom, hogy kigyullad a ház.
(#121341) kornelka: A csillagok háborúját is láttam. A tévében csupa hiteles műsor megy.
100-nál több kínai teló ment át a kezemen, meg 50-nél több utángyártott akksi. Fura, hogy még egyik sem gyulladt ki. Nyilván nem kell földhöz vágni...
-
RVR400
veterán
válasz
Graphics #121302 üzenetére
Na szóval, az Infocus M560 nagyon jó kis teló, azonban egyetlen hátránya lett egy ügyfelemnél 3 naposan, miszerint kapott 1 méterről betont, és nem tetszett a kijelzőjének.
Na most felmerül a kérdés, hogy így tényleg jó vétel-e, ha nem lesz hozzá alkatrész-utánpótlás.
Esetleg valaki találkozott már hozzá kijelzővel?
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #121300 üzenetére
3G and 4G Function only can work in china ,pls be notice before plac order
3G: TD-SCDMA: B34/B39 (2010~2025/1880~1920MHz)
4G: TD-LTE38/B39/B40(2570~2620/1880~1920/2300~2400MHz)
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #120845 üzenetére
Igazából szinte semmi különbség nincs, viszont a 6.0 alatt a kamera 1 méternél távolabbra nem jól fókuszál, de egyébként azonos a képminőség, de így nem próbálom tovább. De megnyugtató, hogy elérhető ez a verzió már most, valószínűleg lesz továbbra is support a telóhoz.
-
RVR400
veterán
Infocus M560 használóknak: Talán android 6.0
Hozzám most érkezett 2 db M560, lehet megpróbázom. Másrészt a Gearbest már EU átalakítót sem csomagol...
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120822 üzenetére
Valódi tesztet linkeltem, valódi képekkel, Te pedig egy agyonkicsinyített képes tesztet mutattál. Aztán belinkeltem egy olyan képet, ami az általad linkelt tesztben van, kb ennyit is ért az a teszt. Ha ezek után sem érted, akkor tényleg parttalan az egész.
Elveszik a hülye viták az időmet a pakolástól.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120811 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120811 üzenetére
Ott a teszt, amit linkeltem. Az alapján tudok dönteni, most nem biztos, hogy kiadnék 80e Ft-ot egy olyan cuccra, ami 30-at ér.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120803 üzenetére
Azok a képek 600*300-ra vannak átméretezve, én nem jöttem rá, hogy jók-e.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #120780 üzenetére
Akkor meg kell venni a 25e Ft-os hardverével 73e Ft-ért, ennyi.
A tesztképek meg...
Ha ez már megfelelő minőség, akkor viszont nem nagyon kell variálnod szerintem, mert ezek a képek teljesen átlagosak. -
RVR400
veterán
Az eredeti is Li-Pol, a képeken kiveri az ember szemét, ergo a matricázás más, a kapacitáskülönbség csak gyártási pontatlanságból, és mérési hibából fog eredni.
Gondolom a Leagoo is onnan brandelte a telefont, ahonnan a Telenor, merhogy ugye a Lead3 is K450 néven futott, volt is hozzá olyan szoft, mainek semmi köze nem volt a Leagoohoz. Szóval a K510 kódszó sem ígér többet, tehát visszatérve a Leagoolra: hamisítanak egy olyan "márkát", ami csak szitáztat. Az se gyenge.Valamint itt most meg is dőlt két teória, mely szerint a Leagoo egy "márkanév",és nem hazudnik a specifikációkat illetően...
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #120650 üzenetére
Alapvetően az a baj, hogy ami Leagoo Lead3 vagy 3S átment a kezemen, abból talán 1 db volt, aminek nem volt baja, de lehet, hogy szimplán csak kidobták.
Szóval a kijelző szarul fekszik fel (simán csak tervezési hiba), így az érintőt nyomja kifelé, ami egy idő után el is enged, és igazából szinte lehetetlen úgy visszaragasztani, hogy ne kelljen pár hónap múlva ismét eljátszani a műveletet. Az összes kibontott beszédhangszóróm is elment rájuk, mert azok is meghaltak igencsak idejekorán. A gombok elég satnyán voltak megoldva minden téren, mert már maga, amit megnyom az ember, az is elég gyenge volt, a bekapcsológomb gyakorlatilag 1 évesen már szinte nyomáspont nélkülivé tudott válni, ergo megfújta a szél, és bekapcsolt kb. A gombok szalagkábelének minőségét se forszírozzuk, meg azoknak a forrasztását sem, mert még rosszabb a helyzet. Egy biztos, nekem hamar elment a kedvem a Leagoo "márkanévtől". -
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #120492 üzenetére
Mondjuk az a 3000 mAh-s akksi elég nagy önbizalmat mutat a részükről. De ha tud majd ilyet folyamatos mobilnet vagy wi-fi kapcsolat mellett, némi játékkal fűszerezve, akkor elhiszem, hogy sikerült kilépni az X10 éhségének árnyékából:
Ha nem, akkor viszont nagy csalódás lesz, ahogy az X10- is az volt, mivel a sima RN3 1 nap készenléttel 10%-ra merülve tudott éppenhogy 5 órácskát.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #120439 üzenetére
Már az X10 is csalódás volt igazából. A 6752 ért valamit igazából, meg a 6732, nem értem, hogy miért nem ebbe az irányba haladnak. Ha az X20 és X25 továbbra is ugyanazt a vonalat követi, mint az X10, akkor csúnya lebőgés lesz a vége, ha ugyanakkora akksival harmadakkora üzemidőre lesz képes, mint pl. a 650-es Snapi, ráadásul az X20 valószínűleg teljesítményben ugyanazt a szintet hozza, csak majdnem kétszerannyi maggal...
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #120223 üzenetére
Minidealen nincs találat a Hero-ra.
-
RVR400
veterán
Jáj, kici kínai milyen vicces kedvében van:
"Good news ! Good new !
first launch of Cubot Dinosaur---A phone much better and cheaper than Xiaom Redmi 3 price.
-
RVR400
veterán
válasz
Pítőr #119902 üzenetére
A leghihetőbb része:
Apr 11, 2016 samsung Galaxy S4 ARM MT6592 , és mindezt 16 órával.
Mondjuk, ahol nekem az Antutu Battery Test 5 órát lenyomott a Jiayu S3-mal, és az átlagos használattal a képernyőidőm is ennyi körül alakult, ott a Geekbench Battery Testje olyan 9 óra körüli időt számolt ki valamiből.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #119795 üzenetére
Igen, gyakorlatilag addig szétzúzta a RN3Pro a LETV-t, viszont valaki ügyesen állított a rendszeren, hogy be legyenek zárva a alkalmazások, amikor elhagyják őket, így pl a RN3Pro-n minden alkalmazás betöltődött nulláról, és még így is csak kis különbség lett a kettő közt. Ergo a videó pont addig ér valamit, amíg elsőre töltődik be minden, mert utána tisztán látszik, hogy nem ugyanaz történik. És hidd el, nem azért záródnak be a programok, mert kevés a RAM, mivel ugye a MIUI-n is állítható, hogy mennyire engedje a programokat futni a memóriában...
(#119806) tibcsi0407: Nézd meg jobban, nem visszajött, hanem újra be kellett tölteni a programokat, mert ki lettek lőve.
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #119534 üzenetére
Szerintem az már nem lesz, kb mindenhonnan eltűnt. Bár talán pont a coolicoolon van még EU raktárban ,de már 120 USD-s áron, pedig korábban még 90 sem volt. Ennyiért meg már majdnem kijön az Ulefone Paris, vagy egy Elephone P6000 Pro.
-
RVR400
veterán
válasz
w4dk0rt3 #119518 üzenetére
Csak akkor, ha a főnököm hívott.
(#119520) Laza... : Neki konkrétan beszart a hangszóró.
És akár egy jobb márka hangszórójára is cserélhette volna, igazából neki Chigonékból lett elege inkább, ha jól sejtem.
Bár tény, hogy hallottam már jobb beszédhangszórós telót is, de végülis rosszabbat is (néhány Cubot, illetve THL formájában).
-
RVR400
veterán
Egyik ismerősöm nézegette az Ulefone Powert. Papíron jól néz ki a 6050 mAh-s akksi, viszont tesztek alapján nem túl meggyőző.
Ez alapján a teszt alapján mindössze 6 óra kijelzőidőt bír, egy fentebb linkelt youtube-videón eg kb 4 óra alatt fullra merítették. Ez azért vicces, mert a 3000-es akksijával a Jiayu S3 erősebb hardverrel 5 óra kijelzőidőt tud, a Redmi Note 3 Pro meg 4000-es akksival jóval brutálabb hardverrel 9 órát.
Van valakinek ilyen telefonja kéznél, és meg tudja erősíteni, hogy valóban parasztvakítás az a 6050 mAh, vagy van annyi, csak mégis el van szabva a teló, hogy csak ennyit bír, vagy a tesztek vannak elszabva, és valójában 10 óra feletti kijelzőideje van?
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #119294 üzenetére
Nah, viszonylag gyorsan eljutottunk oda, hogy adnak 25 USD-t walletre, vagy visszaküldhetem. Írtam neki, hogy a 25 kicsit kevés lesz, mert 50 USD egy új LCD, és még cseréljem is ki magamnak, szóval visszaküldeném. A következőnél már meg is kaptam a címet, ahová küldhetem. Mindezt szombaton délután sikerült lebeszélnem velük.
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #119347 üzenetére
Netről szedett képek, szeptember 17-én már megjelent a cikk, szóval nem tudom, hogy a megíráskor volt-e a kezében készülék egyáltalán. Legalábbis lehet, hogy volt, csak nem az, amiről a "teszt" készült. Lényegében szöveget írt azon adatok mellé, amit mondjuk a kimovil oldalán a specifikációknál láthat az ember.
Az biztos, hogy a készülékről én ezen "teszt" alapján nem tudtam meg semmit sem, de ha valaki kihámozott belőle valamit azon kívül, amit bármelyik oldal sepcifikációs leírásban megtalál, az mindenképpen jelezze.(#119353) zolipapa66: Ez valami Vervan remake lesz?
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #119323 üzenetére
110e?
Kettőt kérek!
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #119301 üzenetére
Én 2015. november 12-én rendeltem egyet, eladtam, és és most vissza is jött ezzel a hibával. (Ez egy S700-as) Szóval nálam 100%-os a megelégedetlenségi arány, és ahogy láttam, jó páran jártak így.
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #119298 üzenetére
Sajnos én is későn néztem utána. Már ebben a tesztben is jelen volt a hiba. Reméljük, hogy ami ennyit kibírt, az már hibátlan lesz.
-
RVR400
veterán
válasz
Secretknight #119130 üzenetére
Amennyiben nem zavar, hogy pár hónap után a szokásos érintő szériahiba elő nem jön. Sajnos az MStar S700-nak ugyanez a baja, a dzsatubén van jó pár videó a touch hibájáról. Szóval most kiderül, hogy a gearbest mit szól egy 5.5 hónapos szériahibás telóhoz...
-
RVR400
veterán
válasz
janakbacsi #119058 üzenetére
Itt nézelődj. Van utalás a 4008-as hibára, talán másik scatter kellett hozzá. Az első oldalt is megnézheted, egész jól össze szoktak szedni dolgokat az elején.
-
RVR400
veterán
válasz
janakbacsi #119042 üzenetére
Szerintem kuka lesz a teló. Mi volt az előzmény, amitől nem működik?
-
RVR400
veterán
válasz
janakbacsi #119037 üzenetére
fastboot flash recovery recovery.img
Driverek és fastboot.exe legyen, meg persze recovery.img.
-
RVR400
veterán
válasz
Milestone2 #118995 üzenetére
Az "Ezmiez?" kérdést még én is értettem volna:
(#118986) ÁrPi2: Azért majd' 50e Ft-ot nem biztos, hogy parkoltatnék egy kínainál 1 hónapig. A Spemall RN3 Pro elővételi akciója után meg pláne nem erőltetném.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
Na, csak hogy legyen megint kameranap. Csináltam 1 db képet a következő telókkal:
Cubot X12
TCL I708U
Jiayu S3
Xiaomi Redmi Note3 Pro
LG G2Nem véleményezek, csak felrakom a képeket, amik azonos időpontban készültek, azonos fényviszonyok között azonos témáról, azonos távolságból, full gyári alkalmazással, full alap beállítással.
-
RVR400
veterán
válasz
csampei #118806 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ennél még az Antutu Battery Test is nagyságrendekkel hitelesebb, de már leszoktam róla, hogy belinkeljem az általam tesztelt telók eredményét, mert csak oltást kapok, pedig gyakorlatilag az általam ténylegesen használt telefonok átlagos használati üzemidejét 5%-os eltéréssel tudja hozni, ergo a legvalósabb teszt.
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #118595 üzenetére
Gondolom Neked nem ment át 150 különböző teló a kezeden, ezért gondolod, hogy borul a megállapítás. Alapvető használatról beszélek, nem arról, hogy lassaban tölt a fészbúk. Új architektúrák, új lehetőségek, ez ilyen. Az órajel, és a nyers erő nem minden. Pl a 6735 javára is bőven van különbség a 6582-höz képest, pedig nem indokolja semmi. Persze a grafikus vezérlő jobb, de már maga a rendszer sebességében ott a különbség.
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #118586 üzenetére
Pedig a SOC lesz érte a felelős, mivel valóban észrevehető a különbség már az MTK6589 és az MTK6582 esetében ugyanolyan oprendszer mellett az utóbbi javára a az alapvető rendszerműködésben. Emiatt van különbség az MTK6592 és az MTK6753 között is elég érezhető különbség, és annak ellenére, hogy az "MTK6595 megeszi reggelire", az MTK6752 javára is észrevehető ez.
-
RVR400
veterán
Egy időben én is nézegettem a P9000-et, abból az Edge verziót, de ezen videó alapján nem tudtam rájönni, hogy tényleg jó-e. Ha valaki készített már szar marketing videót, akkor gondolja át, hogy ehhez képest milyen volt.
(#118466) Mozzarella: Jáj, ilyen szarr képeket még tán az Elephone P6I sem csinált. Mondjuk valószínűleg azért, mert azon csak a szitázás volt Elephone.
-
RVR400
veterán
válasz
Graphics #118317 üzenetére
Az ilyen MPIE és társai telóknál azért érdemes azt tudni, hogy kb azzal a szoftverrel jó, amivel kiadták, mert 1 hónap eltéréssel már a kijelző más, vagy az érintő, vagy éppen csak nem indul be a teló, vagy érdekes hibákat generál. Lásd Star W9002, ahhoz havi eltérésekkel vannak szoftververziók, érdekes hiba volt, hogy valaki ráflashelt egy másikat, amivel előjött a hibás SD-kártya üzenet, és akkor már az eredeti verziót visszaflashelve is azt írta, hogy hibás SD-kártya. Ami még érdekesebb, hogy MAUI Meta 3G-vel kellett rámennem, hogy ez a hiba megoldódjon.
-
RVR400
veterán
válasz
zseko #118210 üzenetére
Ha a véleményemet kérdezed, akkor ez után a hsz után 1 hét pihenőre küldenélek...
(#118216) Somatom: A net sem ingyen van, és a VOIP sem ingyen van, mindkettőnek van díja. Ellenben a flottás hívásaim mind ingyenesek. Értem én, de a térítést végre abba kéne hagyni. Jah, és amikor olyan helyen vagy, hogy se 3G, se 4G, akkor meg észérvekkel megoldod, hogy ha sürgős, még akkor se telefonálj, még az életed árán sem, mert dárga a percdíj.
Szerintem más is ki tudja számolni, hogy neki mi éri meg jobban, nem kell Neked elvégezni előre a kalkulációt. Véleményt lehet mondani, de lassan pár ember stílusa már kezd túl sok lenni, és nem felhívó jellegű, hanem kioktató, és okoskodó, de ahhoz nem kell internet elé ülnie senkinek, hogy része legyen belőle...
-
RVR400
veterán
válasz
Depression #118152 üzenetére
Atyaúristen! Egy egész negyed órát? Kibírod valahogy? Tiszta dráma!
-
RVR400
veterán
válasz
zseko #118119 üzenetére
VOIP-hoz lehet, hogy jó, de nem mindenki használja, és ennyi. Anélkül ennyi adatforgalommal kibírja az ember azokat a fél másodperceket, amivel lassabban tölt be egy weboldal, mivel tényleg csak arra használja az ember az ekkora keretet, hogy ami éppen elégséges, azt nézze meg.
A B20 nélküli teló nem ajánlása pedig teljesen értelmetlen, pl a Jiayu S3 után gyakorlatilag semmi jelentőségét nem látom annak, hogy az tudta a 4G-t, a RN3 Pro pedig nem, tekintve, hogy én is azt a 200 MB_ot úgy lövöm el, hogy amit nagyon muszáj, azt megnézem. Jah, ha meg elfogy, akkor veszek még adatforgalmat.
Nyilván más az, ha az ember magának mérlegeli, hogy van-e szüksége a B20-ra vagy sincs, de lassan már itt a legtöbb ember úgy ajánl telefont, hogy előre eldönti, hogy azt nem kell megvenni, mert nincs béhúsz.
Nekem sokkal - értsd nagyságrendekkel - többet számít az, hogy az üzemidőm mennyi a telóval, mint az, hogy van-e B20 vagy nincs, és aki foglalkozott már telefonok értékesítésével, az tudja hogy 10-ből 8 embert ez a kérdéskör teljesen hidegen hagyja, és nem azért fog reklamálni, hogy amikor vonattal alagútban megy, akkor nincs net, hanem azért, mert az a szar fél napot sem bír ki. A B20 meg LTE csak akkor lesz neki érdekes, ha a szomszéd Józsi előadja, hogy de az övé sokkal jobb, mert a fészbúkon hamarabb látja meg a Csöcsös Mari legújabb tőgykirakós képét, miközben aszondja: "Merazenyémeltéés, vágod? Négygé meg minden."
Jah, hogy amúgy otthon meg wi-fi van, és nem érdekes a mobilnet, mert azt amúgy is alig lehet használni, mert a Bulibáró, meg Bódi Guszti a dzsatubén már elvitte a keretet - ez már nem is számít.
-
RVR400
veterán
válasz
ouzohuto #118110 üzenetére
Pedig a sima RN3 még a Jiayu S3-am kijelzőidejét sem hozza, nálam az 5 órát sem érte el. A Jiayu S3-nak 5.5 óra volt a kijelzőideje, a RN3 Pro pedig 2 nap 17 óra készenléttel, 2 óra telefonálással, első beüzemelés után, tehát telepítgetésekkel és agyontesztelve 7 órányi kijelzőidőt tolt.
-
RVR400
veterán
válasz
Asycid #117956 üzenetére
Az eddigi 14 rendelésem tőlük mind rendben zajlott, a lehető leghamarabb feladták a cuccot, hamar megjött minden, szóval bár mindenhol ennyire kiemelkedően rosszul kezelnék a dolgokat). Kíváncsi lennék, hogy melyik az a shop, ami ajánlott lehet, mert olyat még nem láttam, amire nem lenne panasz. Na jó, talán régebben a Minideal volt az, de valljuk be őszintén: mostanság ki rendel onnan?
-
RVR400
veterán
válasz
Surda- #117800 üzenetére
Valójában nyilván való, hogy mindenki hülye, csak Te vagy normális.
(#117810) hevizms: A jó tényleg nem létezik, mivel alapból a DSLR-hez hasonlítják még a gyártók is. Innentőll kezdve az értelmezési kérdés az, hogy kevésbé szar, vagy jobban szar, de semmiképp sem lesz jó, mivel a telefonokról beszélünk, és azt kezdjük el hasonlítani egy-egy DSLR gép fényképéhez. Ha teleofnos körökben maradunk, igen, van olyan, ami rossz, és van ,ami jó, és van, ami ezek között a legjobb. De a legjobb sem jó azzal mércével, amivel elkezdtük. Vagy aztán az lett a mérce, hoyg az Iphone jó, és egyik sem annyira jó, de akkor megint ugyanott vagyunk. Igen, a legjobbhoz képest sosem lesz a többi ugyanolyan jó. A Trabant sem lesz olyan jó, mint egy VW Polo, még akkor sem, ha a Polo 20 éves. Pedig német is, autó is, de akkor vajon miért?
-
RVR400
veterán
válasz
sbwolf #117787 üzenetére
Ne aggódj, én már az alapvető összehasonlítós videóját nem értettem, hogy az I6 slow motion videója hogyan hasonul a "szarfos" RN3P videójához. Merthogy ugye slow motion videót nem árt slow motion videóhoz hasonlítani. Ha élből kellett volna véleményt mondanom, és ezt nem veszem figyelembe, akkor az lett volna a meglátásom, hogy az I6 elég fos felbontású videót tud csinálni a RN3P-hoz képest.
Aláírom, tényleg jobb az I6 videója, de nem támaszt alá 100e Ft-nál nagyobb árkülönbséget az, hogy valójában szar vagy éppen fos videót néz az ember. Ha nem hasonlítgatunk, hanem csak nézzük a felvételeket külön-külön, akkor bizony pedig rájövünk, hogy vagy mindkettő szar, vagy mindkettő jó, de kardinális különbség nem lesz köztük.
Ha meg az ember odatesz melléjük egy céleszközzel készült képet vagy videót, akkor bizony még kevésbé merül fel bennünk az, hogy van különbség, mivel mindkettő alapvetően szar lesz.
-
RVR400
veterán
válasz
Surda- #117782 üzenetére
Én látom a különbséget, csak az nem ér meg plusz 100e Ft-ot. De amúgy akkor megvan a megoldás, aki jó kamerát akar, az vesz egy Iphone-t, és ennyi. Tisztában kellene vele lenni, hogy ha egy kínai teló 75-80e Ft-ba kerül, akkor az sosem lesz olyan, mint egy ismert gyártó 180-250 e Ft-os telefonja. Különben miért venné meg bárki is a drágábbat?
-
RVR400
veterán
válasz
Peary79 #117748 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor megoldja, de azért próbáld ki egyesével a kártyákat mindkét foglalatban, hátha ki tudod totózni.
Esetleg egy flashelést megoldhatsz ennyit találtam hozzá. Más ötletem nincs, a 4pda-n is csak ennyi van, pedig az oroszok megvesznek ám mindent. -
RVR400
veterán
Viszont azok legalább az elnevezésüknek megfelelően alkalmasak is a telefonálásra. Ezzel az erővel egy önzáró tasakba bele lehet tenni egy pukkasztós zacsiba tekert Tetris-t, ugyanaz lesz az eredmény, de az nem 35e, hanem 350 Ft.
És még örülhet a 35-nek, hogy megúszta ÁFA nélkül, mivel normál esetben akkor már majd' 50e Ft-nál járunk. Így megközelítve, tényleg érdemesebb lett volna egy DG700, vagy egy Uhans.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest