- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
svgyula #73488 üzenetére
Hmmm... Te valahogy periodikusan rá-ráfordulsz erre "kofa" témára. Teszed ezt anélkül, hogy érdemi, valós információid lennének.
Áruld már el légy szíves, miért is zavar Téged, ha valaki berendel néhány terméket pl. Kínából és itt eladja?
Senkinek nem tartják a pisztoly a halántékához, hogy "tessék megvásárolni"!
Két dolog jut eszembe:
1. Te még nem adtál el soha semmit.
2. Ha véletlenül mégis eladtál valamit, akkor azt csak és kizárólag általad előre deklarált felelősségvállalással, garanciával tetted a mindenkori magyar jogszabályok figyelembe vételével (adásvételi szerződés, ne adj' Isten, közjegyző előtt hitelesítve). Legyen bármilyen értékű és korú a termék.
Nem gondolnám, hogy más üzleti ügyeit Neked kellene véleményezni.
Majd ha Siófokon járok, megbeszéljük ezt egy sör (én Cola) mellett.
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! Dobjon már valaki egy linket Facebook 7.x.x.x.x apk-ra. Az (állítólag) normálisan fut a THL T11-en.
Annak a topikja elég döcögős. (A frissebb verziók ugyanis fagynak) -
Sanyesz.
őstag
válasz
minatomiray #72691 üzenetére
Félreértés ne essék, egyáltalán nem védeni akarom őket. De nekem az elmúlt jó egy hónapban 3 rendelésem volt tőlük EUEXP1-gyel és mindhármat a rendelést követő második napon feladták. A csomagokban pedig azok a készülékek voltak, amiket vártam (akkuval együtt). Mondjuk én 4-4 készüléket "szoktam" rendelni.
Legutóbb vasárnap este rendeltem, ami ugye náluk hétfő hajnal. Szerda hajnalban kaptam az értesítő mailt a feladásról.
Sajnálom, hogy többeknek keserű tapasztalatai lettek. -
Sanyesz.
őstag
válasz
slezakimi #72191 üzenetére
Nekem volt a közelmúltban Hongmi, iNew V3, Umi X1 Pro, T11 és T100s, hogy a G4S és G4C-ről ne is beszéljünk.
A véleményem ennyi készülék után: nem érdekel a kamera. Nekem telefon kellett. Na erre varrjanak gombot a kamera analizálók.tboy93: A 3310 nem érintőképernyős.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
kinghaxor #71817 üzenetére
Volt nálam T11 és most van G4S.
A T11 ugye nagyobb (5" vs. 4,7") és kicsit nehezebb is. Sarkított dizájn, míg a G4S kerekített.
Sebességre, képernyőfelbontásra szinte azonosak. Mindkettőbe egy mini és egy micro SIM megy, illetve igény szerint microSD.
Memóriaméretük azonos.
A hátsó kamerájuk azonos felbontású, de nem feltétlenül azonos minőségű.
A G4S-nek kicsit kellemesebb a hátoldal tapintása, de ez lehet szubjektív.
Névleges akku kapacitása a G4S-nek nagyobb (3000mAh vs. 2750mAh). GPS-ük szerintem hasonló minőségű.
A T11 tud NFC-t és azt hiszem, jár hozzá fülhallgató is.
Mindkettő új készülék, így a ROM választék még elég korlátozott. -
Sanyesz.
őstag
válasz
svgyula #71688 üzenetére
A mostani autókban a szivargyújtó nincs állandó áram alatt. A régi Ladákban persze így volt, de azt gondolom, hogy a járműpark túlnyomó része már a gyújtáskapcsolóval vagy kulcskártyával kapcsolt szivargyújtóval rendelkezik. (Hacsak kézzel nem buherálták meg.) Az innen való töltést én nem érzem valós veszélynek.
Mindezek mellett nekem mindkét kocsiban van poroltó.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
daved14 #71071 üzenetére
OK, de a karcosodás a rendeltetésszerű használat miatt lett. Ha leejted és törik a kijelző, az nem tartozik ebbe a kategóriába.
(#71070) Hunter2: Nem az árával van baj, hanem a totál ismeretlen típusával. Az egy dolog, hogy kimondhatatlan nevű, de nem tudom, hány ember birtokol ilyet. Kihez fordulsz, ha kérdésed van a készülékkel kapcsolatban?
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #70976 üzenetére
A W200s-en pl. sokkal nagyobb és világosabb a LED és egyszerűbb a "rendeltetésszerű" beállítása is. Azt hiszem, egy fájlcserével oldható meg.
diegho: Másfél centi már nem számít.
Már érkezik a G4S, az kisebb.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #70974 üzenetére
Nem ezért szeretjük a T100s-t vagy a T11-et.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #70971 üzenetére
Akkor ezt nem javításnak nevezném, hanem új "feature"-nek. Ugyanis mind a T100s (már január végén is), mind a T11 ugyanezzel a LED kezeléssel jött ki. Értsd: csak a töltésre koncentráltak.
Miután a fényerő elég halovány és a szín is csak egyféle, ez amolyan THL-es hiányosság marad. Együtt kell élni vele.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #70969 üzenetére
ButtonLED-del is "értesít" a LED, de a fényereje nem változott. Valaki jelezze, hogy a T11-en a fényerő maradt vagy sem. Ha maradt, akkor sokkal előrébb nem vagyunk.
Egyébként nem mértem le a két T100s-t.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
petszol #70963 üzenetére
A második T100s-t használom. De volt nálam T11 "kistesó" is.
Alapvetően jó készülék, szép kijelzővel.
Egy negatívumát tudom megemlíteni: az értesítő LED gyakorlatilag használhatatlan, mert részben alig látszik, részben csak a töltést jelzi. Külön apk-val némileg orvosolható, hogy villogással jelezze a nem fogadott hívást és SMS-t. -
Sanyesz.
őstag
válasz
hunior #70814 üzenetére
Kicsit érdekesen írsz, de a lényeget talán kihámoztam belőle.
UMI X1 Pro volt már a kezemben. Jól összerakott masina, ár/érték aránya szintén jó. Negatívumként a kamerát említeném, régebbről megszokott "olajfestmény" hatású képeket készít.
ROM-ok még nem nagyon érhetők el, de gondolom, csak idő kérdése és jönnek.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
silver-pda #70802 üzenetére
Van topikja a G4S-nek, esetleg tedd fel ott a kérdést, mert nekem még úton van a készülék.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
fudi2002 #70795 üzenetére
A mostani készülékeken ezt már szoftverból lehet állítani, nincs dedikált 3G slot.
Beállítások -> Adathasználat/Továbbiak ->Mobilhálózatok ->3G szolgáltatás ->3G engedélyezése
Itt lehet megadni, hogy a 3G melyik SIM-en működjön.
A G4S-nél is szinte biztos, hogy így működik. A jövő héten már én is meg tudom nézni.Régebbi készülékeken (pl. a 2012-es évjáratú Jiayu G3-mon még valóban "slot függő" volt)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Varesz_86 #70619 üzenetére
Ha már akkuméret: a G4S, kicsit kisebb kijelzővel párosítva kapta a 3000mAh-s akkut, a T11 akkuja 2750mAh. Nem túl nagy különbség, a felhasználói szokásokat nem ismerve.
Egyik sem kerül 250$-ba (nettó). Mindegyik olyan 200$ körül van.
Nekem a szögletes dizájn miatt jött be jobban a T100s (T11).(#70621) Dhampir: Ez már egy lerágott csont. Ne hozzátok elő megint.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Varesz_86 #70613 üzenetére
THL T11 volt már nálam, jelenleg pedig annak nagytesóját a T100s-t használom. Egy negatívumot tudok mondani, az értesítő LED hiányosságát, amit viszont külön apk-val lehet orvosolni. Egyebekben jó készülék. Most már megindult a "ROM-folyam" is.
Másfél évig Jiayu G3-at használtam, ebből következően a G4S sem lehet rossz készülék (megbízhatóság, összeszerelés stb.), főleg nyolc maggal. Jövő hét után már lesz a birtokomban, ha minden jól megy.
Ami zavaró lehet, a kapacitív gombok világítása. Ami ugye nincs. -
Sanyesz.
őstag
válasz
-HajTömeg- #70276 üzenetére
Remek.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
-HajTömeg- #70184 üzenetére
Csak nem megállapodtál a Hongmi-nál
. El vagyok képedve.
No, nem a készüléken, hanem azon, hogy végre DÖNTÖTTÉL?!Vagy mégsem?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
-HajTömeg- #70177 üzenetére
Ettől féltem, hogy ezt megkérdezed.
A TCDMA kínai hálózatra van tervezve, itthon is működik, de nincs 3G elérhetőség, csak EDGE.
A WCDMA-ban van.Itt hívom fel a figyelmet, hogy -Hajtömeg- kérdéseire részletes válaszokat kéretik adni, megelőzendő a további kérdéseket.
-
Sanyesz.
őstag
Oldalakat tudok idézni fejből ebből a könyvből.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
-HajTömeg- #70165 üzenetére
Ezt miből olvastad ki?
Szomorúan tapasztalom, hogy még mindig nem találtad meg az igazit (telefonra gondolok).
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Metamorph321 #70155 üzenetére
Pillants bele az ÁSZF-be: "A webfelületen található termékek mellett feltüntetett ár, a termék ajánlati ára, amely beszerzési ár és tartalmazza az alap/nem DHL-es/ szállítási költséget, nem tartalmazza az esetleges vám (27% Áfa+1-2% vámtarifa) költségeit"
-
Sanyesz.
őstag
válasz
-HajTömeg- #69986 üzenetére
... és hol állt meg a szerencsekerék?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
-HajTömeg- #69982 üzenetére
Könyörgöm. Az utóbbi egy-két nap jóformán csak Rólad szólt itt a topikban. Nagyon drukkolok, hogy végre állapodj meg egy készüléknél.
Szerintem gondold át újra a Jiayu G4S-t.
Én is rendeltem, bár ez Téged nem hiszem, hogy megnyugtat...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Crytek #69794 üzenetére
Az nem derült ki, hogy hol lopták ki a telefont. A boltnak nem érdeke ilyen "hírnév" szerzése. A V3 topikban is könnyítettek a csomagon két telefonnal, de az itthon lehetett már.
Laza...: Elvileg Neked nem is kellene látnod a Kína-Belgium útvonalat (az valami rejtett szállítmány), csak a belga posta részét, amikor már ide jön. Nekem legalábbis így működött. MIX-szel amúgy sem kezdunk mondatot, főleg, ha TN.
-
Sanyesz.
őstag
ööööö, Angliából? Ezt honnan szedted?
A Mixeshop ugyanolyan kínai webshop, mint a többi ismert. Csak kitaláltak egy olyan szállítási módot, amivel részben ki lehet küszöbölni a nem EU-ból érkező csomagokra kivetendő ÁFÁ-t. (Kína - Belgium - Magyarország útvonal).
A "részben" azt jelenti, hogy ők ezt a postaköltségbe építik be. Azt, hogy mit művelnek időnként ezzel az EUEXP1-gyel, az más tészta, én sem értem.Volt már itt darabszám korlátozás, akku nélküli szállítás stb. A következő fokozat a telefon nélküli szállítás lesz.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Terentius #69758 üzenetére
A G4S 196$, ha kettőt rendelsz. Erre a darabonként 25$ szállítás jön rá. Persze összesen 4 készüléket kell rendelni, különben nem éri meg az EUEXP1.
Laza...: nem tudom, mit kivételeznek Angliával. Nem mindegy, ki fizeti ki a vételárat.
Ez már elég OFF ebben a topikban.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
-HajTömeg- #69745 üzenetére
Álljatok össze páran és rendeld meg EUEXP1-gyel a Mixeshoptól.
-
Sanyesz.
őstag
Gyerekek! 65-70$ (kb. 4") árkategóriában mi most a "bestbuy"? Ismerős (hölgy) részére keresnék ilyen készüléket, de ebben az ársávban nem vagyok képben.
Pl. Jiayu F1? -
Sanyesz.
őstag
Zopo ZP1000-t rendelt, ne adj' Isten birtokol már valaki?
Nem írják, hogy csak "pre-sale" lenne. -
Sanyesz.
őstag
válasz
diegho #69592 üzenetére
Már a második THL T100s-t használom üzemszerűen. Többször le lett írva, hogy a nyolcmagos készülék nem azt jelenti, hogy a nyolc mag fullon ketyeg, hanem azt, hogy a felhasználás erőforrás igényének függvényében kapcsolódik be az 1-8 mag, emellett a működési frekvencia is változhat. Ezt pl. a CpuZ-n szépen lehet látni.
Ergo, nem zabálja feleslegesen az akkut. Viszont teljesen gördülékeny a működése. -
Sanyesz.
őstag
válasz
svgyula #69271 üzenetére
Első kő!
Nem érzem magam "kofá"-nak, mert most van három eladó készülék nálam. Meg fogsz lepődni, de nem ebből élek.
Szavaidból az derül ki, hogy aki itt kínai telefont ad el, az eleve átveri a vevőt, mert garanciával hirdeti. El kell keserítselek: van garancia. Ennek érvényesítése helyrajzi okokból nyilván különbözik a haza boltoktól, de vannak itt páran, akik sikeresen érvényesítették már Kínában. (Ha egy pillantást vetnél pl. az én hirdetéseimre - persze nem, mint vevő - akkor ott olvashatod, azt a tájékoztatást, amit Te hiányolsz. ... és nem most írtam oda).
Arra kérlek, csak a magad nevében beszélj, amikor "palimadaraknak" való eladást említesz. Lehet, hogy nálad így működik, nálam nem. Köszi.Ui: Én sem most jöttem le a falvédőről sem életkorom, sem a kínai telefonos tapasztalataim vonatkozásában.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
cappa72 #69260 üzenetére
Megértem a "szakmai topik"-ra való felhívásodat, de az vesse rám az első követ, aki nem írt még ide OFF tartalmat. Különös tekintettel a totálisan félrevezető egy SIM-es készülékek kitárgyalására.
Sajnos ennek a közel 70k hozzászólásnak csak kisebb hányada nevezhető szakmainak. (Bár nem olvastam végig)
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csubuka #69256 üzenetére
Nem lehet más agyával gondolkodni. Most amúgy is nagyon hullámzó a piac - máshol is.
Azt én is látom, hogy itt "rendkívül felvilágosult" (vagy magukat annak gondoló) emberek vannak.
Umi X1 Pro, első érdeklődő: "Kínában 115$, kb. ennyiért érdekelne". OK, akkor rendeld meg ott. -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csubuka #69119 üzenetére
Emlékeim szerint ez a topik eddig (zömmel) a "dual SIM"-es telefonokról szólt, ahogy ezt a címe is mutatja. Ha lehetne kérni, az egy SIM-esekről ne itt csevegjetek.
Van olyan topik is, hogy "Melyik okostelefont vegyem?"
Az Antelife spanyol "boltja" ide nem szállít.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
aytukabozs #68918 üzenetére
Pandán a legolcsóbb 23$.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Kowi84 #68803 üzenetére
Van saját topikja a V3-nak, ott érdeklődj.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
kispredátor #68800 üzenetére
Itt valóban OFF. Ilyen kérdéseket a külföldi rendelések topikba tegyél fel, illetve nem is kell feltenni, mert a Témaösszefoglalóban benne van a válasz.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
chinaminman #68682 üzenetére
Nem a T11-et használom. hanem a T100s-t. Gondolom, a kommunikációs chip egyezik a kettőben, így a T100s-ből kiindulva azt mondanám, hogy rendben működik.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hungobungo #68680 üzenetére
Nekem már csak olyan THL T1... készülékeim vannak, amiben (elvileg) 2750mAh-s akku van. Így nincs összehasonlítási alap.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #68677 üzenetére
Nem gondolnám, hogy a THL trükközik az akkukkal. Már jó előre beharangozták, hogy március közepétől nagyobb akkuval szállítják a T100s-t. Március végétől pedig kapható a T11, ami ugyanezekre az alapokra épül, külsőre (kinézetre és méretében) megegyezik, ergo ugyancsak a nagyobb akkut kapta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest